Pufuleti de ian-feb 2010 (51)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Fetele mele dragi, eu am disparut ca magarul in ceata in ultimele zile...

Dar v-am citit...de raspuns n-am mai reusit... si am ca motivatie absolut toate of-urile pe care le-am citit pana acum la voi...experimentez din greu bebe plangacios, urlacios, agitat, mofturos, bosumflat, incruntat si etc...urlacios am zis?
Eu am ajuns la concluzia ca suntem cam toate cu fundul in aceeasi luntre...poate ne luam de mana si facem si noi o spirala ca astia din MISA si ne mai purificam si noi spiritual...

Din fericire, cu toate astea inca n-am cazut in butoi...dar am ajuns sa vorbesc singura! Cu voce tare...
...ma incurajez si ma imbarbatez si-mi spun de toate si cand ma aud parca-mi vine si mie sa cred ca nu e chiar asa de negru 'scaraoski' cum pare la prima vedere...

Mie mi se intampla adesea sa ma gandesc la viata mea raportandu-ma la ce se intampla in lume, la ce vad la stiri...sunt atatea nenorociri si tragedii in lumea asta fetelor incat ar trebui sa ne consideram nu norocoase, ci efectiv recunoscatoare pentru ce avem.

Eu zic ca suntem realiste daca spunem ca oricand poate fi mai rau...desi sunt convinsa ca de multe ori e loc si de mai bine.

Incerc sa ma bucur de fiecare clipa, mai usoara sau mai dificila si ma rog la Dumnezeu sa ma fereasca de traume, de nenorociri, de tragedii...astea sunt cu adevarat de inspaimantat. In rest...daca suntem sanatosi restul le rezolvam.

Viata noastra nu-i asa lunga...mie mi se pare cumplit ca avem de trait pe Pamantul asta doar cateva zeci de ani...mie nu mi-s suficienti pentru a fi cu sotul, copilul, familia...imi doresc eternitatea langa ei...iar gandul ca suntem doar o frantura de timp in formula asta ma ingrozeste si ma impulsioneaza sa ma bucur cat pot de mult de viata...
...nu stiu ce sau daca exista ceva 'dincolo'...dar incerc sa-mi imprim in suflet si in tot ceea ce inseamna 'eu' sentimentele astea de bucurie intensa pe care le am cand imi tin copilul in brate, chiar asa urlacios cum e si cu mine plangand odata cu el (nu esti singura Cris.d ), momentele cand imi imbratisez sotul si ii simt caldura si ma face sa ma simt in siguranta, momentele pe care le petrec cu parintii mei pe care-i vad cum imbatranesc de la o zi la alta (necrutator timpul, necrutator!!!), cu fratii mei, cu prietenii mei si tot ceea ce adunat la un loc imi creeaza viata asta care o traiesc aici pe pamant.
Nu stiu de unde am venit, de ce m-am nascut, dar tot ceea ce traiesc e coplesitor...asa ca profit cat pot sa valorific momentele astea...si repet...dupa parerea mea altii sunt cei care traiesc adevaratele tragedii...

Va doresc fetelor sa va bucurati de viata voastra si s-o apreciati cat de mult puteti...iar momentele dificile pe care le intampinati sa le depasiti cu seninatate si sa dea Domnul sa nu cunoasteti niciodata adevarata suferinta...

Nu va suparati pe mine, cred ca am fost cam off topic...dar am simtit nevoia sa va zic toate astea pentru ca in ultima vreme am simtit un aer mai pesimist in mesajele voastre si ...asta e revolta mea! Impotriva butoiului....

Am sa va pun si o povestioara...pe care probabil o stiti...dar mie imi place tare mult...am citit-o intr-un moment de impas si mi-a ramas in minte...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

Am nevoie de ceva ca sa zbor! Nu de aripi, nu de ingeri, nu de Dumnezeu...si totusi...am nevoie de ceva ca sa zbor! Poate...de un simplu...sut in fund!

cat de frumos ai spus tu acolo ...sincer iti zic ca mi-au dat lacrimile ...foarte draguta si povestioara cu pasi pe nisip

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica
elefantica!!! vand io tzoale XXL (cum desigur ca imi vin si mie bine) cu etichete S . te bagi? am si oglinzi in care ma vad slaba de ma ia briza pe sus! cine mai pofteste, cine mai doreste?

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

...foarte tare asa ...ar fi o idee de afacere

_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danasor

voiam sa ma bag la somn, dar ma mananca sa mai zic ceva:
pentru fetele complexate de XXXL- ca mine- de ce a fost ok sa fim grase cand eram gravide, adica alea 9 luni si acu' cand trebuie sa alaptam ne stresam ca vai cata om sunt... daca nu am stiut a ne abtine de la bunatati atunci - si eu nu am stiut - atunci sa suportam consecintzele si cat alaptam sa eliminam stresul acesta, caci nici o slabire brusca nu e ok, ce facem cu pielea...

