Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (386)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Sabinutza, super caciula:))

Erina, sunteti niste superbi toti 4!
Nu cred ca mai slabesc in curand, cand trec la regimul mixt in cel mai bun caz stagnez, data trecuta am luat un kg si ceva inapoi.
De aseara sunt pe mixt...

Gabi, vazut poze cu tine si gnierii tai minunati, iar de cuscra ce sa mai zic!

Sa traiasca proaspetii crestini David si Alex!

va ofer o cafeluta, ca am voie doua saptamani :-)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Yaia, e minunata Alexia!

Ce inspiratie, ca-ti vine sa stai sa te uiti la ea si gata, ce sa mai compui:)
Nicio compozitie nu se compara cu ai nostri copilasi.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello dragelor !
cu vremea asta ca trage la somn, noi misunam prin casa, bucatareala, joaca, de-astea.
am vazut cei doi frumosi proaspat crestinati, minunati !
Piciulika, drum bun spre casa ! Imi pare rau ca a fost asa scurt concediu si nu v-ati abatut si pe la noi, dar mai e un pic pana la vara si poate reeditam intalnirea, eu sper! Fetele,pozele Piciulikai sunt pe contul comun de flickr.
Erina, frumos trusou, frumosi cu totii ! Ieri am fost la un market pt aprovizionare si la coada de la casa eram in paralel cu o familie, era o fetita de vreo 4 ani si un baietel de vreo jumatate de an, in carucior, tot numai un zambet. Adi s-a bagat in seama cu bebe, il intreba ceva despre un tractoras, la care sora-sa ,protectoare, ii raspundea lui Adi in numele fratelui , ei asa imi imaginez ca o sa fie si la voi peste putin timp, tare frumos cred ca e cu 2 copilasi de varste apropiate.
Sabina, cum a fost la nunta ?
Marunzika, intoarcem , mi-e tare dor de voi,ma oftic rau ca nu pot vedea poze si filme pe webshot. Asa si cu frumusetea Yaiei, nu o pot vedea, din pacate.
Kriss, voi ce mai faceti ?
Rox, pe unde esti, sper ca totul e bine .
Cecilia, pretul pt inot e negociat pt grupa de la gradi, nu stiu cat e in mod normal. Asteptam raspunsul antrenorului, ca cica numai pt cei peste 3 ani se fac inscrieri.
Mandarinuta, asa am inteles si eu, ca Lia Manoliu e unul dintre cele mai safe bazine, dpdv al curateniei si profesionalismului antrenorilor. Copiii unor colegi, care sunt la alta gradi, fac inot tot la LM insa la un pret mult mai mic, ceva de genul 2 milioane si jumatate pe sezon, adica 2 luni si jumatate, cate o sedinta pe saptamana, deci 10 sedinte. Dar nu ma mir, ca la noi si serbarile sunt mai scumpe, 2 milioane fata de 7 sute mii, la altele, tot la un teatru....Stai asa, ca acum fac socoteala ( deh, sunt mai odihnita la creier ), pretul e la fel, e 25 ron/sedinta, deci 10 sedinte fac 2 milioane si jumatate . SCuze !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

SabinaY, esti super kool, am citit si perlele printesei mari . Sunt la varsta la care scot non-stop minunatii. De aseara Adi face pipi la wc, ca am ales impreuna un nou colac , cica nu face fiindca vrea olita rosie (care e dusa la mama), nu asta orange. Asa ca am mers sa luam o alta olita rosie si el a ales un reductor albastru. Si ma intreaba "de ce ai lasat olita mea rosie la mama ta ?", adica nu la mamaie, la mama mea, ca am tot discutat despre arborele genealogic, i=am explicat cum ne inrudim cu diversi...

Mergi la inceput

si ca sa vedeti ce a inteles bietul copil din explicatiile mele: i-am tot zis ca e obligatoriu sa punem si centura la scaunelul de masina, el nu prea voia, dar i-am zis cu totii ca-i obligatoriu. ieri eram la un semafor in paralel cu alta masina, unde era o fetita pe scaunel si dupa ce-si fac ei cu mana, Adi ne zice: "uite, si fetita are obligatoriu....si eu am obligatoriu..."

Mergi la inceput

Azi e ziua tatalui, la multi ani frumosi pentru toti taticii din lume ! Fara ei nu am fi avut bucuria de a avea alaturi minunile noastre, asa ca sa le trimitem un gand frumos tuturor (si celor care sunt tati mai denaturati, asa, cu cerinte de tigai in cap ).
Un gand bun si pentru tatii nostri. La multi ani, tata, mi-e foarte dor de tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multe lunite bebe David !
Erina , ffffffffffff frumosi si fericiti!

am fost si noi plecati in vizita de sambata la un prieten dar ma bucur ca s-a prelungit pana azi si m-am descurcat cu sebastian doar cu ce aveam
Avem un prieten al carei sotie a nascut pe 3 mai si el nu mai doarme acasa de atunci- e panicat si a trebuit sa-i facem terapie !!!
Sebastian a fost fff sociabil , si-a dezlegat limbuta si a vorbit cu f multe persoane ,asa ca m-am bucurat nespus

perluta dupa prima coborare pe toboganul improvizat din extensia mesei: ,,ma descurc de minune''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Papanash pentru ca ne ai remarcat prezenta. Sunt f bine, Cris evolueaza f frumos. Face niste desene super. O sa pun niste poze in curand cu creatiile lui. Vorbeste f corect si f mult, a devenit un copilas fffffff cuminte, intelept si intelegator. Pot sa zic ca e 100 la 100 meritul Bonei , o femeie deosebita.

Mandarinutza de ce face Antonia kineto??

Erina pupam pe crestet micul crestin. Sa-i dea domnul o viata frumoasa, lunga si lipsita de necazuri. Sunteti superbi. Tu o adevarata LADY si vad ca micuta Daria, o adevarata domnisoara deja, iti calca pe urme. Cavalerul David e adorabil. Ce sa mai sunteti SUPERRBI. Imi place fericirea pe care o degajati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

Yaia superbi micu#355;ii tai. Le dorim numai bine si sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Erina si Piciulika, felicitari pentru micutii botezati!

Erina, am admirat pozele cu voi, sunteti o familie asa frumoasa, radiati de fericire. Daria e o scumpa, si asa de eleganta a fost la botex, ca mamica ei. Iar lui David ii sta asa de bine in costumul de la botez. Mi-a placut mult poza cu el la baita cu petale de trandafir.

Maruntzika, ce dulce e Puppi, am admirat-o pe bicicleta, si noi tocmai ce i-am cumparat sambata o bicicleta din Cora si merge foarte bine pe ea, invatase in parc sa merga pe bicicleta prieteneului ei Matei, si sosise momentul sa ii luam si ei, plus ca tricicleta are o roata stricata.

Yaia, am admirat si eu pozele cu delfinasii tai, sunt frumosi si dragalasi.

Andreea, am mai scris eu, are o asimetrie la un piciorus si de prin noiembrie merge de 2 ori pe saptamna la masaj si gimnastica medicala la centrul de langa stadionul Lia Manoliu, la o dna kineto, este e persoana deosebita si o indrageste tare mult pe Antonia si se ocupa foarte mult de ea. In afara de masaj, mai poarta si ghetute de la Ortopedia, deja cand am fost la control acum o luna, dr ne-a zis ca s-a mai corectat. Si eu am avut aceeasi problema in opilarie si la mine s-a corectat tot cu gimnastica medicala.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007 si in burtica bb2 27s+

Poze

Mergi la inceput