Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
ana_g spune:
va multumesc din suflet pentru raspunsuri!!
o sa ma dau pe branza...o s-o ametesc cu smantana si mamaliga...carne mananc zilnic oricum....
mai nou, isi baga degetele si mai adanc in gura, de-si face greata, uneori chiar vomita...gesturi de bulimic
mama unui pui...Stefan
Beatrice1982 spune:
mergem la plimbare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pupppppppppp you all!!!!!!!!
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
miremia spune:
Fetele care ati comandat colacei, sper sa nu va suparati pe mine, dar va rog faceti un efort si veniti sa-i luati, pentru ca asa cum va inchipuiti a fost un oarece efort financiar din partea mea sa platesc atatia colacei odata.
Mirela fericita de Mara Ioana
decenuela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris.dogarel
si la noi idem. si io ies in cartier, adik no problem cu parcatul, dar de multe ori dau fuga acasa cu ema urland in brate, imping carutz cu o mana... chiar, mai sunt bebei care au nopti ca ema si jiji? adica trezit cam la 2 ore, papat cam o ora si ceva?? adica around the clock? chiftelutzele erau...fierte/perisoare. dieta, deh Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
io ziceam de parcarea in parc...
mi-ai dat idee cu chiftelutzele fierte...nu asa dietetice ca ale tale..dar...na...
pe mine jiji ma dispera asa:
1. k se trez fff des noaptea...nu mai mananca mult...mi-e k l-am stricat....am citit io pe net. Jiji nu adoarme singur cum fac ai vostri ...jiji adoarme cu sfarcul in gura...sau uneori daca il tin in picioare..pozitia aia cu capul pe umeri ( asta ziua)...
2. k nu-i place prea mult in caruta..si mai intai tre sa merg in leagan in parc sa-l adorm...sau sta in fund..nu mult...
3.e f posinbil daca sunt doar io cu el sa urle in masina de nu-mi mai vine sa plec nicaieri
in rest..e de nota 10...nu urla...faca kk...face pipi :))....zambeste..creste....vrea in fund ...spune mama..tata..paralelipiped.....ce sa zic , copil normal...sau nu?
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
alicredo spune:
bea ai pm
cris.d nu era kk tare...ca eu...mama loca ...la max 15 minutele dupa ce a facut il schimb de frica sa nu mii se irite...dupa kk vb.cu pisu sta de seara pana dimineata si nu are nimic. aratau ca niste viermisori minusculi numai ca nu miscau.kk era galbui...si astia erau maro-rosiatici...am cautat pe net...nimic concludent. mersi ca ai citit postul
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
Nik0le spune:
Mi-a facut o reala placere s-o revad pe micki si s-o cunosc pe miremia, care e o frumoasa si o finuta! Nu mai spun de pufuleti, Mara si Florin, frumosi foc! Florin si Irina si-au facut ochi dulci (sa vedeti ce ochi are Florin ), asa ca eu si micki am decis sa ne incuscrim. Micki, multumim mult pentru stickere, sunt foarte dragute!
xela, happyella, am colaceii si restul pentru voi, ne intalnim in parc si rezolvam. happyella
dastefa, nu pot decat sa-mi imaginez cat de greu ti-a fost si iti este, dar te rog mult sa incerci sa nu-ti faci ganduri negre! Sper ca Miruna sa-ti imprastie temerile cat de curand!
myky
ayanna, multumim pt gandurile bune, n-a fost sa fie cu soare...
ana_g, Stefan a luat bine in greutate, nu cred ca ai de ce sa-ti faci griji! Irina mea are pana acum o medie de 566 gr/luna in primele 3 luni si in afara de faptul ca ma vait pe forum , nu fac nimic, nu-i dau completare cu formula, nu ma duc cu ea la dr. sa-i treaca julitura lui Stefan!
cris.d, Isa mea a fost asa cand era bebe, mi-a facut noptile franjuri pana dupa un an... Bine ca sor-sa nu-i la fel, ca o luam pe campii...
alicredo, eu zic sa o urmaresti cum face kk data viitoare si daca e la fel sa iei o proba pentru coprocultura, pentru linistea ta! Sper sa nu fie nimic!
Edit ca pocisem un cuvant.
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Fetele care ati comandat colacei, sper sa nu va suparati pe mine, dar va rog faceti un efort si veniti sa-i luati, pentru ca asa cum va inchipuiti a fost un oarece efort financiar din partea mea sa platesc atatia colacei odata. Mirela fericita de Mara Ioana |
eu vreau in continuare colacelul, dar am un sot prea comod, iesitul din casa e problematic, mi-a promis ca maine... , eu nu ma pot deplasa cu copilul decat pana la economat si parc, n-am curaj sa ma aventurez cu ratb-ul... da-ne te rog termen pana marti cel tarziu...
Nik0le spune:
La multe lunite Natalia, Alena, Rares, Maia, Maria, Nicoleta si Arya!
oani, catalutza, sa va traiasca micii crestini!
Nik0le spune:
Nu mai am nimic de spus, dar mai trimit un mesaj administrativ, sa-i spunem, ca sa umplu nitel pagina si sa pot face capitol nou.