AMR 20-ca sa fiu fotomodel, 15-sa fiu pe deplin impacata, 10-sa fie sotul multumit, 5- asa ar zice mama si 0-pentru copilasul meu care ma place asa ca fac lapticu bun

pui mic

cel mai tare AMR ...ce bine zici tu acolo "0-pentru copilasul meu care ma place asa ca fac lapticu bun"

_
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Citat:

pentru fetele complexate de XXXL- ca mine- de ce a fost ok sa fim grase cand eram gravide, adica alea 9 luni si acu' cand trebuie sa alaptam ne stresam ca vai cata om sunt... daca nu am stiut a ne abtine de la bunatati atunci - si eu nu am stiut - atunci sa suportam consecintzele si cat alaptam sa eliminam stresul acesta, caci nici o slabire brusca nu e ok, ce facem cu pielea...

AMR 20-ca sa fiu fotomodel, 15-sa fiu pe deplin impacata, 10-sa fie sotul multumit, 5- asa ar zice mama si 0-pentru copilasul meu care ma place asa ca fac lapticu bun

pui mic

cel mai tare AMR ...ce bine zici tu acolo "0-pentru copilasul meu care ma place asa ca fac lapticu bun"

_
Alaptatul - My Story

SUBSCRIU

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Citat:

pui mic

Neata !
Subscriu si eu la mesajul tau,cu AMR-ul, Danasor
Eu am ramas cu sechele de la plansul lui fiu-mio Tot ala il am in cap Over and over again
Deci ce crema de protectie solara sa cumparam?
Fetele care folositi Baby love(nici eu nu sunt multumita de pampers Am nenumarate accidente de kk pana in gat Nu ma crede nimeni cat kk spal in secolul asta ),sunt si pachetele mai mici Sa le testez sa nu faca vreo alergie Si servetele umede au la D M ?

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

io am o prb care ma zgaraie pe creier...

cum va spuneam jiji nu e innebunit sa faca intoarceri..dar vrea in fund....mai ales daca il pun sa zic pe o perna, putin inclinat...isi ridica capul si maraie pana il ajut.

in carutz la fel...la 180...doar daca doarme...altfel nu vrea. ce ma fac e ink mic..nu stiu exact care e pericolul pt coloana..dar ma dispera

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

nici matza mea nu suporta sa mai stea pe spate ..zici ca are tzepi patutul/ caruciorul ...asa ca afara ies cu ea la 45 ridicata ...mai incerc eu sa o pacalesc la 180 dar nu sta prea mult si incepe sa urle ...acum ii inteleg si pe ei..s-or fi saturat de admirat tavanele, doar nu vrem sa-i facem zugravi, nu ??? legat de partea medicala parca de la 4 luni e ok sa il pui sprijinit de perne ...a mea e inca prea mica, dar la jiji e ok ...nu?

_
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Neatza si de la noi,
Am venit de la Euroclinic unde am fost in plimbare cu caruciorul azi dimineatza ptr ca am facut cacutza la 7 si am dus probe proaspete la laborator si ne-a pus asistenta si o punga si am facut si pipi plus consult ORL, suntem bine , asteptam si rezultatul la probe.

Multi si multe pentru toate fetele

Va multumesc din suflet pentru suport si incurajari, promit sa nu mai fac probleme, si sotzul la fel m-a luat aseara ca io intorc casa cu fundu in sus ca nu avem nici o problema ca Slava Domnului avem de toate frigiderul plin, dulapurile pline , copil frumos si sanatos si io ptr ca nu sunt multumita de mine sau de cum arat starnesc furtuni si sarla gatu lui din orice precum cateii aia f mici stiti care una doua sunt agresivi si latra de mama focului si se reped, asa si io

O sa dau o fuga la Zara zilele astea sa-mi ia niste blugi de negravida, masura 38, da , 38 asta e, nu mai e 34 dar macar sa nu mai arat gravida

Ai mei mi-au promis ca vin ei sa stea cu bb de 2 ori pe saptamana ca lor oricum le face placere si eu sa merg la sala

Multumim si pentru filozofiile profunde si poezii frumoase chiar aveti mare dreptate.

A propos de poezii si de femei neintelese , pe mine m-a marcat prin liceu o poezie care mi-a ramas in minte cumva cu mandrie ca sunt femeie

Eva

C#1074;nd sarpele intinse Evei marul, #1086;i vorbi
c-un glas ce rasuna
de printre frunze ca un clopot de argint.
Dar s-a intamplat ca-i mai sopti apoi
si ceva la ureche
#1086;ncet, nespus de #1086;ncet,
ceva ce nu se spune #1086;n scripturi.

Nici Dumnezeu n-a auzit ce i-a soptit anume
cu toate ca asculta si el.
Si eva n-a voit s#1075;-i spuna nici lui Adam.
De-atunci femeia ascunde sub pleoape o taina
si-si misca geana parca-ar zice
ca ea stie ceva,
ce noi nu stim,
ce nimenea nu stie,
nici Dumnezeu chiar.

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

A !inca ceva Vad ca multe dintre voi puneti bb in carut ridicati la 45 de grade E ok ? intreb si eu ca si al meu se plictiseste teribil la 180 Nu e periculos pt coloana lor ?

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

La multe lunite Alexis, Lucas, Maria Dalia si Radu Mihai!

ayanna, ce frumos ai spus tu , am si eu teoria asta cu constientizatul momentelor de fericire si incercarea de a le fixa ca amintiri, bine ca ne-ai zis, ca in ultimul timp, cu toata agitatia, uitasem de ea si e pacat, vorba ta, avem pentru ce sa fim recunoscatoare! (unele la dublu, asa ca mine )

alexutzzza, cum adica esti singura? Noi ce suntem? Si pe toate ne intereseaza cate scutece schimbam si cum arata kk lu' bebe. Sa-ti dau nr meu pe pm? Vorbim cat vrei! Chiar ieri ii spuneam sotului cat de bine imi prinde socializarea cu voi, ma tine cat de cat in contact cu lumea, sa nu ma izolez de tot. Si subscriu la ce au spus fetele, ia-ti haine! Si eu m-as deprima daca as avea doar o singura pereche de pantaloni in care as intra si aia de gravi. Oricum ma incap numai niste blugi supraelastici (adica se intind bine ). Noroc ca am doua perechi. Am incercat intr-o zi sa imbrac alti pantaloni si am probat vreo 3 perechi din sifonier. N-am incaput in niciuna. No comment.

amiss, super povestea nasterii, ai fost tare ca ai facut si briose, ai primit si musafiri, toate astea in travaliu! Ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin si ca ati depistat la timp problema cu atelele... Offf, sper sa scapati repede de ele!

mariucasara, ma bucur mult ca Sara e bine!

Catalutza, 37,7 nu e febra la un bebelus! Nu te mai stresa asa, te rog! Si mie mi se pare Irina mea e uneori mai calda, dar daca nu mi se pare fierbinte nu-i iau temperatura. Mai ales daca e vioaie, mananca si n-are alte semne ca ar fi vreo problema.

mamidepuiuti, nu-i asa rau daca prindeti diversificarea dincolo, o sa gasesti borcanele cu papica bio pt bebelusi.

miremia, imi pare rau de experienta avuta cu cei de la curierat.

blue_flower, te asteptam cu drag!

rlc_sandor, sa va fie de bine botezul, foarte frumoase pozele!

cris.d, bine ai revenit, ne vedem duminica, da? Daca e ceva, in cel mai rau caz, o dai pe Ema din brate-n brate si mai respiri si tu nitel. Dar sunt convinsa ca o sa fie cuminte, printre atatia pufuleti!

Andrelina, multumim pt info despre Stanciu, ma bucur ca patriotul e ok!

Sagetutza, bine ai revenit, te felicit si eu pt alaptarea exclusiva! Lotiune de soare noi folosim Avene pt copii, 50+.

micki_mica, esti simpatica, m-a binedispus mesajul tau (ala lung )!

cristies, sa-ti traiasca feciorul, multumim pt tratatia virtuala (ce bine ca nu ingrasa!!). Multumesc si pentru cadou!

decenuela, multumim pt cafea! Iti impartasesc ingrijorarea, nici a mea nu da semne ca s-ar intoarce, dar se trage sa se ridice in fund.

plateea, PLATEEAAAA, multumesc mult pt strigare, ce sa fac, nu mai umblu dupa stelute, umblu dupa haine pt botez. De care nu mi-am gasit inca, desi am batut cam toate mallurile. Cu doi copii dupa mine. Am uitat sa-ti multumesc pt aprecierile la adresa fetelor mele, esti o dulce. Si felicitari pt depasirea pragului de 5 kg, abia astept sa ajungem si noi acolo... Tu ce mai faci? Imi lipsesti in zilele cand nu postezi...

danasor, super semnatura! Ce mai conteaza, cine are bebelina de 7,200?

bubu, imi place optimismul tau, spor la pregatiri!

dulcineea, da, au si servetele umede la dm, eu i-am luat Irinei varianta sensitive si-s multumita de ele.

Trimit placinta.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Acum pe subiecte:

DIVERSIFICAREA: am inteles ieri de la dr ca nu se face mai devreme de 4 luni jumate si ca nici daca e hranit exclusiv pe lapte praf, daca se dezvolta bine incepem si la 5 jumate/ 6 luni.

CREMA DE PLAJA eu recomand cu factor de protectie 50 de la firmele producatoare de Dermo-cosmetice, eu una merg pe cele pe baza de apa termala, hipoalergenice, fara parabeni, fara parfum, sunt o multime in farmacii (uriage, bioderma, etc)

PARCUL NATIONAL / MIREMIA, MIKI maine? ce ziceti? pe la ce ora? Miki tu iesi prea devreme si respectiv prea tarziu ptr mine, eu prefer sa astept sa se faca mia cald...acuma nu stiu nici soare prea puternic nu e bine dar de regula oana acuma am iesit in jur de 1-2, propuneti voi ore ceva, ma adaptez, poa sa fie si 11

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput