Pufuleti de ian-feb 2010 (51)
Raspunsuri - Pagina 21
lorex spune:
Pt alex cu intarziere si scuzele de rigoare ca am lipsit la bairam
LA MULTI ANI MARIA DALIA!!!!
LA MULTI ANI LUCAS!!!!
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ana_g
de ce va uitati ma fetelor la calorii? o sa innebuniti asa, serios. ciocolata mananci si tu din cand in cand, nu zilnic, asa nu nu are rost, nu? daca vrei sa te simti tu mai bine, ca sa compensezi, nu mai manca...nu stiu...o felie de paine...zic si eu... mama lui STEFAN |
eu mananc in fiecare zi cioco, ce-i drept nu pe saturate, ca devine bobitza agitata!
micki_mica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Sa-mi fie rusine! LML pufosilor de astazi! cristies multumim de cinste, sa-ti traiasca gargaritzul! Micki la noi este mai greu cu parcul la 11-12. O data ca nu se trezeste asa devreme incat sa o si scot afara si doi nu prea as vrea sa o tin in soare chiar la 12. Acum poate o data o sa iesim si noi de dimineata, sa ne plimbam in trio. Mirela fericita de Mara Ioana |
Alezutzzza si Miremia daca nu e soare, pot iesi si la pranz. el are program de somn dupa masa de la 11. mai papa la 14 dar adoarme la loc. daca e soare...mi-e greu sa il tin in caldura, mai ales cu piciorusele lui (inca imi fac procese de constiinta).
dar sunt sigura ca gasim o cale de mijloc. daca e vremea ca azi, ptr mine e ok si la pranz.
daca ar fi dupa mine...as sta DOAR AFARA!
deci sunt pe baricade. cand doriti, sunt aici. eu fac 20 min pana in parc. Alexutzzza iti trimit nr meu se tel pe PM, Miremia il are. Sa fie mai usor.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
Nik0le spune:
lorex, ma bucur ca ai revenit, dar te rog io din suflet stai nitel sa fac capitol nou. Nu te superi pe mine, da?
Edit: aceeasi rugaminte pentru toata lumea!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
lorex spune:
Cris.M, am pus din nou cele doua poze pt itne!
La semnatura lucrez..vreau s-o schimb si sa nu-mi mai fac pozele publice.Povestea nasterii e in creion, caut timp s-o transcriu in calculator!
Andrelina, toata noaptea mi-a sunat in cap dialogul tau cu dr despre dragostea pt patrioticus!
Ayannna, sunt mandra de tine! ti-am mai spus?
Nik0le spune:
citat din mesajul lui lorex Nikole, scuze. Acum am vazut mesajul tau! Hai ca fug in parc! |
Nicio problema, plimbare placuta!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
happyella spune:
citat din mesajul lui decenuela io am o prb care ma zgaraie pe creier... cum va spuneam jiji nu e innebunit sa faca intoarceri..dar vrea in fund....mai ales daca il pun sa zic pe o perna, putin inclinat...isi ridica capul si maraie pana il ajut. in carutz la fel...la 180...doar daca doarme...altfel nu vrea. ce ma fac e ink mic..nu stiu exact care e pericolul pt coloana..dar ma dispera Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
"neatza!"
decenuela si a mea la fel... de vreo 2 saptamani si daca o tin in brate se strange de la mijloc, isi ridica capul si vrea in fund.... iar cand ne jucam daca o ridic de maini e cea mai fericita... mai vrea iar si iar pana oboseste ... si io ma intreb daca e ok pt coloana avand doar 3 luni jumate
fericita de buburuza Andreea Maria