Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 2
aditzaC spune:
cos ..spor la tb
cami ...ala e fiv
off topik: vreau sa adopt un bishon talie mica sau un shitzu stiti cumva pe cineva care ii ofera sper adoptie ? multam
draguta spune:
camcris m-am casatorit la 24 ani, 2la inceput am zis ca e cam devreme si ne-am protejat,dupa care am inceput sa lucrez la o firma si de noapte, nu prea tineam cont atunci de zilele fertile etc, fara protectie cand puteam si nu eram obisiti, timpul trecea, nu se intampla nimic si am inceput sa merg la doctor ; prima data ovarita de congestie pelviana cu tratament dupa care 6 luni de prestat si asteptare, dupa alta perioada am racit :anexita, tratament in spital, plecat vindecat iar 6 luni de asteptare, dupa astea la control un chist de 4 cm anticonceptionale 3 luni, in decembrie ultimul control dupa Ac, totul bine , in regula, liber la prestat cat mai des si iar asteapta si degeaba, ultimile doua luni CM la 22 de zile, ieri mi-a dat duphastonul si de luna viitoare din ziua 5 pana in a 9 a si ovamit sau clomifen
roxy_s spune:
madutza ce bine ca cristi este mancacios si si-a revenit, acum am mai citit si eu din urma cate ceva.
sherbi tu ce faci in timpul zilei? ca vad ca intri numa' seara dupa 9?
Viitoare mamica
roxy_s spune:
draguta spor la , eu zic ca duphaston-ul o sa-si faca efectul.
pe multe fete le-a ajutat. si pe mine la prima sarcina.
Viitoare mamica
draguta spune:
roxy, da-mi detalii, vrei sa spui ca te-a ajutat si ai deja un bebe?
cat timp ai luat si cum, , la tine cum a constatat ca e necesar duphasonul?
madutza_bra spune:
ma gandesc ce comunitate fruoasa avem noi aici. Acum vorbim de teste de ovulatie iar peste ceva ani ne vom trezi vorbind de testele de la scoala ale copiilor nostri. Sunt dusa daca gandesc asa departe?
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
paula tu mai ai numai 2 folii?
ce repede a trecut...parca ieri ne ziceai ca abia te-ai apucat de ele...si uite acum
Viitoare mamica
oanab04 spune:
Vroiam sa va intreb, ati facut careva progesteronul in z 18 si in z 21. Ca eu de cand merg pe la medici, de prin ian adica, nu am reusit sa ma lamuresc daca ovulez sau nu. Am fost si la endocrinolog si el mi-a zis ca pot sa fac progesteronul in zilele 18 si 21 si asa se vede daca am ovulat sau nu, ati auzit ceva de asta?
draguta spune:
madutza, ce bine ar fi sa ne intalnim aici sa povestim despre copii
tu cum esti acum?
eu asa ma gandesc daca ramaneam mai la inceput acum era mare, am colege care au copii la liceu
roxy_s spune:
draguta, eu tot incercam sa am bebe si nu iesea. luasem 1 an si 9 luni anticonceptionale si de la ele mi s-au facut chistulete. si de aia nu ramaneam, imi venea foarte neregulat chiar si la 45 zile.
apoi am fost la doctor mi-a dat duphaston din z15 -z24 timp de 3 luni.
si in a 3-a luna am si ramas. eu atunci am mai luat si branca ursului asa ca cred ca amandoua m-au ajutat.era a2-a luna de branca ursului si a 3-a de duphaston.
Viitoare mamica