Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 6
miremia spune:
Abia astept intalnirea de maine! Sper sa avem parte de vreme buna.
Mirela fericita de Mara Ioana
dulcineea_cj spune:
sa vedem ...
26/01-Andrei Sorin -natural cu epidurala-la 40 s si 6 zile/2900g/51cm-Gine 1 Dr Muresan Daniel Data mea de nastere 19/03/79
am omis ceva ?
cea mai fericita mamica :)
arwen92 spune:
miremia ,ai pm!
arwen92,mamica fericita in al 9lea cer ,de Darius-Mihail
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
minunea mea pufoasa cu ochii albastrii
rox_y spune:
am ajuns si io azi in Real..in Deva..si am luat o cutie de pampers babyLove..sper sa fie mai ok. Am inteles de la dulcineea ca a avut accident si cu acestia
noi cand am ajuns acolo....accident de kk cu pampers..pana-n gat..noroc ca am luat haine de schimb inclusiv body. Nu a vrut sa stea in carucior, asa ca am tinut-o in brate cat ne-am plimbat pe acolo.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
cristies spune:
Salutare!
Am vazut ca v-ati ingramadit la dat cafele azi! Nici nu stiu cui sa multumesc...
Eu nu pot scrie mare lucru (am musafiri care acum sunt plecati la plimbare) ca gatesc, vreau sa urez si eu sa iasa botezurile din week-end-ul asta cat se poate de frumoase, intalnirile asisderea, LML sarbatoritilor si sa va multumesc ca mi-ati binedispus ziua (Decenuela si Alexutzzza va anunt ca am ras in hohote).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
dulcineea_cj spune:
Asa e Am avut accident si cu astia Dar nu zic ca ei sunt de vina ci fiumi-o ca are o presiune la kk data viitoare iau huggies Cred ca aia sunt mai inalti Nu mai stiu ce sa fac
Cu caruciorul...scandal mare Nu mai vrea sa stea Ma inebuneste
cea mai fericita mamica :)
Nik0le spune:
Ne-am intors din parc unde ne-am intalnit cu xela si happyella. Happyella e o dulcica, mi s-a parut foarte calma si echilibrata, iar voinicuta Andreea e frumusica foc! Xela, iti sta foarte bine noua tunsoare, te prinde!
Miremia, mi-au dat fetele azi banutii pentru colacei, ti-i dau maine cand ne vedem!
Ma duc sa citesc din urma.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
bAly spune:
se cunoaste ca e weekend, v-am citit repede azi.
Nu an vrut sa va fac sa ....ce as fi vrut sa mai adaug e ca fiecare copil e unic si noi suntem oameni. Am 3 si nu se aseamana deloc intre ei. Ce a mers pentru Andreea (zisa si EEA, Dutza, Andutza), nu a dat rezultate la Laura(Laurici, Lic, Licurici) si vad ca si Adrian (Adi, Adisor, Teodorica, Tudorel, ....)e diferit si are tabieturile lui.
Asa ca incercati sa va adaptati copilului din dotare. Degeaba va spun unii si altii retete de copii cuminti, care dorm nopti intregi si papa la ora fixa si la sin, si....lista poate continua. V-am zis ca asa am avut-o pe Andreea, Laura a fost intoarsa la 180 de grade, iar Adrian e undeva pe la mijloc cu zile si zile. Eu zic ca sunt aceeasi si am incercat si incert sa aplic metodele citite, sau auzite de te miri de pe unde. Unele dau rezultate altele nu, depinde de fiecare pui, de caracterul lui si mai putin de noi.
Pupici si sa aveti un sfirsit de saptamina placut. La noi e frig si urit, doar 9 grade C....
A sosit si 'surpriza' noastra...Adrian Theodor
Alina, mamica de 3 copilasi: Andreea (27.07.2002), Laura (5.08.2005) si Adrian Theodor (1.02.2010)
cris.dogarel spune:
ALEXUTZZA, ce face Yannis? S-a lamurit k nu e cool sa ai colici si a redevenit bb de gashk?
noi, bine, toti. am plecat de dimi sa recuperam copilu mare, care era de ieri in vizita la o verisoara a mea, fara copii, sotz, dar..cu dorintza sa rasfetze p cineva. i-a facut toate pohtele, dusa la coafor, baie cu spume in cada eleganta din lemn de bambus si alte fitze de fitze.sper sa isi revina ana si sa inteleaga ca ,matusa tamara, e o exceptzie.... dar i-a fost dor de noi si..cand i s-au oferit 2-3 chestii de ales de papa a zis ca o suna p mami, k nu stie daca are voie alea, ca ea a fost bolnava cu burtica
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra