Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Noi am fost ieri la eco de sold si transfontanelara, ok amandoua. Irina a fost neasteptat de cuminte, credeam ca o sa zdrangane geamurile de la urletele ei, dar am scapat doar cu niste maraieli la eco transfontanelara, ca a trebuit sa o tin de subtiori la verticala si a durat nitel toata procedura. Ne-a recomandat sa repetam eco de sold la 4 luni jumate, dar sincer nu-i vad sensul. O fi, doar ca io nu-l vad. I-am stricat nitel programul si in loc sa se culce la 7, s-a culcat abia la 8 jumate, dar cu ocazia asta a dormit toata noaptea, s-a trezit la 6 dimineata. Se anunta o zi buna, fara proteste pana acum.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

ma bucur k e totul ok

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si de la mine! Citit tot, sunt la zi.

M-am uitat pe 3 site-ui de vreme, cnn-ul zice ca e noros, vremea punct com, posibil ploaie si acasa punct ro, cer partial noros. In schimb maxima de 22/24. Eu sper sa fie soare.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

cris_m

Fetelor, am facut o prostie: m-a pus al cu coarne sa ma uit pe ambalajul de la ciocolata, dupa calorii, cica. Si vad asa: calorii pt toata ciocolata, adica 100 gr si calorii per portie, adica 25 gr. 25 gr?!! Adica trebuie sa mananci un sfert de cioco odata?!! Asa ca de atunci, adica de vreo saptamana, in loc sa mananc cate 2 patratele, mananc cate 2 randuri odata (o portie, nu?). Nu-i de bine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

cris_m

Fetelor, am facut o prostie: m-a pus al cu coarne sa ma uit pe ambalajul de la ciocolata, dupa calorii, cica. Si vad asa: calorii pt toata ciocolata, adica 100 gr si calorii per portie, adica 25 gr. 25 gr?!! Adica trebuie sa mananci un sfert de cioco odata?!! Asa ca de atunci, adica de vreo saptamana, in loc sa mananc cate 2 patratele, mananc cate 2 randuri odata (o portie, nu?). Nu-i de bine...

Esti fenomenala! Sa-ti priasca cele doua randuri de cioco1

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

La postarea de sus ar trebui sa adaug: NU FACETI CA MINE!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!
sa va zic eu ceva legat de kg si blugi et co. eram prin liceu, eu si-o prietena ne tot agitam ca suntem grase bla bla (tipic, nu?). prietena asta a mea imi spune la un moment dat f senina ca s-a linistit in ceea ce priveste slabitul, ca si-a luat blugi cu o marime mai mari si se simte f f bine! morala cred ca se subintelege, nu?
ma uitam acum la fi-miu care se stramba in somn si-si tot pune mainile pe fata si am ramas socata de cat de mult i-au crescut mainile, are niste degetele rotunjoare...si cat de fragil mi se parea cand s-a nascut...
si noi am avut o criza-doua de plans pe la 3 luni, alexutzzza, dar doar pt 5-10 minute, daca trecea de 15 minute sigur ajungeam si eu cu el la doctor. a, apropo, intre copil e o legatura unica, starea mamei se reflecta asupra copilului, verificat pe pielea mea/a lui. asa ca lasati-o mai moale cu certurile, fiti rezonabili. si noi avem momente din astea, eu fac greseala sa-l infrunt, in loc sa fiu desteapta si sa ma duc in alta camera....da, si eu sunt o nerecunoscatoare, nu esti singura! bine, astea sunt supape de eliberare a stresului.....
sa te duca Dumnezeu in brate....ce frumos suna...de fapt, cred ca El ne tine tot timpul de mana, doar ca noi nu ne dam seama....

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

Citat:

cris_m

de ce va uitati ma fetelor la calorii? o sa innebuniti asa, serios. ciocolata mananci si tu din cand in cand, nu zilnic, asa nu nu are rost, nu? daca vrei sa te simti tu mai bine, ca sa compensezi, nu mai manca...nu stiu...o felie de paine...zic si eu...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:

cris_m

de ce va uitati ma fetelor la calorii? o sa innebuniti asa, serios. ciocolata mananci si tu din cand in cand, nu zilnic, asa nu nu are rost, nu? daca vrei sa te simti tu mai bine, ca sa compensezi, nu mai manca...nu stiu...o felie de paine...zic si eu...

mama lui STEFAN

Ba zilnic. Din supermarket imi cumpar saptamanal cate 4, sa fiu sigura ca-mi ajung pana la tura urmatoare de cumparaturi. Paine nu mananc deloc. Nici prajeli. In schimb, mananc salate si mancare de fasole verde (calorii negative ). Cred ca ar trebui sa mananc din astea in cantitati industriale ca sa compenseze ciocolata. Se pare ca asta e viciul meu, ca nu beau, nu fumez, tre' sa fie ceva, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

pai ...eu nu fac k tine ...eu mananc o cioco intreaga o data ...vai imi vine sa ma bag sub pat de rushinica, ma mai si plangeam de kg in plus ...ideea e ca inainte de sarcina bagam toate astea si eram o slabanoaga ...acum nu mai tine treaba ...se pare ...dar de cioco tot nu ma lasa ...AM ZIS !!!...la mine compenseaza lipsa de siecs ...asa ca bag cat mai multa de frica sa nu devin vre-o acritura NF

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput