PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)
Raspunsuri - Pagina 3
rontzy spune:
Salutare fetelor!
Sunda,mi-am schimbat nr de telefon...multumesc pentru gandurile bune!
Flo,arunca si mie o clatita,te rog!
Cris-refacere rapida si multa sanatate!
LA MULTI ANI!RALIRALI SI BIRIBU!(scuze de intarziere!)
Weekend placut!
maitreyi spune:
multumim fetili am zis ca oricum o trec la regim de la prajeli vreo cateva zile ca e prea mult de-acu asa ca a mancat si carne fiarta azi ma duc la shopping si am sa ii iau cartofi dulci si sa incerc sa ii fac la punga.
anaco si eu ma gandeam azi la niste supa cu paiu, macar sa incerc. nu ar fi chiar legume da' nici apa chioara
didi si mie mi se pare enorm 15...eu ii dau 8 si face de toate in casa plus iese cu baby afara plus ca sta si peste program sau in wk. si nu cred ca e logic sa mai depinda de zona geografica ca pana la urma si la noi si la voi kila de cartofi costa la fel.
noi am inceput intrevederile cu echipele de muncitori, sa videm cu care alegem sa lucram de luni. va dura cam 2 luni lucrarea dar cred ca va iesi
-----
Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
anaxena spune:
hai nu mai vorbiti de bani!!da!!!
ca dam in depresie
eu din banii de la indemnizatie plateam rata la credit pt al 2lea salon,acum tre sa platesc si rata si sa-mi platesc si cartea de munca,concluzie -2000lei minim!!!!
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
ladymina77 spune:
Salutare pepenasi!
Bun venit pe lume bebe Matei!Sa fi sanatos si cuminte si mami sa se refaca repede si cu mult laptic!
Noi suntem bine,mult pe afara si mai rea decat inainte,urla din orice,loveste copii,etc etc.
Mi-au venit si mie rezultatele de la biopsie,am o colita de fapt o proctita ulcerativa,trebuie tratament su inderdictie la unele alimente. Sper sa fie bine de acum incolo.
Va doresc o seara linistita!
Marina_1609 spune:
kata, care magazin online?
daca se vorbeste de copii mofturosi la mancare ....Sofia cred ca i-a intrecut pe toti azi: doar laptele de dimineata...Sper sa bea si pe asta de seara ca altfel mor de nervi.
si de bani nu mai zic nimic...sunt intretinuta barbatului Si Sofia primeste mai mult decat mine (alea 2 mil)
----------------------------------------
Marina & ANA SOFIA 05.08.08
----------------------------------------
Mami Marina - Gospodina
Copil crescut din suc de morcovi
maitreyi spune:
marina tashi ca si eu is la fel insa eu iau bursa de la tata cat mai sunt studenta
mina bine ca ai aflat despre ce e vb si cu regim si tratament o vei tine in frau. insa regimul e f strict - cum ai dat pe langa chiar si un pic cum o iei de la capat, dar cu vointa e ok. si sanatate!
i-am facut in seara asta marmotei tocanita de ficatei, cu morcov si ceapa si rosii - a ras farfuria cu furculita, evident
-----
Mami de roza + 19 s
MINUNEA DE LA DOAMNE-DOAMNE
Slava Tie, Doamne!
The colder the winter the warmer the spring
ankalaura spune:
XENA - diferente se fac, depinde de copil. Dar e in natura omului sa faca diferente - am vrea noi sa fim ca in carti! De exemplu ale mele sunt diferite, a' mare, uneori, e mocaita, mai intinde coarda la rasfat... Desi alteori e brici, spirt! Asta mica e voluntara, se straduieste. Aia mare, daca nu ii iese din prima, cica ea renunta. Si tu, ca parinte, automat ca bagi texte "fii domne si tu mai tare, ce, esti mamaliga? Uite sor'ta ce tupeu are!" Stii, in gand iti spui sa nu compari copiii, si mai ales nu cu voce tare, dar nici nu il poti lasa pe ala mamaliga sa faca varza si tu sa ii zici bravo mama...
Altfel, zau ca e distractiv. Se mai alinta, se mai caftesc...
Pe tine, la cum te stiu eu de ambitioasa si cum te lupti cu toate, nu te vad decat reusind un super bebe doi si o super relatie cu amandoi.
Gandeste-te ca ai independenta, macar nu muncesti 12 ore la un bou de patron pe care l-ar durea in cot ca ala mic al tau are febra... Tu esti stapanul tau si le vei gestiona pe toate la superlativ! Bafta!
PS - cre' ca emotiile vin de la hormoni, in cazul tau
BUN VENIT MATEI!! Refacere grabnica mami Cristina!!
IRISS - si in afara ca ala mare se balaceste in mancare pentru ca asa vede la ala mic... Mai e extrema independenta a celui mic, pentru ca asa vede la ala mare! Si nu mai vrea tinut de mana pe strada, vrea el singur, sa mearga asa ca oamenii mari...
Iar jucarii... incepi sa le cumperi in dublu exemplar, chiar daca varsta copilului nu se potriveste mereu cu jucaria, dar nah, macar sa nu mai tipe unul din ei!!
MARINA- ce frumos! Nunta! Felicitari! Si noi am facut nunta cand Eliza avea 1 an si 4 luni, si a fost tare frumos ca avem amintirea asta cu ea cu tot, prezenta
FLO - lasa draga ca si Eliza mergea la gradinita, dar nu putea sa modeleze o plastelina acasa, sau sa insire o margeluta, ca era ailalta calare toata la mestecat din plasteline si alea-alea... deci iti trebuie logistica nu gluma.
Si apoi, cand esti acasa cu unul... nu stiu, dar mie nu mi-a mai venit sa o las pe Eliza 10 ore la gradi, ci am preferat sa fie acasa dupa-amiaza si sa ne petrecem timpul impreuna...
Mai, am auzit si noi ce se intampla acum in tara, si sa dea Domnul sa nu fie adevarat intru totul, si sa nu se intample ce zic astia... Eu zic Doamne ajuta de cate ori intra indemnizatia, si mereu ma tem ca urmatoarea nu va mai exista!
In rest, nu ne mai uitam pe net, nu citim presa romaneasca, parca nu mai vrem sa ne amintim, ca totul e pe dos si vrem sa scapam de toate, dar de uitat nu vom uita, asta e clar! Deci daca o sa ma auziti vreodata sa spun ca ce misto e in Ro si ce naspa e aici, sa imit rageti una in mecla!
Iriss - la noi a fost extrem de calculata toata treaba cu plecatul, pentru scoli, pentru mizerii, dar nu si pentru criza financiara... S-a nimerit bine cu totul, si sper ca a fost miscarea potrivita la momentul potrivit...
MADA_MXM - pai bine mai, back online, dar cu peripetii?
KIMMY - pare naspa situatia in care te afli. Dar n-ai de ales decat unul din lista de sacrificii enumerate. La job, ei sunt obigati sa te primeasca. Faptul ca v-ati mutat asa departe nu are legatura, ca doar voi singuri ati ales, si stiati de la inceput ca e departe.
Ca nu ai inscris fata la cresa, asta e iarasi problema ta, trebuia sa te interesezi de program / spaga, etc. Eventual incearca si tu cu spaga, si poate se rezolva (de regula spaga rezolva si in afara perioadei de inscriere...).
Daca rezolvi cu cresa, mai ia o tanti care sa pescuiasca copilul, sa stea cu el in orele neacoperite (s-ar putea sa te ajunga ieftin, mai ales ca tu poti lucra in ture...) Faci rocade cu sotul tau, lucrezi tu weekendurile si basta.
Daca nu iei acum o decizie, mai tarziu tot va tebui sa o iei, si cu cat creste copilul e mai complicat, ca si la 3 ani vor fi aceleasi distante si aceleasi gradinite, ca sa nu mai zic de scoala....
DIDI - si mie mi se pare ca platiti mult la dadaca. Mai stiu o singura situatie asemanatoare, ei sunt medici si mai si calatoresc, si femeia are contract. Ii ajuta cu multe, face si cate ceva prin casa (pentru ca a vrut ea, nu i s-a cerut), si se ocupa super de copil, il duce la pian si la alea alea (copilul are 6 ani iar dadaca o au de 4 ani).
Dar in the real world, cum era cazul meu sa zic, mai ales avand doi copii, deja ma duceam si ma impuscam daca trebuia sa marchez asa o suma la dadaca, sa mai platesc si o mediatie sau un sport sau un afterschool sau ceva... Avand in vedere vacantele de la noi sau o eventuala imbolnavire a copilului, cele 3 luni libere de peste vara, samd... Puse in balanta cu concediul nostru super scurt...
KAT - pune si tu in balanta lucrurile, ce sa zic... e aiurea... Insa putea foarte bine sa iti puna minim in cartea de munca just like that... Eu am avut asta timp de 10 ani. Cand mi-a pus in cartea de munca 10 milioane, adica 50% din salar, am zis Doamne ajuta! Cand am avut dupa inca doi ani salariul intreg in cartea de munca, am zis ca visez!
Asta e Ro din pacate... Daca ai salar, zici mersi si de ala, cat e, numa' sa fie!
Am uitat sa va zic - azi mi-a venit confirmarea de la universitate, in septembrie incep masterul!
Didi81 spune:
Da mai, hai sa nu mai discutam de bani, ca zau nu e un subiect tocmai placut. O fi mult na, dar nu vreau sa ma gandesc asa, pt ca diferenta la noi oricum nu se simte... adica pt ea banii aia inseamna mult mai mult decat ar insemna pt noi vre-o data. Plus ca avem alte cheltuieli lunare mult mai mari decat salariul ei, cred ca v-ar lua durerea de cap daca v-asi insira .
Da, lucram in IT amandoi.
Didi de Aida Maria (03.07.2008)
katalyna spune:
anka, eu nu sunt de acord cu trecutul in cartea de munca mai putin, dar as trece si peste asta daca salariul real m-ar motiva, dar m-a deranjat felul in care a pus problema, ca si cum mi-ar face un super favor ca ma ponteaza 8 ore iar eu merg 6, desi salariul ala pontat n-ar fi nici macar brutul cat iau in mana, adica ce favor pana la urma? de zici ca dau cu sapa in firma lor, da-o incolo de treaba ca sunt nesimtiti si pana in ultima clipa incearca sa te faca cumva. sa nu mai zic ca l-au dat afara pe-al meu cand eu nu aveam niciun venit ca nu imi venise indemnizatia si mai aveam inca unu de crescut. de ce sa nu negociez acum? daca ma apreciaza vor accepta cerintele mele, daca nu sa isi ia una ca aia de-au vrut s-o ia in locul meu si care in 4-5 luni cat a lucrat la ei si-a bagat 3 medicale si concediu de odihna iar eu cand a avut fi-miu varicela (singura data cand mi-am luat medical in 2 ani de raceli repetate ale copilului) mi-am luat doar o sapt de medical si restul a stat tatal meu.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
katalyna spune:
marina aici e site-ul meu
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg