Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 5
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario buna nu pot sa cred kt ati scris ne vedem maine ...o sa ajung pe la si un sfert ...dk e sun pe cnv sa vad pe unde sunteti,in cazul in kre nu va recunosc eu sunt cu copiii ...toti la mine si nu prea am tmp sa scriu Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
esti fantastik....cum adik sa nu ne recunosti...pe mine, SIGUR. nu spuneam eu mai demult k se recunosc f usor GAZELELE? ma faci sa ma simt...neinsemnata....ei si JIJI....sigur il recunosti...arunci un ochi...si daca vezi o nebuna care se chinuie sa convinga un nebun mic sa stea in carutz...portocaliu...NOI SUNTEM
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
decenuela spune:
citat din mesajul lui Nik0le cris_m, io zic ca sunt slabe sanse sa nu ne recunosti... la cate poze s-au postat... Io cred ca tre' sa fac repetitie, sa nu uit vreun nume de pufulet... ca sunt in stare. Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
AOLEU....ce zici tu acolo , mama, nu ma fa sa ma simt k la scoala...de unde maik la varsta mea...cu neuronii ramasi pe la polizu....sa tin minte atatea nume? fac cruce zilnic ca-i tin minte cum ii chema pe colacatarii mei de ap.
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
AOLEU....ce zici tu acolo , mama, nu ma fa sa ma simt k la scoala...de unde maik la varsta mea...cu neuronii ramasi pe la polizu....sa tin minte atatea nume? fac cruce zilnic ca-i tin minte cum ii chema pe colacatarii mei de ap. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
multumim de marturisire, acu pricepe si je de ce Jiji mic si Jiji mare, e mai usor cu acelasi nume la amandoi si tii minte usor care e mic si care e mare, cel putin deocamdata sunt cat de cat diferiti !
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
http://www.psihogen.ro/actele-ratate-sigmund-freud-psihanaliza.html dar glumeam Si a propos de psihic, vreti sa va incarc Shutter Island? am o versiune care se vede f clar, iar filmul e unul din cele mai interesante filme pe care le-am vazut in ultimul an. Intereseaza pe cineva sa pun pe transfer? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
mie, mie ...mailul meu e exact ca id de aici
poze
haircut spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui alexutzzza
multumim de marturisire, acu pricepe si je de ce Jiji mic si Jiji mare, e mai usor cu acelasi nume la amandoi si tii minte usor care e mic si care e mare, cel putin deocamdata sunt cat de cat diferiti ! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
trezesc pitica de atata ras...
de Maia Ilinca (29.01.10)
decenuela spune:
alexutza...am vz pe urma link-ul
io m-am intors..jiji cuminte...facut examene...trece, trece
jiji tace..fug repede sa-i calc
poze
lorex spune:
citat din mesajul lui danasor as vrea sa va spun un lucru care m-a pus pe ganduri azi. eram in carr4 prin magazine, bucuroasa ca am iesit dupa 4 zile de stat numai pe langa casa, am luat fetei nishte hainutze mishto si mie o bluzitza (takko-super preturi), cand ma trezesc gandindu-ma ca sa ajung acasa sa fac poze si sa intru pe dc sa vi le arat. dintr-un forum in care am intrat sa schimb informatii cu privire la sarcina, apoi copii, ati ajuns sa fiti pentru mine ceva la care sa ma gandesc atunci cand vreau sa impartasesc o bucurie, o suparare... nu stiu ce inseamna asta : dependenta? stau seara dupa ce adorm mocutza si va citesc postarile , nu sar niciuna, si va raspund la toate in gand, zambesc, ma intristez, plang, rad in hohote chiar. Nu am scris acest mesaj ca o declaratie , ci ca o constatare a nivelului in care am ajuns in relatia cu acest forum. aberez la ora asta, dar daca tot am scris trimit somn usor pui mic |
me to...
lorex spune:
Baly, m-ai facut sa plang...la fel cum m-a facut ayanna cand a spus ca se gandea la copii care nu au parte de dragoste.. si eu ma gandesc adesea la ei, as vrea sa-i strang in brate pe fiecare!
Bea de ce nu profiti ca ai bebe mic ca sa lipsesti la nunta? spune-le ca are febra si trimite un plic, cu mai putini bani, of course! Eu asa as face
Cris.D,
Alecsa, si tu mergi la intalnire, nu? Sa ai grija de Yannis, sa nu-l dai altcuiva, da?
Alexutzza, pana la urma fac marti vaccinul ca l-a comandat dr si a zis ca vine luni si mi-l aduce ea marti. Ma bucur ca ai fost la shopping, slabanoago! (asa au zis fetele care te-au vazut live )
lorex spune:
citat din mesajul lui Nik0le lorex, io m-am gandit ca parola comuna o avem numai noi, cele din odisee, n-a fost postata public nicaieri. Ma gandesc ca nimeni n-a dat-o mai departe, in afara grupului... cel putin asa cred/sper. Sa va fie de bine iesirea la padure. Imi pare rau ca n-a vrut sotul tau sa veniti, mi-ar fi placut mult sa te cunosc si sa vad live bobita. Imi pare rau ca ati experimentat si voi criza de plans neconsolat, multa rabdare, va trece! |
da, da' mie nu-mi convine ca ne urmaresc fete care nu activeaza, nu-i corect!