Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Si noi moldovencele (io, Lorex, Plateea, Danasor etc) ne-am intalnit...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

tu fetelor....tocmai mi-am schimbat copilul de kk....si am gasit in kk o gramada de firicele de lungimea unei latime de unchii mici,maronii, groase cat 2-3 fire de par la un loc,erau poate 30 de astfel de chestii.m-am tot uitat la ele dar nu aratau ca viermisori,nu stiti de sunt? ar trebui sa-mi fac probleme?

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Weeee, da' o iconitza cu Pinochio nu exista???

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

S-a oprit ploaia, pare ca se lumineaza. Mai facem o intalneala?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALICREDO, maro? cum se deosebesc in kk? poate e doar kk stat mai mult, care isi schimba culoarea..deci pot fi firicelele obisnuite de ..musthar? in rest e ok bb?

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

fetili..va citesc acu..

n-am fost ..la cum ploua...io imi fac prb cu nebunul meu si pe soare....se gaseste parcare la mama dracu'....apoi cara una buc jiji in bratze...in celalta carutzul...k de poate se indura sa stea....la noi nimic nu e sigur totul e k ...poate

imi pare rau...dar ni videm noi...

cris.d...chiftelutze....mmmmm

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

S-a oprit ploaia, pare ca se lumineaza. Mai facem o intalneala?

ne bagam la o intalnire in National, daca nu ploua?

fetele! sa imi urati sa imi traiasca nora! e frumusica, cu ochii albastri, migniona si plange incet, cu prealarma

ca atare, facem cinste!
poftiti de serviti

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

ne bagam la o intalnire in National, daca nu ploua?

fetele! sa imi urati sa imi traiasca nora! e frumusica, cu ochii albastri, migniona si plange incet, cu prealarma

ca atare, facem cinste!
poftiti de serviti

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Cred ca da. Ma duc sa-mi iau ingrediente pt pizza. si bere fara alcool nu, ca mi-am amintit de nea Monti.

PS. Ms pt poze, cand le descarc le trimit si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

mai sunt si eu pe aici...din cand in cand...
sunt cam nesi, ca ma bag in seama in conditiile in care nu prea activez, dar tre sa va spun ofu meu, ca voi intelegeti cel mai bine. poate imi dati un sfat...ceva....
stefan s-a nascut cu 3.200 kg...in prima luna a luat 1.100 , in a doua700, 650 in treia. acum ne apropiem de 4 luni, pe 19 mai, si abia are 5.850....media e sub 750.....deja am innebunit cat am gugalit, de sunt mai confuza decat daca un as fi citit nimic. cica greutatea ar trebui sa se dubleze la 4 luni, altii zic ca la 5 luni...eu ce sa mai cred?! il hranesc exclusiv la san....am lapte mult, poate prea mult si asta sa fie problema....pozitia culcer am incercat-o acum o saptamana, dar nu mi-a reusit, si nici nu am mai incercat...pipi face, kk la fel, cam fluid, dar zic ca e ok....in rest e sanatos, nu are nimic, e vesel, e vioi, "vorbeste", rade....doar ca e slabut...are 62 de cm...saptamana viitoare (adica dupa ce implineste 4 luni), mergem la vaccin si la control. sunt sigura ca o sa-mi spuna de diversificare...dar eu voiam sa-l alaptez pana la 6 luni!!!! of...sunt f trista...necajita....ca am lapte mult si cu toate astea....sau, zice optimista din mine, asa e felul sau, are arderi mai rapide, chestii din astea....
sper ca ati avut rabdare sa-mi cititi mesajul si sa-mi da-ti un mic raspuns...pliiiz!
vizul meu e sa gasesc un pediatru (m-as duce la stanciu, dar e la capatul celalalt al orasului...nu stiu....) care sa-mi spuna urmatoarele "da, copilul nu a luat grozav in greutate, dar e in grafice, e sanatos, indeplineste jaloanele, continua cu alaptatul, vedem mai incolo cu diversificare!"...of, numai mama sa nu fii!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

tot eu...mi-a fatat pisica acum o saptamana....si acum vad cu alti ochi si cu alte sentimente cum o inghesuie aia mici sa o suga....si ea saraca abia are timp sa bea apa...cunoasteti sentimentul, nu?
imi pare rau ca nu v-ati putut intalni decat asa, pe parti, dar poate data viitoare o sa fie soaaare, frumooos...si o sa vin si eu!

mama unui pui...Stefan

Mergi la inceput