Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
miremia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui micki_mica buna noaptea fetele! noi azi am fost rupti, fara un motiv anume. ne-am facut si plimbarea de seara si ar fi trebuit sa facem baie dar sarim peste. va de noapte buna! abia astept ziua de maineeeee Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului |
micki
Sa aveti toti 3 o noapte linistita!
Ai PM.
Mirela fericita de Mara Ioana
amiss_zip spune:
Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota
Buna fetelor am cam disparut zilele astea ca am intrat in butoi nitel dar gata azi am iesit .Am fost la dr pediatru ca bubulinei mele i-au esit niste bubite f urate pe fata gat si ceafa si m-am ingrijorat si kk tot nu face .Avem la 1 luna si 1 sapt 4.200 e f bine si ne-a dat apa termala si crema Exomega Aderma pt bubite si mi-a zis sa-i dau pe stomacu gol ceai de musetel si daca nici asa nu face kk sa-i dau zilnic cate jumade supozitor in rest suntem f bine gata m-am linistit .Citesc din urma si revin.
de Maria Alexandra 26.03.2010
Ioana inainte sa ii dai cu ceva pe fata, asigura-te ca nu este acneea bebelusului.
Incepand cu a treia saptamana de viata, lui Simi au inceput sa ii apara bubite f multe si urate pe fata, gat, ceafa, dar si pe piept. Era plin saracul si uratel...de nu puteam sa ii fac nici poze. Am intrat pe net sa vad care e treaba si am dat de aceasta acnee a bebelusului ce poate aparea incepand cu a doua saptamana de viata si dureaza, in functie de bebelus de la 3-4 saptamani pana si la un an in unele cazuri. Daca in trei luni nu ii trece va trebui sa consultati un dermatolog. Ceea ce e foarte important de retinut este ca nu trebuie sa dai cu absolut nici o crema pe fata pentru ca se agraveaza si dai in altele. Doar spalat cu apa curata normal si atat. Eventual poti sa incerci cu laptic de la tine daca alaptezi. Deranjant este doar pentru noi la ochi in rest pe ei nu ii deranjeaza.
Se mai poate intampla si ca reactie alergica la ce mananci tu.
Din a treia saptamana de bubite care parca se agravau am inceput sa scot complet lactatele din alimentatia mea. Nu stiu daca oricum lucrurile urmau sa se rezolve sau rezolvarea a venit cu regimul meu dar bubitele au inceput usor usor sa dispara. Fara nici un tratament cu crema. In 4 saptamani pielea lui era ca noua. Am inceput apoi usor sa beau iar lapte branza etc...acum Simon nu mai are pic de bubita.
Daca nu se rezolva de la sine in 3-4 saptamani poti incerca sa scoti laptele de vaca, carnea apoi fructele sa vezi daca e alergic la ceva din alimentatia ta sau nu.
Da search dupa acneea bebelusului si ai sa afli mai multe si chiar poze cu bubitele...si daca are asa ceva nu ii da cu nimic pe fata.
Pupici si sa treaca repede.
amiss_zip spune:
Ioana, ti-am raspuns la mesajul tau din capitolul 50.
Poate iti ajuta la ceva patania noastra.
amiss_zip spune:
Nu imi vine sa cred ce prolifice ati fost in 2 zile!!
4 capitole mari si grase!!!!
Wow cat am de recuperat....
Andre_lina spune:
buhuhu!
cum zice poezia lui barbu..
tudor doarme de la 23 eu haladuiesc sa citesc sa scriu...
vreau sa fie soare maine!
nu va uitati aparatele foto!
si nici copiii (aviz mie) ...
azi (ieri) se implineste 1 an de la prima ecografie a patriotului,
cand era doar un punct... va aduceti aminte cu siguranta! Un punct, si totusi cea mai frumoasa "fotografie" pe care o vazusem pana atunci in viata mea!!
Aveam un zambet tamp si am iesit din cabinet uitandu-mi ochelarii de soare (pierduti au fost), am marcat ziua... nici nu stiu cum conduceam de ametita ce eram...
azi, la fix 1 an, i-am cumparat "punctului" scaun de masa!
punctul sta cu noi la masa de acum...
incredibil... ce poate fi mai frumos??
Baly, m-ai facut sa ... uh, ce inseamna sa fii mamica... esti emotiva si sensibiloasa.
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
eu nu o sa stiu clar numele tuturor pufuletilor... si nici de recunoscut nu o sa recunosc prea usor mamicile de pufuleti...
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
daca pe decenuela o recunoasteti dupa mersul de gazela, pe mine o sa ma recunoasteti.. o sa il auziti pe tudor intonand imnul!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
azi i-am servit tanarului cateva lingurite (3 mozolite pe fatza) de mar cu para blenduite si amestecate cu suc de mar... facut asa mai subtire.
I-a placut!!! DAR O SA FIE CIRC MARE... eu care nu am avut contact cu copii pana la al meu... nu stiam ca mancarea ZBOARA, ca barbita e doar un produs comercial..si de fapt mai util e prosopul care il acopera pe copil in intregime!
Nu stiam ce palma grea are un bebe la 5 luni jumate cand loveste lingurita in aer...
si vai ce gura mare casca, la vederea linguritei..
am facut si poze... am zis ca le pun dar e si maine o zi...sunt franta
pup, hasta manana
poze - Viata de Patriot
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Eu maine cred ca o sa intarzi la intalneala. A mea iar s-a culcat tarziu si cred ca iar se trezeste tarziu. Dar va ajung eu din urma, sper doar sa nu ma ratacesc ca n-am mai fost in Tineretului. Si o intrebare pt cunoscatoare: daca vin dinspre timpuri noi si fac stanga cum as merge spre Sala Polivalenta am sanse sa gasesc un loc de parcare? Sau...voi unde o sa parcati? Mirela fericita de Mara Ioana |
cum venim noi dinspre timpuri noi
(daca vii pe decebal-traian -timpuri noi) e interzis stanga in intersectie acolo
Mai bine o iei pan la Vacaresti si apoi faci dreapta pe la palatul copiilor, in weekend e nebunie dar in felu' asta ai mai multa strada de cautat de parcare
m=am lamurit si cu amazonu'
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
decenuela spune:
citat din mesajul lui miremia Eu maine cred ca o sa intarzi la intalneala. A mea iar s-a culcat tarziu si cred ca iar se trezeste tarziu. Dar va ajung eu din urma, sper doar sa nu ma ratacesc ca n-am mai fost in Tineretului. Si o intrebare pt cunoscatoare: daca vin dinspre timpuri noi si fac stanga cum as merge spre Sala Polivalenta am sanse sa gasesc un loc de parcare? Sau...voi unde o sa parcati? Mirela fericita de Mara Ioana |
am senzatie ca nu e voie sa faci stanga cu masina....io am fc si am incurcat intersectia....dar pe str de lang parc e parcare pe tot parcursul ei...paana in vacaresti...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...