Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 4
cos_minutza spune:
Anaxena imi pare rau ca e bolnavioara piticaMulti sa-i treaca.
Aditza parca intreba de un catel,eu nu stiu pe nimeni care sa dea
Bebelu unde esti mama?Sper ca e totul in regula
Oanab si mie mi-ar trebui un eco acasa
la toata lumea!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
anaxena spune:
vreau si eu o adresa cu informatii despre temperatura bazala,ca am uitat cum trebuia sa fie
multumesc
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
madutza_bra spune:
hai bebelu ....ne mai ti mult pe jar?...sau ai plecat la plimbare?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anaxena vreau si eu o adresa cu informatii despre temperatura bazala,ca am uitat cum trebuia sa fie multumesc Ana-Maria de Maria 19.06.2008 www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!! Maria,povestea nashterii |
intra pe fertilityfriend.com
Povestea nasterii
Poze
ancadragoman spune:
Ana uite asa:dimineata relativ la aceasi ora fara a te ridica din pat(termometrul pe noptiera si aproape doar sa intinzi mana s ail iei) iei termometrul si il introduci,stai asa cam 5 minute daca este normal dupa care notezi undeva ziua si temperatura.
Ai grija sa nu adormi ca trec alea 5 minute
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman Ana uite asa:dimineata relativ la aceasi ora fara a te ridica din pat(termometrul pe noptiera si aproape doar sa intinzi mana s ail iei) iei termometrul si il introduci,stai asa cam 5 minute daca este normal dupa care notezi undeva ziua si temperatura. Ai grija sa nu adormi ca trec alea 5 minute anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca BAZAR UNIC!!! |
de acord, eu am patit sa adorm in alea 5 min. Acum imi pun ceasul sa sune, il aman inca 5 min, bag termometrul , iar dupa inca 5 min suna din nou.
Povestea nasterii
Poze
roxy_s spune:
madutza tu ai termometru digital?/ si unde iti iei temperatura?? adica unde este cel mai corect s-o iei?
Viitoare mamica
doula spune:
Salut
Cosminutza ce bine imi pare sa vad ca te-ai reintors la noi
Anaxena am scris o serie de articole pe sie-ul meu despre semnele fertile. Uite aici despre www.feminitate.org/2009/01/fam-temperatura-bazala-2/" target="_blank">temperatura bazala Sper sa te ajute
Bebelule cand vii de la ecograf ????
Andreea
"As we are conceiving our babies, our babies are conceiving us as parents" - Conscious Conception
www.feminitate.org/" target="_blank">Feminitate - trup si suflet de femeie
FEM -descopera-ti feminitate - program pentru semnele fertile