Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Multumesc Xela. M-am lamurit, mi-l daduse farmacista prost. Bine ca am avut ceva indoieli si nu l-am pus in ochii copilului. Am fost si l-am schimbat.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Miremia, multumim din suflet ca ne-ai ajutat sa-i facem un supercadou Gargaritzului.
Va pun maine poze. A fost in extaz (si noi si mai tare), a facut ture de cada si acum a adormit lemn.
Multumim mult.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Miremia, multumim din suflet ca ne-ai ajutat sa-i facem un supercadou Gargaritzului.
Va pun maine poze. A fost in extaz (si noi si mai tare), a facut ture de cada si acum a adormit lemn.
Multumim mult.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Ma bucur ca s-a distrat si ca v-ati distrat si voi cu el. Asteptam feedbackuri si nu mai aparea nimeni.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

am aj la pag 5....
sa nu uit...

miky ....tare frumos spus...ma gandesc ca fac partea din categoria care n-a fost obisnuita cu dulcegarii....desi mi-am dorit toata copilaria atat de mult....tata, care avea prb graver de sanatate...la o zi de nastere...pe langa bla, bla...mi-a zis ca ma iubeste si ca e mandru de mine...mi-a stricat ziua..eram sigura ca ..... e pe duca si ca spune ce spune...ca de sa aud si io o dataniste cuvinte...
oricum esti de apreciat.....io...incerc sa-i arat dragostea prin fapte, sa zic asa....dar lui jiji ii spun de 100 de ori ca-l iubesc..ce sa fac...

roxy....te inteleg, nici io nu sunt prea ajutata...n-am nicio ruda pe aproape..asa ca sunt 5 in 1. lui al meu ii place jiji cand e cuminte..sa se joace cu el 10 min..pana maraie si gata..isi pierde rabdarea...asta e...ce sa zic...pe de alta parte se compenseaza cu altele...e tare complicata viatza asta...io cred ca trebuie s-o privim mai superficial...sa nu ne mai gandim atata la lucrurile care nu ne plac...pt ca acu suntem mult mai sensibile...
eu inca sunt debusolata...de schimbarea sufleteasca ce s-a produs in mine....nu mi-am imaginat ca a fi mama e ceva complex...nu credeam ca pot iubi atat de mult...si ca un zambet imi insenineaza ziua...asa ca indiferent de probleme ma concentrez asupra a ceea ce ma umple de energie si optimism...asupra LUI ( jiji)

cris.d...ma bucur enorm ca esti mai bine. nimeni nu e de piatra. indiferent cat de frumoasa e viata pe care o avem....vin momente cand ne simtim la capatul puterilor...indiferent care este cauza declinului. e bine sa ai un umar pe care sa plangi...sa-ti spui of-ul...io sunt genul care daca se descarca sunt ca noua...insa n-o fac f des...mi-e frica sa nu spun cuvinte pe care sa le regret
.....
sincer...mi-e atat de usor sa vb aici..sa spun toate alea...voua...ma bucur si va multumesc ca existati..

maine la cafea recuperez restul...tre sa ma culc ca nu stiu cand se trez jiji...dupa care incepe distractia..

noapte buna, dragele mele

scuze ..n-am prea fost coerenta...sunt obo..praf

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Miremia, merci de info. L-am umflat mai tare si e ok. Nu e deloc ca cel pe care il cumparasem de la Premaman (ca intre timp l-am dus inapoi). Ala era umplut cu un fel de vatelina si scopul lui era sa pui putina apa si sa stea copilul sprijinit pe el. Si aia imi spusese ca pluteste si eu am crezut-o si era sa ia copilul apa. Peste doua zile m-am dus sa-l schimb cu altceva si nu a vrut pe motiv ca "l-am incercat in apa" de parca puteam sa vad pe pat daca pluteste sau nu. M-am certat cu ea si tot degeaba insa apoi m-am dus in alt Premaman si am zis ca l-am primit cadou si as vrea sa-l schimb Si l-am schimbat

M-am intins cat o placinta dar vroiam sa zic de ieri cand am citit de faza Alexutzzei cu vanzatoara. Sunt tampiti peste tot.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Cris.d, ma bucur ca azi Ema a fost asa cumintica Sa o tina tot asa.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Dastefa, imi pare rau ca vestile de la voi nu sunt tocmai bune. Curaj, sunt sigura ca lucrurile se vor aranja repede si Miruna o sa fie bine.

pozele mele

Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

a trecut o saptamana fara sa reusesc sa dau un semn de viata

sunt intr-o stare
Miruna mananca in continuare f prost
dar adevarata ingrijorare acum e legata de altceva- nu intoarce capul la zgomote , nu zambeste decat ff rar, nu gangureste
nici nu vreau sa va zic pana unde am ajuns cu gandurile
deocamdata am facut pt saptamana viitoare o programare sa-i fac o audiograma

nu in ultimul rand tin sa va multumesc pt banutii pe care ni i-ati trimis.Se pare ca suntem inca departe de vizitele pe la medici

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

o sa fie bine! suntem alaturi de voi! inca putina rabdare mamico!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ANA SI EMA tocmai au avut prima conversatzie. Ema a facut sacrificiul de a scoate pumnul din gura ca sa ii raspunda Anei cu "agu, cu, hiiii" si un chiuit tare

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

felicitari!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui xela_07

ce placere sa va citesc
eu m-am apucat de multe treburi si mi se pare ca nu am terminat nimic ....
colac peste pupaza si Cristinelul e mai agitat de vreo 2 zile, o fi perioada aia nasoala de colici, nu stiu . cert este ca am descoperit o noua modalitate de a-l adormi ca nu mai reuseam sa-l linistesc. plimbat prin camera in timp ce suge (ca altfel nu vrea sa suga si pace) si cu feonul la putere maxima . no comment....

in alta ordine de idei mi s-a pus pata rau sa ma tund scurt ca nu mai il suportam. il tineam numai strans ca imi cade ca la balamuc si imi lua prea mult timp la uscat. azi am prins momentul (sau mai bine spus sotul disponibil sa stea cu piciul) si am comis-o. binenteles ca imi pare rau accum, dar una peste alta partea buna a lucrurilor este ca e mult mai practic asa .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

felicitari pentru schimbari! toate spre bine! si baga si niste poze inainte si dupa pentru a ne da cu presupusul (io-s fan par scurt! )

Mergi la inceput