Aspirante optimiste > 20 ani (492)
Raspunsuri - Pagina 5
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza tu ai termometru digital?/ si unde iti iei temperatura?? adica unde este cel mai corect s-o iei? Viitoare mamica |
in pasarica
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Aditza ai prea multe simptome,eu cred ca ai un bebe mic in burtica
Roxi TB se ia vaginal din cate stiu eu
Cred ca ma apuc si eu de termometru
la toata lumea!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
anaxena spune:
eu am practicat metoda cu termometrul si a functionat
anca stai fara grija ca e digital si tzipa si apoi eu am ceas deshteptator personalizat: Maria
multzam pt informatii fetelor
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
cos_minutza spune:
Roxi vad ca ti-a raspuns si Anca intre timp
Doula
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
ce fac feteleee???
am aterizat si eu acu aksa.
am vazut punctuletu. e acolo, e bine.
mergem si sapt viitoare sa ascultam inimioara si atunci imi da si poza.
merg sa citesc din urma si revin
http://davf.daisypath.com/WBynp2.png
Albumele noastre
In momentele fericite iubeste-l pe Dumnezeu!
In momentele dificile cauta-l pe Dumnezeu!
In momentele de liniste adora-l pe Dumnezeu!
In momentele dureroase ai incredere in Dumnezeu!
In toate momentele multumeste-I lui Dumnezeu!
Cand Iisus a murit pe cruce, El se gandea si la tine!
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt 5+
ancadragoman spune:
ii place Mariei la gradinita?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
cos_minutza spune:
Felicitari Bebelule!!!!
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s madutza tu ai termometru digital?/ si unde iti iei temperatura?? adica unde este cel mai corect s-o iei? Viitoare mamica |
roxy eu folosesc termometru normal, am folosit si digital dar nu lua corect temp..nu stiu de ce...erau f scazute temp si dr mi-a spus sa folosesc unul normal. Am dat si o catuta de bani pe ala digital..
si, da, temp se ia vaginal.
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
madutza_bra spune:
bebelu, bine ai venit! Felicitari pentru punctulet! a mers si tati cu tine?...ca sa stiu daca-l felicit si pe el
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de Cristian - 29.12.2008
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!