Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Buna fetele!!!!

Azi implinim 4 luni!!!

Dam de la toata lumea.

Si un cadou sa va binedispuna ziua ca va stiu mari fane:

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

La Multi Ani si multe lunite!!! Vai ce fain e clipul, nu-l stiam!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

BUNA DIMI

SA TRAIASCA SECRETARA SI SHEFU EI, AKA GARGARITZ!!

Ma bucur de valurile pozitive starnite, ca vad ca unii dezvaluie ce mici tirani erau ca bbi/CUSCRELE, unii arata latura sensibila/AYANNA, SAGETUTZA, ...TOATE fetele, toate sunteti minunate

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

chiar ca ai niste cuscre! ambele!!!!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Repede in subiectul ciocolata si eu.
Montignac zice ca ciocolata cu mai mult de 75% cacao e buna.
Asa ca eu am procese de constiinta doar in ceea ce priveste agitatia lui fi-miu.

Si Nik0le ai dreptate, suma viciilor ramane constanta!
Felicitari pentru rezultatele de la eco!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Nik0le

Citat:
citat din mesajul lui ana_g

Citat:

cris_m

Fetelor, am facut o prostie: m-a pus al cu coarne sa ma uit pe ambalajul de la ciocolata, dupa calorii, cica. Si vad asa: calorii pt toata ciocolata, adica 100 gr si calorii per portie, adica 25 gr. 25 gr?!! Adica trebuie sa mananci un sfert de cioco odata?!! Asa ca de atunci, adica de vreo saptamana, in loc sa mananc cate 2 patratele, mananc cate 2 randuri odata (o portie, nu?). Nu-i de bine...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

de ce va uitati ma fetelor la calorii? o sa innebuniti asa, serios. ciocolata mananci si tu din cand in cand, nu zilnic, asa nu nu are rost, nu? daca vrei sa te simti tu mai bine, ca sa compensezi, nu mai manca...nu stiu...o felie de paine...zic si eu...

mama lui STEFAN

Ba zilnic. Din supermarket imi cumpar saptamanal cate 4, sa fiu sigura ca-mi ajung pana la tura urmatoare de cumparaturi. Paine nu mananc deloc. Nici prajeli. In schimb, mananc salate si mancare de fasole verde (calorii negative ). Cred ca ar trebui sa mananc din astea in cantitati industriale ca sa compenseze ciocolata. Se pare ca asta e viciul meu, ca nu beau, nu fumez, tre' sa fie ceva, nu?

Off ce bine de tine, eu beau, fumez, sunt dependenta de sex , dar si de ciocolata! In sarcina nu am but, nu am fumat, colu scurtat a tiat si sexul de pe lista dar nu am renuntat la ciocolata! Ar fii groaznic, daca ar fii ceva as renunt ala toate viciile cu usurintza dar nu si la cioco! Am avut o data o perioada cand am zis ca nu mai mananc si dup ceva zile era sa lesin, ma simteam slabita, amiteta, nu functionam cum tebuie....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Buna fetelor,vad ca discutati intens subiectu cioco care la unle fete tine loc de secs pai la mine ar trebui sa maninc tone nu ?ca l cat o sa fie plecat al meu sot deci are contactul pe 1 an si o sa vina doar cateva sapt acasa so..., treb sa ma apuc de cautari ca nu se mai poate dupa ce ca atatea luni in sarcina fara acum fara, mai si stau cu lunile apoi fara deci fetele din butoi iesiti afara ca asta e problema serioasa la mine .Noi azi suntem mai bine ca i-am dat de dim milchzucher si saracuta nu mai are crampele alea nasoale si nu mai pange deloc de azi dim a papat si facut nanel atata pupoar mama pe ea si eu am facut treaba de zor curat in casa, calcat , spalat , mancarica ca na de 3 zile umblam creanga prin oras dupa acte ca asa e la noi in romania .citesc din urma si revin.Va

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Acum pe subiecte:

DIVERSIFICAREA: am inteles ieri de la dr ca nu se face mai devreme de 4 luni jumate si ca nici daca e hranit exclusiv pe lapte praf, daca se dezvolta bine incepem si la 5 jumate/ 6 luni.

CREMA DE PLAJA eu recomand cu factor de protectie 50 de la firmele producatoare de Dermo-cosmetice, eu una merg pe cele pe baza de apa termala, hipoalergenice, fara parabeni, fara parfum, sunt o multime in farmacii (uriage, bioderma, etc)

PARCUL NATIONAL / MIREMIA, MIKI maine? ce ziceti? pe la ce ora? Miki tu iesi prea devreme si respectiv prea tarziu ptr mine, eu prefer sa astept sa se faca mia cald...acuma nu stiu nici soare prea puternic nu e bine dar de regula oana acuma am iesit in jur de 1-2, propuneti voi ore ceva, ma adaptez, poa sa fie si 11

de Yannis

un 11-12, e ok si ptr Kiti. ca ii dau sa pape pe la 11(cam asa are el o masa) si iesim. la 14 mai papa ceva si asta intre 2 reprize de somn pe care le poate servi si in parc. deci e ok ptr mine si la 11-12. miremia? tu ce zici?

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

dau cu edit ca ciuciu mesaj...

eu pot si pe la 11-12. pe la 11 papa si venim. miremia tu ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:

La postarea de sus ar trebui sa adaug: NU FACETI CA MINE!!!

hihihihi

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

La multi ani!tuturor sarbatoritilor de azi

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salut!...

Am intrat aseara si m-am desfatat cu mesajele voastre, cu patrioticul, andrelina si alexutzza, pana cand am vazut ca butoiul devine cam aglomerat! Tensiune mare! Zic, daca si Cris.D a intart in butoi nu-i a buna!!! Si m-am simtit vinovata ca am contribuit la cei 20% ai sai, drept pentru care m-am retras dupa cortina!
Azi am iesit, da stau dupa canapea sa nu ma vada Cris.D..
Cris.D, daca totusi m-ai vazut, te rog sa ma scuzi daca te-am facut sa plangi .BRAVO, ca ai iesit repede de acolo, era aglomerat tare, huh?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sa-mi fie rusine!

LML pufosilor de astazi!
cristies multumim de cinste, sa-ti traiasca gargaritzul!
Micki la noi este mai greu cu parcul la 11-12. O data ca nu se trezeste asa devreme incat sa o si scot afara si doi nu prea as vrea sa o tin in soare chiar la 12. Acum poate o data o sa iesim si noi de dimineata, sa ne plimbam in trio.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput