Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

noi azi am dormit-o cu nesimtire si tupeu, fiica s-a simtit rau ieri (ameteli, dureri in gat) si azi dimineata am fost la farmacie si am facut rezervele de oscilo si homeogene si hexoraltern si polen pentru mine (simt ca ma ia uneori si pe mine cu ameteli)... si pe la 11.30 ne-am culcat inapoi dupa un mic dejun si piciu a dormit pana pe la 15 si ceva si pentru ca nu se mai trezea o data, l-am trezit si am iesit la o plimbarica... deci azi n-am facut mai nimic, poate ma harnicesc cand vine sotul (el nu ma vede dormind ziua, ma vede harnicuta cand e el acasa)...

vroiam sa va povestesc de fiica-mea, evident... ea si prietena ei si-au scris "visele" pe o hartie pe din doua, deci N la 34 de ani si E la 34 de ani... (au mai facut multe din astea, pentru posteritate ca sa-si aminteasca peste ani, inclusiv N sa-l ia pe fratele lui E de barbat, adica o babeta de 34 sa-l ia de sot pe floricica de 20, sa-si puna pofta in cui), N maritata si cu un amant tanar, bogat si destept, stresata si calatorind prin lume... E. cu 2 copii, un baietel de 5 ani si o fetita de 3, cu un sot care o iubeste si o respecta, ochelarist (?), stie exact si cum arata, dar tre sa mai sap dupa o poza pe imdb si piorma v-o arat si voua, cu un job bine platit desigur... dragute fetele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Am si eu o problema cu asta mica de o sapt are si pe fata si pe gat si la ceafa bubite asa ac niste cosulete am dat-o cu infuzie de tarate, cu apa termala si parca in loc sa-i treaca mai rau sa inmultesc .Si are si tot caputul plin si nu stiu daca sa o mai spal pe caput , daca ii face bine .Ce sa fac?cu ce sa o mai dau?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

se numeste stephen dorff in filmul "Entropy" - l-am vazut in poze, nu prea poarta ochelari - cu ochelari doar in aceste poze http://www.imdb.com/media/rm428317696/tt0156515

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Am si eu o problema cu asta mica de o sapt are si pe fata si pe gat si la ceafa bubite asa ac niste cosulete am dat-o cu infuzie de tarate, cu apa termala si parca in loc sa-i treaca mai rau sa inmultesc .Si are si tot caputul plin si nu stiu daca sa o mai spal pe caput , daca ii face bine .Ce sa fac?cu ce sa o mai dau?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Spunea cineva de acneea bebelusului, daca Maria are asa ceva, cel mai bine nu o mai dai cu nimic. Pediatrul e cel mai in masura sa-ti recomande un tratament, daca este cazul. Sanatate multa!

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

haircut , ce mai faceti?

Ruxita, sper ca fata ta se simte mai bine. Frumoasa varsta, ce de-a postere mai aveam si io prin camera atunci... Favoritul meu era unul cu un Keanu Reeves tinerel foc si pe atunci un necunoscut. Stiam io ce stiam...

Mergi la inceput

De fapt am intrat sa va spun ca m-a apucat harnicia si in urma discutiilor, am creat un cont nou pe webshots. Am trimis datele pe mailul comun. Rugamintea mea (formulata si in mail) este de a nu mai pune linkurile catre poze pe forum, ci doar sa faceti referire la el (contul nou de poze). Nu de alta, dar altfel l-am facut degeaba. Cine doreste sa-si protejeze pozele de ochi nedoriti, le poate incarca acolo. Ma gandesc ca n-are rost sa va chinuiti sa le mutati pe toate, cine a vrut sa le vada le-a vazut deja, eventual le puneti pe cele care va plac mai mult si incarcati poze noi in continuare. N-o sa ma bag sa sterg absolut nimic din pozele de pe contul vechi, fiecare decide ce/daca sterge. Daca o sa functioneze sistemul, promit ca o sa incarc si eu poze acolo in mod regulat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salut

a trecut o saptamana fara sa reusesc sa dau un semn de viata

sunt intr-o stare
Miruna mananca in continuare f prost
dar adevarata ingrijorare acum e legata de altceva- nu intoarce capul la zgomote , nu zambeste decat ff rar, nu gangureste
nici nu vreau sa va zic pana unde am ajuns cu gandurile
deocamdata am facut pt saptamana viitoare o programare sa-i fac o audiograma

nu in ultimul rand tin sa va multumesc pt banutii pe care ni i-ati trimis.Se pare ca suntem inca departe de vizitele pe la medici

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

sunt intr-o stare
dar adevarata ingrijorare acum e legata de altceva- nu intoarce capul la zgomote , nu zambeste decat ff rar, nu gangureste

nu in ultimul rand tin sa va multumesc pt banutii pe care ni i-ati trimis.Se pare ca suntem inca departe de vizitele pe la medici

asa creste Daria

dastefa, imi pare rau ca nu sunteti bine... Suntem alaturi de tine, mamica greu incercata. Sper din suflet sa nu fie nimic serios cu auzul Mirunei si sa-i revina apetitul cat de curand!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

haircut , ce mai faceti?

Ruxita, sper ca fata ta se simte mai bine. Frumoasa varsta, ce de-a postere mai aveam si io prin camera atunci... Favoritul meu era unul cu un Keanu Reeves tinerel foc si pe atunci un necunoscut. Stiam io ce stiam...

cine nu dupa Keanu? eu am un coleg care seamana cu K..., ma rog, alta poveste, poate alta data...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dastefa

salut

sunt intr-o stare

asa creste Daria

nici baietelul meu nu intorcea capul dupa zgomote, dar... DAR, tresarea la trantitul de usi si asa mi-am dat seama ca e totul in regula.. nu intorcea capul pentru ca nu il interesa...
Ah, mamico, alunga gandurile negre, alunga-le si alunga-le, fa un efort supraomenesc ca tu sa fii cu capul limpede, inseninat, neinnorat si cred ca lucrurile se vor schimba cu siguranta din acel moment!

Mergi la inceput