Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Help! Medicamentul pe care il foloseati cand le curgeau ochisorii copiilor era tobradex? Mirela fericita de Mara Ioana |
noi am folosit nettacin. sper sa treaca fara!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
micki_mica spune:
si ca sa nu uit, Nik0le, multam pentru cont nou si pentru rabdarea ta in relatia cu printesa ta! sunt sigura ca va fi mai bine, dupa colicii de la 3 luni!
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
Sa-ti traiasca minunatia de fata desteapta! Cred ca ati vazut pozele cu manerele deasupra, asa-i? Colacelul se pune cu manerele in jos (sa se tina bebe de ele, a mea abia acum a inceput sa se prinda) si cu ariciul in spate. Eu inainte il puneam cum imi venea la mana, deci probabil in poze era pus invers. Pupici! Mirela fericita de Mara Ioana |
Of, eu am ratat complet faza cu colaceii, mai pui o poza sa vad si eu despre ce e vorba? Ca m-ati facut tare curioasa! Deh, daca umblu creanga
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
micki_mica spune:
citat din mesajul lui decenuela am aj la pag 5.... sa nu uit... miky ....tare frumos spus...ma gandesc ca fac partea din categoria care n-a fost obisnuita cu dulcegarii....desi mi-am dorit toata copilaria atat de mult....tata, care avea prb graver de sanatate...la o zi de nastere...pe langa bla, bla...mi-a zis ca ma iubeste si ca e mandru de mine...mi-a stricat ziua..eram sigura ca ..... e pe duca si ca spune ce spune...ca de sa aud si io o dataniste cuvinte... oricum esti de apreciat.....io...incerc sa-i arat dragostea prin fapte, sa zic asa....dar lui jiji ii spun de 100 de ori ca-l iubesc..ce sa fac... Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
decenuela eu mi-am dat seama ca nu am prea rasfatat-o si alintat-o. si daca ai stii ca lupta ca o leoaica pentru noi chiar si mari fiind! si parea asa de greu de zis un "te iubesc"... nu ne costa nimic un mic gest sincer.
ii ziceam ca de la 3 luni, Kiti, e mai prezent, mai activ...bla bla... si ea, cu tristetze a zis ca nu prea stie cum e, pt ca atunci cand aveam 2 luni si jumatate, s-a intors la munca. si s-a mutat de la spital (e asistenta, pediatra), unde avea ture, sa lucreze la circa medicala, si sa faca teren, cum era pe vremuri, ca sa aibe teren de strabatut aproape de mine, sa mai traga cate o fuga sa imi dea san... si facea zilnic multi km pe jos, si mai venea si la mine sa beneficiez de laptic, nu la fiecare masa dar nu a vrut sa ma treaca exclusiv pe LP. Andre_lina mi-a amintit, povestind vizita la dr. eu am fost (si sunt) norocoasa.
miremia spune:
citat din mesajul lui micki_mica noi am folosit nettacin. sper sa treaca fara! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului |
Multumim micki! Sper sa ajung maine in parc, dar dupa 5-6. Ce face kiti?
Mirela fericita de Mara Ioana
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 ce placere sa va citesc eu m-am apucat de multe treburi si mi se pare ca nu am terminat nimic .... colac peste pupaza si Cristinelul e mai agitat de vreo 2 zile, o fi perioada aia nasoala de colici, nu stiu . cert este ca am descoperit o noua modalitate de a-l adormi ca nu mai reuseam sa-l linistesc. plimbat prin camera in timp ce suge (ca altfel nu vrea sa suga si pace) si cu feonul la putere maxima . no comment.... in alta ordine de idei mi s-a pus pata rau sa ma tund scurt ca nu mai il suportam. il tineam numai strans ca imi cade ca la balamuc si imi lua prea mult timp la uscat. azi am prins momentul (sau mai bine spus sotul disponibil sa stea cu piciul) si am comis-o. binenteles ca imi pare rau accum, dar una peste alta partea buna a lucrurilor este ca e mult mai practic asa . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
HA??? Sa-ti fie de bine tunsoarea! Eu de obicei nu prea iau in seama cum imi sta imediat dupa o noua tunsoare/coafura/culoare etc, pentru ca sunt prea obisnuita cu varianta veche. De-abia peste o saptamana doua ma declar multumita sau nu , asa ca mai asteapta cu parerea de rau
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui happyella buna seara! in primul rand La multe lunite pufuletilor de azi multumim de tratatie cristie iuhuuu... ratusca ce mica e lumea ... abia astept sa ne vedem in parc ... iti trimit PM cu nr de telefon... eu de obicei ieseam pe la 12-1 pana pe la 3-4 dar de cand cu caldura trebuie sa schimb programul ca s-a iritat pitica la gat (cred ca ceva in genul bubitelor de care zicea micky mica)... astazi i-am luat de la farmacie o crema preparata pe baza de oxid de zinc prescrisa de medic dar miroase ingrozitor de urat... sa vad cum o reactiona cand o dau dupa baita.... trebuie sa fiu cu ochii in paispe ca de cateva zile isi indeasa ambele maini in gura si se mozoleste ceva de speriat... sper sa nu pape si crema cu zinc miremia ai PM fericita de buburuza Andreea Maria |
Si tu ai PM
Pai fetele, daca tot suntem asa de multe prin partea de vest a orasului nu facem urmatoarea intalnire in Moghioros? Ca in Tineretului eu nu ajung, nici nu stiu unde e (halal bucuresteanca!)
miremia spune:
citat din mesajul lui ratusca_mica Of, eu am ratat complet faza cu colaceii, mai pui o poza sa vad si eu despre ce e vorba? Ca m-ati facut tare curioasa! Deh, daca umblu creanga Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Pozele sunt pe contul comun in albumul meu. Mai am vreo 3 colacei in plus daca vrei.
Mirela fericita de Mara Ioana
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 noi am testat terenul inainte de marea intalnire si ieri m-am vazut cu ratusca. este o tipa f f f f placuta iar Andrei e un fericit si un cuminte. nu plange decat de foame (eu asa am vazut ), va dati seama ce mamica norocoasa are . cris.d - ce bine ar fi sa se linisteasca Ema. numai zile bune iti doresc de acum inainte. ayanna - ce cuscra sensibiloasa si deosebita am . imi place mult cum scrii si se vede ca esti f echilibrata. oricum cred ca e un must in meseria ta. pentru Dariutza sa fie si ea mai linistita. a trecut ieri sotul pe la Tg Mures si i-am spus ca acolo sta nora . nu intelegea el cum sta treaba , deh barbatii astia nu inteleg ca mamele tb sa planifice viata copiilor lor nikole - ma bucur mult pt eco . cu cantarul e OK? dastefa - Doamne ajuta sa fie bine Miruna mititica! miremia - ma pui sa-mi refac baia cu colaceii astia. eu am doar cabina de dus in baie si tare rau imi pare dupa o cada. deh cand am cumparat apartamentul nu m-am gandit ca voi avea copii care tb neaparat sa se balaceasca in voie undeva . in masina eu dau drumul la aer conditionat cat e nevoie sa imi fie mie bine. ma gandesc ca daca mi-e bine mie le e bine si lor. e naspa ca scoica are burete care ii incinge rau. decenuela - asa rad cand citesc postarile tale. tu si cu plateea sunteti pline de umor. daca te mosteneste jiji sa vezi ce vrajeala o sa aibe pe el. bubu_bu - iar m-ai lasat fara cuvinte cu sotul tau. sa-ti traiasca si sa-l tina tot asa. mare noroc doamna alexutza - spor la cumparaturi. o sa vezi ca o sa-ti revii usor usor la greutatea initiala. eu sunt la fel ca tine cu un metabolism beton si la Andreea fara nici un efort si 20 kg luate in sarcina am revenit la greutatea initiala in jur de 1 an. Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
Xela, rosesc, zau , chiar ma gandeam acum daca te-ai tuns sa nu te mai recunosc in parc ca nu stii cum sa fugi de o mama loca get beget Si mie mi-a placut tare mult ca ne-am vazut, poate mai recidivam, s-a anuntat si Happyella
A, si fetele, poate va intrebati de ce Xela nu are AMR... am aflat eu: pt ca face parte din categoria de fotomodele gen Lorex, Alexutzzza etc!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui xela_07 ce placere sa va citesc eu m-am apucat de multe treburi si mi se pare ca nu am terminat nimic .... colac peste pupaza si Cristinelul e mai agitat de vreo 2 zile, o fi perioada aia nasoala de colici, nu stiu . cert este ca am descoperit o noua modalitate de a-l adormi ca nu mai reuseam sa-l linistesc. plimbat prin camera in timp ce suge (ca altfel nu vrea sa suga si pace) si cu feonul la putere maxima . no comment.... in alta ordine de idei mi s-a pus pata rau sa ma tund scurt ca nu mai il suportam. il tineam numai strans ca imi cade ca la balamuc si imi lua prea mult timp la uscat. azi am prins momentul (sau mai bine spus sotul disponibil sa stea cu piciul) si am comis-o. binenteles ca imi pare rau accum, dar una peste alta partea buna a lucrurilor este ca e mult mai practic asa . Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) poze botez |
Dar tu cate maini ai maica??? Pupam Cristinelul sa se linisteasca, dragul de el!
Stii ca ieri incepuse Andrei sa planga... mama ce show mi-a facut pana sus si sus! PLangea atat de tare incat, fericita ca am reusit sa strang carutul cu o mana, am fost "inspirata" sa il iau sus odata cu Andrei (= minim 17 kile). rezultatul? Ma cam deranjeaza operatia de ieri seara! Cat de toanta pot fi, oare???
De fapt ce incercam sa spun, ca ma pierd in amanunte, este ca mi-am dat seama azi ca Andrei face acea criza de plans de cateva zile la aceeasi ora (azi s-a trezit din somn la 17:30 pentru a urla ca din gura de sarpe), ceea ce mie imi suna a colici, mai ales ca s-a linistit pe burta mea goala si a adormit la loc... acum la spartul targului, la 4 luni, s-a gasit si el? Cred ca ma apuc sa ii dau Infacol...