Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)
Raspunsuri - Pagina 14
mandarinutza spune:
vroiam sa anunt si eu pe mamicile din Buc ca in per 14-16 mai e targ de produse maramuresene in parcul National, cel de langa Stadionul Lia Manoliu, daca va intereseaza, tocmai ce am vazut ieri anuntul.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 29s+ 
Poze
Sabina spune:
A fost frumos, copiii au fost tare admirati, si eu
, dar la 11 am plecat, ca imi adormise Gh in brate. Am a;ergat dupa el de am ametit, si am dansat cu el in brate, imi urlA in ureche, danseaza, danseaza, da el singur nici pomeneala sa vrea:), asa ca acuma , desi am dormit eu ceva, mai mult decat sotul care avenit pe la 5, sunt varza de oboseala.
Deci nu-i xestuil sa am analize bune, refacerea asta dureaza intr-adevar luni de zile...nu mai tin la tavaleala;)
Saptamana asta daca nu termin compozitia o incurc...ma fac de ras.
Si eu ma gandeam la inot pt Sofia, da tocmai a racit, are febra.
Si pe mine ma ustura gatu. Minunat.
Papanash, mie mi se pare ok pretul.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Sabina spune:
Ema, la Vicina pe Calea Victoriei aveau si pantofi 34;) sunt cam scumpi acolo insa, intre 300 si 400 de lei....da majoritatea frumosi tare.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luy Eeei, ce pisicutza brunetica si frumoasa am vazut eu ! Si un cavaler care o sa aiba grija de surioara lui ![]() De cate ori ma uit la poze cu bebelusi&papanashi ma minunez cat de mici sunt primii |
Multumim!

Si cat de mari sunt cei din urma! Eu am avut un soc cand a venit tudor la spital, a doua zi dupa ce am nascut. Mi se parea atat de mare!!!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Pisicuta Irinei e adorabila ![]() ![]() , na ca m-a inspirat si pe mine sa ma mobilizez la treaba! |
Si mai e si harnicuta...face la kk pe zi!!!
Si cica sa-i spui Sofiei ca "All's fair in love and war!"
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika suntem bine acum, am suferit cu Puppi vreo 3 saptamani de gripa/raceala cu tuse pana la vomitat in jet, cu nemancat nimic 10 zile, cu febra, cu reactie alergica la Favitusin (desi nu era 1x cand lua) si cireasa de pe tort-bronsita de sfarsit. Cel mai mult ii place-n moment sa se dea cu www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=ae1cf5b666184ba4e60426&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> bicicleta si ii reuseste bine .Felicitari mamicilor cu 2 copilasi, sunteti extraordinare cum va descurcati, tot respectul si multe de la noi! |
Brrr! bine ca ati scapat!
Bravo, Puppi, esti fantastica!
Deci puii nosti ar putea deja sa mearga pe bicicleta? eu ma gandeam ca poate de la anul...
Si tu? Nu te bagi la Puppi no. 2?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ceamica Yaia , ti-am admirat minunatiiiiii ![]() adevarata sursa de inspiratie ![]() Gabriela,eu zic baietel la Luy ! de data sta suntem de aceeasi parte a baricadei? |
Mersi!

La mine parca n-ai nimerit-o, nu? Zisei baiat, dar a iesit Pisica!
Si eu zic tot baiat la Luy!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Marunzika Yaia cat de dulce e printesa ta si ce mare si frumos e delfinasul, iti vine sa-i mananci! |
Multumim!

Pai delfinasul sa ramana mic, dupa ce ca nici nu stie cu bicicleta cum stie Puppi?
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Yaia, a-do-ra-bi-la pisicuta!!! |
Multumim!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui Erina Ieri am avut si noi botezul. Totul a fost minunat! David a plins numai un pic dupa ce l-a bagat printele in cristelnita, in rest a dormit sau a impartit zimbete tuturor. La restaurant la fel a dormit nesperat de mult si a fost foarte cuminte, la fel la baita de astazi. Daria a fost in elementul ei mai ales ca a fost singura fetita intre cinci baietei iar spatiul restaurantului extrem de generos, numai bun pentru ascuns, alergat si organizat tot felul de jocuri. Nasii au fost incintatori, au fost doua zile foarte frumoase. Va prezint micul crestin: http://picasaweb.google.com/Dragoidaria/BotezDavid#5468917261490754658 |
Sa va traiasca micul crestin! Sunteti o familie tare frumoasa si eleganta!
Eu am si uitat ca aveati si voi botezul, mai nou ma preocupa doar norul de cenusa si ma rog sa nu se anuleze zborul de pe 14 iunie si sa poata ajunge nasul la botez...

Si un cavaler care o sa aiba grija de surioara lui