Aspirante optimiste > 20 ani (492)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

daaa madutza, eu sper sa tinem legatura si peste ani, sa povestim de bebeii nostri

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

oana, mucus cervical ai? se zice ca el anunta ovulatia, eu am facut teste cand am avut mucus si au iesit pozitive

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanab04

Vroiam sa va intreb, ati facut careva progesteronul in z 18 si in z 21. Ca eu de cand merg pe la medici, de prin ian adica, nu am reusit sa ma lamuresc daca ovulez sau nu. Am fost si la endocrinolog si el mi-a zis ca pot sa fac progesteronul in zilele 18 si 21 si asa se vede daca am ovulat sau nu, ati auzit ceva de asta?

eu stiu ca progesteronul de Z 21 se face pentru a vedea daca este suficient asa mentina o eventuala sarcina si nici de cum sa iti spuna daca ai ovulat sau nu .
Depistarea ovulatiei se face cel mai sigur ecografic dar mai poti si cu temperatura bazala

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

oana depinde cand ai tu ovulatia.
ca degeaba faci tu progesteronul in z18 sau z21 daca tu ai ovulatia in z20. ca nu iti da rezultatul bun.

Viitoare mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanab04 spune:

Ce bine ar fi daca as avea eu un eco acasa, ar trebui sa faca si eu eco din asta casnic, mie mi-ar trebui
In 3 luni de monitorizai in 2 luni nu au crescut foliculii mai mult de 14-16 si intr-o luna a crescut pana la 25 dar nu s-a spart nici pana in ziua 18 cand am fost la ultimul eco ca dupa aia era pastele si nu se mai putea. Asa ca.....vreau un eco al meu

Mergi la inceput

roxy si eu am luat branca ursului anul trecut in vara 3 luni si in septembrie cand am fost la control mi-a gasit chistul de 4 cm si cred ca de la ea a fost

Mergi la inceput

oana, ti-a dat sa faci stimulare si nu au crescut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

neatza!
multumim de tratatie, paula! fara tine am muri de foame. bine, eu oricum mananc numai virtual. la mine cafeaua si tigarile sunt alimentatia de baza

roxi, eu ma trezesc pe la 9-10, intru sa va citesc, mai spal ceva, mai strang o rufa, mai fac nitica ordine si pe la 1-2 o tai in parc cu david. si stau pana pe la 8-9. am o terasa langa parc, stau cu prietenele, socializez domne .

intru seara dupa ce adoarme piciu.

nu stiu niciun catelus de adoptat. dar sigur gasesti anunturi pe internet.

ama, sper din tot sufletul sa treci cu bine peste aceasta incercare. sa dea domnu sa se intample o minune!

madutza, nu gandesti prea departe. mai ales ca ai deja un pui mic. vin ele si zilele alea cand o sa ne plangem de lectii si programa incarcata la pustii nostri.

bebelu, asteptam pozici. pup samburelu!

foxi, bine ai venit printre noi! sarcina usoara si asteptam mai multe postari de la tine. si poze cu burtici!

cosmi, spor la "breaba", cum spune fi-miu!

aveti idee cu testele de ovulatie cum sta treaba? eu am facut 2 luni la rand si s-au pozitivat. aseara ma durea un ovar si am mai facut unul, desi mi mi s-au pozitivat pe 30 aprilie si 1 mai. si iar au iesit 2 liniute, cea de test mai slaba. credeam ca nu trebuie sa apara decat una, cea de control.

eu ma pregatesc sa plec cu o prietena la bucuresti sa-si faca un control la o alunita care o doare.
va pup si d-abia astept sa vin acasa sa va citesc!

Violeta, mami fericita de david alexandru (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

am ajuns si eu la calc
am citit tot,dar o sa-mi ia ceva timp pana va cunosc pe toate
eu inca nu m-am apucat de bebe,inca am sterilet pe care intentinez sa-l scot luna aceasta,pe mine inca ma sperie gandul de 2 copii si sunt tare nedumerita iar sotul nu ma sustine
Maria mea e bolnavioara si sunt cam suparata,a racit la gradi si vad ca nu da semne de ameliorare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

sherbi, ca testele de ovulatie sa fie pozitive trebuie ca liniuta de test sa fie la fel de pronuntata ca cea de control. daca este mai slaba insemna ca este negativ. Oricum chiar daca este pozitiv insemna ca vei ovula in urmatoarele 24-48 de ore, deci nu sti exact cand. parerea mea este ca tb folosite impreuna cu alte metode de depistare a ovulatiei.

Am mai spus si cu alte ocazii, parerea mea este ca cea mai buna (si gratuita) metoda este temp bazala (cred ca Anca ma sustine). Eu mi-am luat temp multe luni la rand si mereu mi-a venit ciclu in ziua preconizata. Daca a intarziat 1 zi am fost gravida. este intradevar mai sacaitor sa iei in fiecare dimineata temp dar te obisnuiesti. E ca si cum ar tb sa iei pastile (de exemplu) si tb sa le iei la aceeasi ora. Eu imi puneam ceasul sa sune la 6 dinimeata, imi luam temp si ma culcam la loc

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput