Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DASTEFA, nu te gandi la ce e rau, ca sunteti amandoua dupa o perioada stresanta si copilul a suferit mult, ca si tine. cum adik mananca prost? cantitativ sau cum? ca noi tot zicem pe aici de bbi care papa mai putin decat cartea, care urla la san, etc.
sper sa fie doar stresul acumulat si atat!

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

a trecut o saptamana fara sa reusesc sa dau un semn de viata

sunt intr-o stare
Miruna mananca in continuare f prost
dar adevarata ingrijorare acum e legata de altceva- nu intoarce capul la zgomote , nu zambeste decat ff rar, nu gangureste
nici nu vreau sa va zic pana unde am ajuns cu gandurile
deocamdata am facut pt saptamana viitoare o programare sa-i fac o audiograma

nu in ultimul rand tin sa va multumesc pt banutii pe care ni i-ati trimis.Se pare ca suntem inca departe de vizitele pe la medici

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Of, Dastefa...tu chiar esti o mamica incercata...poate totusi nu e nimic pana la urma. Nu toti copiii au acelasi ritm de dezvoltare in ceea ce priveste ganguritul si zambetul, iar zgomotele e posibil sa nu le localizeze exact din ce directie vin...dar nu reactioneaza deloc la zgomot? nu tresare?...pentru ca daca totusi reactioneaza nu cred ca trebuie sa-ti faci griji...e bine ca te-ai programat la audiograma ca sa vezi exact cum stau lucrurile si eventual sa te linistesti si sa nu-ti mai faci ganduri negre.

Multi pupici si multa sanatate va doresc...ma rog pentru voi...sa scapati odata de toate grijile si sa va bucurati de copilasi...of...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

Mergi la inceput

ANA SI EMA tocmai au avut prima conversatzie. Ema a facut sacrificiul de a scoate pumnul din gura ca sa ii raspunda Anei cu "agu, cu, hiiii" si un chiuit tare

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

nu m-am laudat pana acum, ca sa nu stric "vraja",dar azi a fost o zi asa de buna. ema a plans putin, a dormit rezonabil, dar, cel mai important... cat a stat treaza nu a mai plans, ci a studiat, vorbit, ras, chiuit, a fost k un bebe mare.sa fie tot asa!

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

buna seara!

in primul rand La multe lunite pufuletilor de azi
multumim de tratatie cristie

iuhuuu... ratusca ce mica e lumea ... abia astept sa ne vedem in parc ... iti trimit PM cu nr de telefon... eu de obicei ieseam pe la 12-1 pana pe la 3-4 dar de cand cu caldura trebuie sa schimb programul ca s-a iritat pitica la gat (cred ca ceva in genul bubitelor de care zicea micky mica)... astazi i-am luat de la farmacie o crema preparata pe baza de oxid de zinc prescrisa de medic dar miroase ingrozitor de urat... sa vad cum o reactiona cand o dau dupa baita.... trebuie sa fiu cu ochii in paispe ca de cateva zile isi indeasa ambele maini in gura si se mozoleste ceva de speriat... sper sa nu pape si crema cu zinc

miremia ai PM

fericita de buburuza Andreea Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

ce placere sa va citesc
eu m-am apucat de multe treburi si mi se pare ca nu am terminat nimic ....
colac peste pupaza si Cristinelul e mai agitat de vreo 2 zile, o fi perioada aia nasoala de colici, nu stiu . cert este ca am descoperit o noua modalitate de a-l adormi ca nu mai reuseam sa-l linistesc. plimbat prin camera in timp ce suge (ca altfel nu vrea sa suga si pace) si cu feonul la putere maxima . no comment....

in alta ordine de idei mi s-a pus pata rau sa ma tund scurt ca nu mai il suportam. il tineam numai strans ca imi cade ca la balamuc si imi lua prea mult timp la uscat. azi am prins momentul (sau mai bine spus sotul disponibil sa stea cu piciul) si am comis-o. binenteles ca imi pare rau accum, dar una peste alta partea buna a lucrurilor este ca e mult mai practic asa .

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

vai ce noroc cu soacra-mea...
stie ea totul - ce mult o iubesc si nu glumesc - (are 7 copii, grijit de ei, 7 nepoti grijit o parte din ei - a mea e a 8-a si mai urmeaza unul in iunie )...mi-a zis ca-i cresc dintisorii fetitei mele...d-aia plange de nu mai poate si plange de ma sperie.

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

noi am testat terenul inainte de marea intalnire si ieri m-am vazut cu ratusca. este o tipa f f f f placuta iar Andrei e un fericit si un cuminte. nu plange decat de foame (eu asa am vazut ), va dati seama ce mamica norocoasa are .

cris.d - ce bine ar fi sa se linisteasca Ema. numai zile bune iti doresc de acum inainte.

ayanna - ce cuscra sensibiloasa si deosebita am . imi place mult cum scrii si se vede ca esti f echilibrata. oricum cred ca e un must in meseria ta. pentru Dariutza sa fie si ea mai linistita. a trecut ieri sotul pe la Tg Mures si i-am spus ca acolo sta nora . nu intelegea el cum sta treaba , deh barbatii astia nu inteleg ca mamele tb sa planifice viata copiilor lor

nikole - ma bucur mult pt eco . cu cantarul e OK?

dastefa - Doamne ajuta sa fie bine Miruna mititica!

miremia - ma pui sa-mi refac baia cu colaceii astia. eu am doar cabina de dus in baie si tare rau imi pare dupa o cada. deh cand am cumparat apartamentul nu m-am gandit ca voi avea copii care tb neaparat sa se balaceasca in voie undeva .
in masina eu dau drumul la aer conditionat cat e nevoie sa imi fie mie bine. ma gandesc ca daca mi-e bine mie le e bine si lor. e naspa ca scoica are burete care ii incinge rau.

decenuela - asa rad cand citesc postarile tale. tu si cu plateea sunteti pline de umor. daca te mosteneste jiji sa vezi ce vrajeala o sa aibe pe el.

bubu_bu - iar m-ai lasat fara cuvinte cu sotul tau. sa-ti traiasca si sa-l tina tot asa. mare noroc doamna

alexutza - spor la cumparaturi. o sa vezi ca o sa-ti revii usor usor la greutatea initiala. eu sunt la fel ca tine cu un metabolism beton si la Andreea fara nici un efort si 20 kg luate in sarcina am revenit la greutatea initiala in jur de 1 an.

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Help!
Medicamentul pe care il foloseati cand le curgeau ochisorii copiilor era tobradex?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Help!
Medicamentul pe care il foloseati cand le curgeau ochisorii copiilor era tobradex?

Mirela fericita de Mara Ioana

din mesajul de la andre_lina "ochii, tobrex de 4 ori pe zi 4 zile, curatat cu ser."

poze botez

Mergi la inceput