Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DULCINEEA, nu stiu daca faci deja asa, dar zic si io. ii lasi loc de kk? adica sa nu ridici pampersul bine de tot pe talie, ci sa tragi usor de el in jos cand aranjezi elasticele laterale pe langa bulanashe, ca sa fie asa, pungutza de strans kk...nu stiu daca e coerent, dar daca e pre fix kk nu are unde se strange si la explozie, o ia pe spate in sus. si noi mai avem accidente, dar daca tin cont si las loc, de cand cu babylove, nu. si inca ceva...noi trecem la nr 4 in cateva zile, desi 3 e pana la 9 kg. deja o strang de bulane..desi avem probabil 6-7 kile

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris dogarel tocmai ne revenim dupa plansete, mai light insa azi. au si durat mai putin si au fost oarecum calmabile prin plimbari deci sper sa fie drumul inapoi spre Yannis cel bun

Si eu m-am luptat cu ceva kk luat in sus pana singura m-am prins de treaba cu loc de kk, asa e! nici body nu treb sa fie prea strans, chiar dak masura e buna sus, daca in lungime e prea strans ori la revedere cu el ori il mai pun de cateva ori fara sa il inchid la capse

Am luat si noi baby love duminica trecuta sunt f incantata noi suntem pisaciosi nevoie mare, dar astea baby love fiind mai groase absorb mai bine si mai mult, adica peste noapte de exemplu nu mai se scoala Yannis ud tot la putzica, acum absoarbe pampersu mai mult.

Noi inca la nr 3....deh suntem cavaleri, lasam domnisoarele inainte

Ma bucur ca sunteti bine!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexuzza la voi cu ce a trecut iritatia aia ca la mine o are de o sapt si mai rau se extinde decat sa treacaam dat-o cu apa termala si infuzie de tarate si degeabanu mai stiu ce sa-i fac.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns linioara spune:

Intrebare indiscreta: primiti la intalnirea de maine si fete care cam stau dupa cortina? De fapt nici dupa cortina nu mai sunt, ca nu mai apuc sa citesc mare lucru; iar sunt cu vreo 10 capitole in urma.
Felicitari mamicilor care reusesc sa fie la zi si pe forum, sa alapteze, sa se joace cu bebe si sa mai fie si gospodine. Eu nici nu apuc sa mananc (uneori ma prinde ora 6, cand vine sotul, cu stomacul gol). Daca ajung maine, tre sa va trag de limba sa vad care e secretul vostru.

Cristina, mama topita dupa piticeanu Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

abia astept sa ne vedem maineeeeeeeee

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Alexuzza la voi cu ce a trecut iritatia aia ca la mine o are de o sapt si mai rau se extinde decat sa treacaam dat-o cu apa termala si infuzie de tarate si degeabanu mai stiu ce sa-i fac.

sorry, eu intelesesem ca voi aveti iritatie pe fatza...noi nu am avut niciodata asa ceva, am avut numai un mic eritem fesier...la ce te referi acum? la fatza sau funduletz? Sorry dar mi-e ca mi-a scapat mie ceva...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui linioara

Intrebare indiscreta: primiti la intalnirea de maine si fete care cam stau dupa cortina? De fapt nici dupa cortina nu mai sunt, ca nu mai apuc sa citesc mare lucru; iar sunt cu vreo 10 capitole in urma.
Felicitari mamicilor care reusesc sa fie la zi si pe forum, sa alapteze, sa se joace cu bebe si sa mai fie si gospodine. Eu nici nu apuc sa mananc (uneori ma prinde ora 6, cand vine sotul, cu stomacul gol). Daca ajung maine, tre sa va trag de limba sa vad care e secretul vostru.

Cristina, mama topita dupa piticeanu Matei

normaaaal! ce vorba e aia?

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Cris.dogarel,nu eram f atenta la punguta de strans kk,recunosc Cateodata o lasam ,cateodata nu O sa fiu mai atenta Si sa vad si cu body...cum zicea si Alexutzzza

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Alexutza avem pe fata ,caput, gat si ceafa.Parca Larisel a avut probleme cu fetele, i-am trimis un PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DULCINEEA, nu stiu daca faci deja asa, dar zic si io. ii lasi loc de kk? adica sa nu ridici pampersul bine de tot pe talie, ci sa tragi usor de el in jos cand aranjezi elasticele laterale pe langa bulanashe, ca sa fie asa, pungutza de strans kk...nu stiu daca e coerent, dar daca e pre fix kk nu are unde se strange si la explozie, o ia pe spate in sus. si noi mai avem accidente, dar daca tin cont si las loc, de cand cu babylove, nu. si inca ceva...noi trecem la nr 4 in cateva zile, desi 3 e pana la 9 kg. deja o strang de bulane..desi avem probabil 6-7 kile

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

si noi la fel vrem sa trecem la 4, ca il strange 3 pe bulanase.........

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput