PEPENASI iul/aug'08 -- Bun sosit Matei! (184)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

o sa avem si bici de bebici, de fapt nu sunt inca pe site, dar iegzista

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

KAT - eu stiu ce zici tu, si sunt foarte de acord, insa rar am vazut in Ro firma care sa puna pret pe angajat. Nuu, toti sunt ramplasabili si neapreciati atunci cand lucreaza. Cam peste tot e asa, in lume, dar in tari civilizate nu fac chiar toti, tot ce vor... In tari normale si civilizate exista niste grile oarecare, vechimea aduce mariri de salar... La ROmanica, vechimea aduce SCADERI de salariu.
Ca nu esti de acord... (aici vorbesc de principiu, sa fim intelesi, si NU de situatia ta efectiv!), vax albina, iti arata usa si pa si pusi. Ce daca aduce un incompetent in locul tau? Sau, sanu zic asa.. Ci sa zic, aduce pe cineva mai putin competent. Si ce daca? Ii da salar mai mic, pune presiune, si omu' o sa dea randament, ca n-are de ales, daca vrea salar.
In viata mea nu m-a intrebat vreun angajator daca sunt de acord sa imi puna mai putin in cartea de munca. E drept, nu am lucrat in multinationale, ci in firme normale, destul de cunoscute, romanesti, cu profit, nah, firme normale. Si atat eu cat si toti ceilalti ne-o luam peste bot de nu ne vedeam daca aveam tupeu sa comentam ca lucram pe 1 dec sau sambata sau la 12 noaptea.
Asta e romania, si nu cred ca se va schimba vreodata bataia asta de joc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

La noi in parc sunt la mare moda jucariile alea de la calaresc si imping cu picioarele jos, se numesc in vreun fel anume? Vreau sa le iau de 1 iunie, evident, 2, ca sa nu am probleme ulterioare.
Nu stiu unde sa gasesc ...

Bazarul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

Pe scurt:

CRISTINA sa iti traiasca Matei sa fie sanatos si tu sa ai parte de refacere usora.

SURSU tu intrebai de parat de aerosoli cu ultrasunete. Eu am unul de la Omron care nu este mai mare decit un pachet de tigari din alea subtiri, functioneaza cu 2 baterii AA si nu face pic de zgomot. L-am luat din cauza ca fiul meu scump refuza cu indarjire sa il foloseasca pe cel clasic cu compresor (care face tare mult zgomot), iar pe acesta i-l puneam la nas in somn. Pretul a fost moderat (150$) luat de pe e-bay. Daca vrei sa il iei de aici te sfatuiesc sa dai telefon la importator si sa ii intrebi cind au promotii de 50% si sa te anunte, in cazul asta ajungand sa platesti in jur de 150 EUR.

MCOCA nu stiu daca pot sa am o parere obiectiva asupra restaurantelor din Lyon caci am fost numai la 2, la unul marocan care era un restaurant micut, o afacere de familie, unde intradevar mi s-a parut inghesuit, dar compensa mancarea si atmosfera si ama mai fost la un bar de tapas, unde mesele si spatiile dintre ele erau generoase.
Ziceai ca ti se pare exagerat prtul pe care il plateste DIDI bonei si faceai comparatie cu ce se plateste in Franta, dar stii foarte bine ca in Franta ajutoarele sociale sunt semnificative. Tin minte cind lucram acolo aveam un coleg de serviciu care imi zicea ca nevasta-sa sta acasa ca sa primeasca ajutorul social si mai primeau si ajutor de chirie si ajutor pentru copii si ii convenea mai mult sa faca asta decit sa lucreze...lucra cit sa ii permita acesarea acestor ajutoare...Aici nu ai aceste ajutoare asa ca de aici si preturile acestea. Ziceai de scoli unde parintii trebuie sa aibe un anumit statut/venit ca sa aibe acces la ele copiii lor. Fratele finei mele este la o scoala din asta (dar sincer nu mai stiu cum ii spune) unde intradevar se pare ca se duc numai "capete luminate", ajungand acolo la indrumarea doctorului pediatru (care intamplator este si doctorul scolii) dar se pare ca nu se face diferenta intre un copil care provine dintr-o familie "avuta" sau nu, iar el se s-a integrat super bine acolo. In alta ordine de ideii sa iti fie de bine iesirea cu colegii de munca.

Nu stiu daca pot sa zic ca am un copil mofturos sau nu caci eu nu ma stresez. SeB nu maninca de nici o culoare paste, pizza, ou si altele. Nu ma stresez ca la masa de dimineata maninca iaurt cu branza de vaci de nu stiu cita vreme (3-4 luni), sau ca intr-o zi nu vrea sa manince nimic si isi bea eventual laptele. Eu nu stau sa ii dau mai mult de 2 alternative la mincare, si asta daca am in casa sau prin vecini si nici nu stau sa ma rog de el. Daca la intrebarea "Vrei sa maninci" raspunsul este evaziv sau inexistent il las in plata Domnului si vine el si imi spune ca vrea sa manince.

Va las ca trebuie sa ma apuc de diverse ca azi am citiva invitati sa il sarbatorim pe sotul meu si sa ne inauguram si terasa cea noua, de care sunt super ultra incantata, chiar daca a fost facuta cu nervi si peripetii...

PUP U si dati totusi un semn daca e vorba de intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriss27 spune:

pica, cum se cheama placile de pavaj pe care le ai tu in curte? stiu ca ai zis ca nu se incing la soare, de unde le-ai luat?

Sa-ti traiasca sotul si sa fiti fericiti! Petrecere frumoasa si asteptam poze cu terasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcoca spune:

Pica, tu incurci varza cu morcovii. Ce au ajutoarele cu ce-i platesc eu bonei? 520 asta e salariul ei net si *3 se face o suma frumusica (ca are 3 copii). Ce primesc eu apoi de la stat, toata lumea care are bona primeste indiferent de venituri (dar asta e alta mancare de peste, asta e bonus). Cu colegul ala al tau, da sunt multi din astia, dar asta e planul SMIC-arului (adica salariul minim pe ec). Nici salariul lui nu era de doamne ajuta (ca daca era cat de cat nu mai primea nimic), lenea nevesti-sii era si mai mare si voila. DEci cazurile astea "speciale" ies din calcul.
Acum cu scolile. Scolile private sunt "axate" pe diverse : copii supradotazti, copii de fitze, copii de nobili, copii cu "probleme" ... Mie mi se pare absurd sa dau un sfert din salariul meu (deci vorbesc numai de al meu si tot mi s epare absurd) pe scoala (si aici o sa va uitati toate urat la mine, ca in ro parintzii dau si cate un salariu pentru o cresa) - si aici vorbesc de scoala aia de fitze ... DAca MAya va avea nevoie de o scoala particulara din diverse motive, o voi da, dar nu ma voi avanta la asta din snobism.
Sinon, nu ai fost la un bouchon lyonez?????

Aseara mi-am scos soatza la un restaurant contemporan, super de super. Mi-a placut, a fost chiar wow din toate punctele de vedere.

Vicky si Printzesone

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DIANAMI
MARIMAR
MICHELLAB

Sa fiti sanatoase, sa aveti parte de bucurii, noroc si realizari pe toate planurile!

Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si 37+ cu Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana81 spune:

LA MUUULTI ANI FERICITI!!!DIANAMI,MARIMAR,MICHELLAB

32+RIANA
MAMI de CLARA 06.08.08

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Cristina, sa fiti sanatosi si impliniti!

"La multi ani",sanatate si sa te bucuri mereu de frumosii tai copii, Dianami!

Sun, succes la examene!

Numai bine, fetelor sarbatorite si pepenasilor!

Ina, mami de doi baieti minunati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

LA MULTI ANI DIANA! SA FII SANATOASA, FERICITA SI SA TE BUCURI DE FAMILIA TA FRUMOASA!

LA MULTI ANI MARIMAR!! SA AI PARTE NUMAI DE ZILE SENINE SI MULTE IMPLINIRI ALATURI DE CEI DRAGI!

LA MULTI ANI MICHELLAB!! MULTA SANATATE, FERICIRE SI BUCURII!

Cristina felicitari!! Refacere rapida, si mult laptic pentru bebic! Matei, bine ai venit puiut! Sa fii sanatos si sa aduci parintilor numai bucurii!

Mona sper sa fie totul bine cu Cris! Doamne ajuta! Te inbratisez strans, sa ai putere sa treceti peste toate!

Noi suntem asa si asa, tot mucoase si "tusitoare" da' ne tratam si sper sa ne treaca. In rest pe afara, ocupate cu tot felul...

Va si va doresc weekend placut!

Dia, mami de soferita in devenire Miruna (15.07.2008)

Mergi la inceput