Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

mai sunt si eu pe aici...din cand in cand...
sunt cam nesi, ca ma bag in seama in conditiile in care nu prea activez, dar tre sa va spun ofu meu, ca voi intelegeti cel mai bine. poate imi dati un sfat...ceva....
stefan s-a nascut cu 3.200 kg...in prima luna a luat 1.100 , in a doua700, 650 in treia. acum ne apropiem de 4 luni, pe 19 mai, si abia are 5.850....media e sub 750.....deja am innebunit cat am gugalit, de sunt mai confuza decat daca un as fi citit nimic. cica greutatea ar trebui sa se dubleze la 4 luni, altii zic ca la 5 luni...eu ce sa mai cred?! il hranesc exclusiv la san....am lapte mult, poate prea mult si asta sa fie problema....pozitia culcer am incercat-o acum o saptamana, dar nu mi-a reusit, si nici nu am mai incercat...pipi face, kk la fel, cam fluid, dar zic ca e ok....in rest e sanatos, nu are nimic, e vesel, e vioi, "vorbeste", rade....doar ca e slabut...are 62 de cm...saptamana viitoare (adica dupa ce implineste 4 luni), mergem la vaccin si la control. sunt sigura ca o sa-mi spuna de diversificare...dar eu voiam sa-l alaptez pana la 6 luni!!!! of...sunt f trista...necajita....ca am lapte mult si cu toate astea....sau, zice optimista din mine, asa e felul sau, are arderi mai rapide, chestii din astea....
sper ca ati avut rabdare sa-mi cititi mesajul si sa-mi da-ti un mic raspuns...pliiiz!
vizul meu e sa gasesc un pediatru (m-as duce la stanciu, dar e la capatul celalalt al orasului...nu stiu....) care sa-mi spuna urmatoarele "da, copilul nu a luat grozav in greutate, dar e in grafice, e sanatos, indeplineste jaloanele, continua cu alaptatul, vedem mai incolo cu diversificare!"...of, numai mama sa nu fii!

mama unui pui...Stefan

voi 2 cum sunteti, are cui semana mai....atletic?
poate gresesc dar stiu k recomanda alexutza cuieva sa pape mai lactate mai grase....

desi park la culcer spunea k nu exista lapte bun si lapte slab insa...pt k imi faceam si io griji la un moment dat...ma intreb...la vaci nu e cam acelasi lucru....si totusi laptele e diferit ca si grasime...

nu stiu ce sa zic...mai ales k in afra faptului k e mai slabutz zici k e vioi...etc

mai vezi ce zic fetili

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

mersi, decenuela...la lapte neconsistent ma mai gandesc si eu, dar imi suna in cap ce zice culcer, ca nu exista rau sau bun....cred totusi ca e lenes la supt, si nu apuca prea mult din partea mai grasa a laptelui, se burduseste cu din ala apos...
eu-s inalta si sa zicem slaba...dar ca bebelus am fost f bolfoasa si plina de colacei, ca ma innebuneste maica-mea la telefon daca nu a facut asta mic colacei, iar taica-su e si el mai atletic....dar grasun ca bebe....nu stiu ce sa mai cred.............bine macat ca nu are altceva, nu? o sa fie un slabanog, asta e.....l-o lua careva

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

eu sunt prima.am si web si microfon si de toate

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

trimite un pm cu adresa ta de mail...............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:

mersi, decenuela...la lapte neconsistent ma mai gandesc si eu, dar imi suna in cap ce zice culcer, ca nu exista rau sau bun....cred totusi ca e lenes la supt, si nu apuca prea mult din partea mai grasa a laptelui, se burduseste cu din ala apos...
eu-s inalta si sa zicem slaba...dar ca bebelus am fost f bolfoasa si plina de colacei, ca ma innebuneste maica-mea la telefon daca nu a facut asta mic colacei, iar taica-su e si el mai atletic....dar grasun ca bebe....nu stiu ce sa mai cred.............bine macat ca nu are altceva, nu? o sa fie un slabanog, asta e.....l-o lua careva

mama unui pui...Stefan

daca zici k stai bine k productia....incearca sa te mulgi putin inainte sa suga el ...sa pape mai consistent...

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

oo, ma frig degetele, mi-am dat drumu si nu ma mai opresc, fac spam cu mesajele mele.
am comis-o si noi...nu intru in detalii, ce si cum , ideea e ca i-a cazut astuia mic un ceas de mana barbatesc, destul de greu, in cap, mai in lateral. nu pe fontanele, nu pe tampla, undeva intre.....vaai, a inceput sa plangaaa....ca l-a julit un pic.....i-am pus repede niste felii de cartof si nu a facut cucui...am sunat la doctorita pediatra...am insistat...abonatul nu poate fi contactat...ce sa fac..ce sa fac...sotul innebunise....asta mic isi revenise intre timp, radea.....imi zice sotul sa-l sun pe doctorul cu care am nascut, om cumsecade, vecin cu noi...si sun, raspunde, ma recunoaste, imi cer mii de scuze, ii povestesc pe scurt.."da ce, are 2 kile ceasu ala?"...si-mi spune sa ma linistesc, ca astia mici se tot lovesc, fac cucuie etc....sa-l duc la grigore alexandrescu doar daca observ ceva ciudat, tulburari de miscare etc....copilul e bine, un pic julit, abia se vede....cred ca daca pateam ca larisel, ma teleportam la spital....

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:

sunt cam nesi, ca ma bag in seama in conditiile in care nu prea activez, dar tre sa va spun ofu meu, ca voi intelegeti cel mai bine. poate imi dati un sfat...ceva....
stefan s-a nascut cu 3.200 kg...in prima luna a luat 1.100 , in a doua700, 650 in treia. acum ne apropiem de 4 luni, pe 19 mai, si abia are 5.850....media e sub 750.....deja am innebunit cat am gugalit, de sunt mai confuza decat daca un as fi citit nimic. cica greutatea ar trebui sa se dubleze la 4 luni, altii zic ca la 5 luni...eu ce sa mai cred?! il hranesc exclusiv la san....am lapte mult, poate prea mult si asta sa fie problema....pozitia culcer am incercat-o acum o saptamana, dar nu mi-a reusit, si nici nu am mai incercat...pipi face, kk la fel, cam fluid, dar zic ca e ok....in rest e sanatos, nu are nimic, e vesel, e vioi, "vorbeste", rade....doar ca e slabut...are 62 de cm...saptamana viitoare (adica dupa ce implineste 4 luni), mergem la vaccin si la control. sunt sigura ca o sa-mi spuna de diversificare...dar eu voiam sa-l alaptez pana la 6 luni!!!! of...sunt f trista...necajita....ca am lapte mult si cu toate astea....sau, zice optimista din mine, asa e felul sau, are arderi mai rapide, chestii din astea....
sper ca ati avut rabdare sa-mi cititi mesajul si sa-mi da-ti un mic raspuns...pliiiz!
vizul meu e sa gasesc un pediatru (m-as duce la stanciu, dar e la capatul celalalt al orasului...nu stiu....) care sa-mi spuna urmatoarele "da, copilul nu a luat grozav in greutate, dar e in grafice, e sanatos, indeplineste jaloanele, continua cu alaptatul, vedem mai incolo cu diversificare!"...of, numai mama sa nu fii!

mama unui pui...Stefan

Stefanut e f bine mai mami, de ce iti cauti tu probleme unde nu sunt. E alaptat exclusiv, e vesel, a crescut in lungime, ce mai vrei. Oricum de la 4 luni nu vor mai lua asa mult in greutate.
Maria mea alaptata si cu o masa de LP seara lua cam 700-800 / luna dar era destul de pufoasa si grasana. Pe la un an dintr-o data a crescut si s-a subtiat si acum intr-un an a luat un sigur kg. Never nu mi-am facut probleme cu greutatea si mancarea daca ea a fost ok, sanatoasa si vesela. Eu am fost un copil papacios si daca bunicii imi dadeau eu mancam. Acum regret pt ca toata viata m-am luptat cu kilele - chiar si atunci cand nu era cazul. Vladimir a luat tot de la aceeasi tzitzi peste 1 kg pe luna alaptat exclusiv. E marisor are pete 7 kg dar eu nu ma uit la cute si pliuri ci la privire sa fie vioaie si vesela, la reactii sa creasca mai mult in fiecare zi, la gesturi, in genral la elemente de dezv. psiho motorie. Si oricum si aici copii se dezv diferit. Si inca ceva, gandeste-te ca aici bebelusii nu au toti aceeasi varsta - Patriotul are aproape 6 luni iar fetita ioanei-fota doar 2 deci diferenta de 4 luni iar la varsta asta fiecare zi conteaza in dezvoltarea lor.
Du-te la Stanciu sa iti confirme ca "il iubesti" pe pui si sa iti dea incredere.
Fetelor mame pt prima oara trust your instincts, mamele stiu mereu cel mai bine ce se intampla cu puii lor doar ca nu se asculta cu adevrat pt ca le disturba mereu o mama/ soacra/cumnata / sot ...

A iesit soarele, m-as duce in National dar tusesc de innebunesc si soata doarme.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili..va citesc acu..

n-am fost ..la cum ploua...io imi fac prb cu nebunul meu si pe soare....se gaseste parcare la mama dracu'....apoi cara una buc jiji in bratze...in celalta carutzul...k de poate se indura sa stea....la noi nimic nu e sigur totul e k ...poate

imi pare rau...dar ni videm noi...

cris.d...chiftelutze....mmmmm

poze

si la noi idem. si io ies in cartier, adik no problem cu parcatul, dar de multe ori dau fuga acasa cu ema urland in brate, imping carutz cu o mana...

chiar, mai sunt bebei care au nopti ca ema si jiji? adica trezit cam la 2 ore, papat cam o ora si ceva?? adica around the clock?

chiftelutzele erau...fierte/perisoare. dieta, deh

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

mama unui pui...Stefan

Pai daca uda scutecele, e vioi, nu prezinta semne de deshidratate e ok. Al meu e hranit de vreo 3 sapt mai mult cu formula decat san si tot abia ia in greutate. Nu a luat in nicio luna peste 800 g.
Sebi isi va dubla greutatea pe la 6-7 luni in cel mai optimist caz. Pe fii-mea am alaptat-o exclusiv vreo 5 luni si avea 6 kg la 6 luni nascuta cu 3300 si dr a zis ca e ok. Nu-ti mai face griji.
Cat despre consistenta laptelui nu sunt in masura s-o contrazic pe dr Culcer dar la mine variaza consistent laptelui in functie de dieta. Uneori Sebi se satura cu 60 ml lm alteori papa 120 ml lm si 120 formula, desi formula simpla nu papa mai mult de 150 ml. Incearca sa mananci mai multe proteine (lactate grase, carne, oua)

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

fetili..va citesc acu..

n-am fost ..la cum ploua...io imi fac prb cu nebunul meu si pe soare....se gaseste parcare la mama dracu'....apoi cara una buc jiji in bratze...in celalta carutzul...k de poate se indura sa stea....la noi nimic nu e sigur totul e k ...poate

imi pare rau...dar ni videm noi...

cris.d...chiftelutze....mmmmm

poze

si la noi idem. si io ies in cartier, adik no problem cu parcatul, dar de multe ori dau fuga acasa cu ema urland in brate, imping carutz cu o mana...

chiar, mai sunt bebei care au nopti ca ema si jiji? adica trezit cam la 2 ore, papat cam o ora si ceva?? adica around the clock?

chiftelutzele erau...fierte/perisoare. dieta, deh

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Fi-miu papa la 2 ore ziua si pana acu cateva zile si noaptea cu exceptia primului somn care era de la 21 la 1. Acum vad ca si-a scos masa de la 1 dar se trezeste pe la 4-4.30 si pana la 7 doar atipeste cate 5 min. E drept ca noaptea nu suge asa mult. Eu il mufez si adorm, uneori ma mai trezesc alteori adormim amandoi. Cert e ca desi suge des nu sunt chiauna. Ziua cred ca ar rezista mai mult de 2 ore dar daca simte miros de tzitzi si o cauta eu nu ii rezist. Daca e in parc sau il las cu o mama / soacra rezista mai mult.

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

imi pare rau ca nu a fost reusita marea ieseala............
nasol vremea asta................
desi credeam ca va fi foarte frumos si o sa ne impartasiti o gramada de impresii si intamplari............................

poate data viitoare va fi mai frumos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput