Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)
Raspunsuri - Pagina 15
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Sabina Yaia, e minunata Alexia! Ce inspiratie, ca-ti vine sa stai sa te uiti la ea si gata, ce sa mai compui:) Nicio compozitie nu se compara cu ai nostri copilasi. |
Multumesc!

Pai speram sa auzi ceva acorduri pisicesti...sa iasa ceva...
Cum zice Tudor, 'Ebibadi wa tu bi a cheat!'
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)
Gabriela77 spune:
Yaia, Ema, eu sunt de cealalta parte a baricadei! Zic fetita pt Luy![]()
Sabina, pai cred si eu ca te-au laudat, la cat de frumusica esti si cu asa rochita
Acum, gata, la somn!
Yaia, am inteles mesajul![]()
Ema, ce mortal e Sabastian cu replicile lui
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Gabriela77 spune:
Papanash, e ziua tatalui? Exista asa ceva?
Gabriela, mami de
Yaia spune:
| citat din mesajul lui ANDREEA11 Yaia superbi micu#355;ii tai. Le dorim numai bine si sanatate!!! |
Multumim, la fel si voua!

Yaia spune:
| citat din mesajul lui mandarinutza Yaia, am admirat si eu pozele cu delfinasii tai, sunt frumosi si dragalasi. Andreea, am mai scris eu, are o asimetrie la un piciorus si de prin noiembrie merge de 2 ori pe saptamna la masaj si gimnastica medicala la centrul de langa stadionul Lia Manoliu, la o dna kineto, este e persoana deosebita si o indrageste tare mult pe Antonia si se ocupa foarte mult de ea. In afara de masaj, mai poarta si ghetute de la Ortopedia, deja cand am fost la control acum o luna, dr ne-a zis ca s-a mai corectat. Si eu am avut aceeasi problema in opilarie si la mine s-a corectat tot cu gimnastica medicala. |
Multumim si
Antoniei, sa termine cu succes gimnastica!Si mi-am dat seama ca tu nu mai ai asa de mult pana la nastere...
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Sabina Si eu ma gandeam la inot pt Sofia, da tocmai a racit, are febra. Si pe mine ma ustura gatu. Minunat. |
Sanatate amandurora!
Yaia spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, am inteles mesajul |
Atat? Nici o paruiala, ceva? Nici macar o declaratie de razboi?
clujencele!===============================================
Gabriela77 spune:
Gata! Am vazut pozele cu ginerica crestinat! Minunat! Cata eleganta, Domnule! Si cuscra, m-a dat gata!

Asteptam si restul pozelor, doar ne-ai facut pofta cu astea!
Multumim ca ne-ai luminat, Papanash![pup]
Yaia
Gabriela, mami de
cecilia L spune:
Am trimis pe mail poze, pt cine il mai recunoaste
......stau tare rau cu timpul, am ceva de citit din urma.

Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Buna dupa-amiaza de duminica!!!
Daria s-a linistit, a plins rau dupa tatiiii
...
Scriu cu pisoiul meu in brate. Aici ii place cel mai mult
.
Gabriela chiar vroiam sa intreb, oare sunt sigure pentru coloana bouncerele? Am vazut ca aceti si voi De la ce virsta ai pus-o pe Sofia? Tare as vrea sa ii placa si lui David sa stea mai mult acolo.
Am vazut si eu pozele teaser ale Piciulikai. Frumosssss Alex si nasa si Michael si mami...Aseptam mai mult sa admiram puiutii, camasuta crispy white a mamicai si fustita alb cu bleumarin.
Multumiri tuturor pentru cuvintele frumoase. Asa suntem noi zimbareti desi era un vint cind am facut pozele afara...
Yaia nu-i bai ca uitasei de botez. Am facut cu nasii, bunicii, frati, surori nepoti la restaurantul {Gabriela, locatia e frumoasa dar mai ales mareeee si am fost singuri mare parte din timp-a mai fost o aniversare la o masa iar orchestra avea program de la 8 la 12)unde ne-am casatorit si unde am aniversat si botezul Dariei.
Daca pisicuta ta care s-a nascut de aproape 4 kg pare micuta pe linga frumosul Tudor ce sa mai spun eu de pisoiul meu...
Bafta sa fie bine cu zborul.
Mandarinuta la baita David a fost tare listit. Avem poze si mai frumoase si sugestive dar nu am vrut sa le postez pe cele in care apar nasii.
Astazi am fost toti 4 padure si am turnat la radacina unui copac apa de la botez. Daria a ajutat.
Si Daria duce un calcii inafara. Si noi tot de la Andy Kids luam pantofi. Acum am cam neglijat.
Pina si David are un pic de talus dar vad ca se indreapta pe zi ce trece.
O sa ai pe cineva sa te ajute dupa ce se naste bebe? E dificil singura, eu cel putin asa simt. Pupicei frumoasei si burticii.
Papanash tare e dulce baiatul vostru!!!
Sabina o saptamina de maxima insiratie!!!
Ceamica esti pe sufletul meu cu moda

. La cit mai multa socializare cu succes pentru minunat!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle