Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui danasor

voiam sa ma bag la somn, dar ma mananca sa mai zic ceva:
pentru fetele complexate de XXXL- ca mine- de ce a fost ok sa fim grase cand eram gravide, adica alea 9 luni si acu' cand trebuie sa alaptam ne stresam ca vai cata om sunt... daca nu am stiut a ne abtine de la bunatati atunci - si eu nu am stiut - atunci sa suportam consecintzele si cat alaptam sa eliminam stresul acesta, caci nici o slabire brusca nu e ok, ce facem cu pielea...

AMR 20-ca sa fiu fotomodel, 15-sa fiu pe deplin impacata, 10-sa fie sotul multumit, 5- asa ar zice mama si 0-pentru copilasul meu care ma place asa ca fac lapticu bun

pui mic

F tare AMR ul tau!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Buna fetele!!!!

Azi implinim 4 luni!!!

Dam de la toata lumea.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

LML!!!!
si merci ca mi-ai atras atentia cu cine ies in parc

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

BUNA DIMI

SA TRAIASCA SECRETARA SI SHEFU EI, AKA GARGARITZ!!

Ma bucur de valurile pozitive starnite, ca vad ca unii dezvaluie ce mici tirani erau ca bbi/CUSCRELE, unii arata latura sensibila/AYANNA, SAGETUTZA, ...TOATE fetele, toate sunteti minunate

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

azi se pare k am inceput ziua mai bine am reusit sa spal carutul,sa intind o masina de rufe si sa mai bag una....akm papa si dk adoarme calc

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

alexutzzza, cum adica esti singura? Noi ce suntem? Si pe toate ne intereseaza cate scutece schimbam si cum arata kk lu' bebe. Sa-ti dau nr meu pe pm? Vorbim cat vrei! Chiar ieri ii spuneam sotului cat de bine imi prinde socializarea cu voi, ma tine cat de cat in contact cu lumea, sa nu ma izolez de tot. Si subscriu la ce au spus fetele, ia-ti haine! Si eu m-as deprima daca as avea doar o singura pereche de pantaloni in care as intra si aia de gravi. Oricum ma incap numai niste blugi supraelastici (adica se intind bine ). Noroc ca am doua perechi. Am incercat intr-o zi sa imbrac alti pantaloni si am probat vreo 3 perechi din sifonier. N-am incaput in niciuna. No comment.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Scuzeeee , despre voi , no comment, va iubesc pe toate! de multe ori ma laud cu voi si sunt mandra ca va am pe voi, de la voi aflu o multime de chestii, vorbim, ne spunem ofurile, ne incurajam si sunt mandra si mereu povestesc sotului cum uite cutare info sau cutare si ce forum am eu ce norocoasa sunt ca am nimerit intr-un asa grup cu fete destupate, descuiate la minte, fara babisme si cocolosheli inutile, moderne, practice, nu stam sa ne minunam de drobu se dare sau sa vorbim despre cate caciuli sa punem la 20 de grade, si si prietenele mele care au bebe si care au activat si ele pe varii forumuri ma invidiaza ca la ele cik se panica lumea din adevarate prostii , veneau p forum si spuneau niste enormitati cat casa (chestii total si complet pe langa) si ca se certau mereu drept care dupa ce au nascut li s-au cam dizolvat forumurile ca se mutau faceau alta gask etc...
So
I love you alll!!!!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Azi ma bucur ca am Reifeisen aproape de casa.

M-au sunat de la ceva (icjpc...) ca nu se pot vira alocatia si indemnizatia in doua conturi diferite (eu ii pusesem alocatia pe depozit...) si ca, contul meu curent (desi mai am 4 (patru) alte conturi facute de cand sunt maritata a ramas pe numele de fata.

Asa-s de fericita cand am de rezolvat probleme care nu exista... in extaz.

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Noi am fost ieri la eco de sold si transfontanelara, ok amandoua. Irina a fost neasteptat de cuminte, credeam ca o sa zdrangane geamurile de la urletele ei, dar am scapat doar cu niste maraieli la eco transfontanelara, ca a trebuit sa o tin de subtiori la verticala si a durat nitel toata procedura. Ne-a recomandat sa repetam eco de sold la 4 luni jumate, dar sincer nu-i vad sensul. O fi, doar ca io nu-l vad. I-am stricat nitel programul si in loc sa se culce la 7, s-a culcat abia la 8 jumate, dar cu ocazia asta a dormit toata noaptea, s-a trezit la 6 dimineata. Se anunta o zi buna, fara proteste pana acum.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

Buna fetele!!!!

Azi implinim 4 luni!!!

Dam de la toata lumea.

Si un cadou sa va binedispuna ziua ca va stiu mari fane:

_

Cresc

La multe lunite, Gargaritz!

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:

Azi ma bucur ca am Reifeisen aproape de casa.

M-au sunat de la ceva (icjpc...) ca nu se pot vira alocatia si indemnizatia in doua conturi diferite (eu ii pusesem alocatia pe depozit...) si ca, contul meu curent (desi mai am 4 (patru) alte conturi facute de cand sunt maritata a ramas pe numele de fata.

Asa-s de fericita cand am de rezolvat probleme care nu exista... in extaz.

_

Cresc

esti super tare....mereu te bucuri de lucruri mici,care conteaza ....super frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

adica, neata! scuzati, inca adormita!

decenuela mersi ptr cafea!

mai citesc, mai revin

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput