Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 8
cristies spune:
Si pentru Plateea, desi nu cred ca citeste, am ajuns la jumatatea cartii si a inceput sa devina mai palpitanta (asta dupa ce am citit punctul de vedere al unui galben si alte evenimente la fel de incitante ).
Pot sa spun cu mana pe inima ca am o ambitie demna de o cauza mai buna.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
haircut spune:
Salutari!!!!
Trimit si eu un mesaj inceput asearasi neterminat din motive de bb marait tare...
Mamidepuiuti, multumim, Doamne ajuta!
Da, Ruxita, a fost un fotograf profesionist...Burtica... nu stie ca trebuie sa scada dupa o jumate de tava de tarta cu visine... Cum fuse impacarea?
Andrelina, bafta la Stanciu! Si pupam patriotul semi-mucos
Cristies, sa va fie de bine WE relaxant! Si sa-i tina naravul gargaritzului...Bafta la vaccin
Alexuzza, multumesc! Multa bafta cu AMR-ul ala naravas!Cum mai e Yannis cu kk???
CrisD, felicitari pt rostogolire
Clar trebuie sa ajung si eu la DM-ul asta laudat...Trecem la masura 3 la "chiloti" ca avem numai accidente cu 2 si pare sa o cam stranga pe la picioruse....si as vrea de-aia smecheri de ziceti voi...si crema de protectie solara e tot de acolo, Cristies,nu? Evyme parca zicea ca e unul si in Auchan in Militari?unde mai sunt?
Mariucasara, felicitari pentru kg pierdute! Si pupam bebicul suparat pe dintisori
CrisM, felicitari pentru sotul ce maseaza..la noi nu vrea nicicum, in 2min il dor mainile
Referitor la ce facem cu bb...e posibil sa ma intorc si eu mai devreme la munca si sunt in ceata totala...mama e la 100km si lucreaza, soacra e mai aproape da nu se simte in stare, de bona calificata nu cred ca avem bani, cresa cred ca va fi solutia...de la ce varsta ii primeste?
Xela, tare faza cu diversificatulMultumim de aprecieri nu-s nici pe departe la concurenta cu frumuselele de Lorex si Vi4i, nu incape discutie...a editat pozarul fotografiile si de-asta...
Bunica cu care sta Andreea e in Bucuresti,nu?
Ratusca, imi pare rau ca se termina lapticul...poate daca te-ai mulge mai des ai reusi sa mai stimulezi putin productia, zic si eu....eu incerc sa ma mulg seara, chiar daca Maiei ii dau LP, sa se produca laptic, desi si eu cam simt ca incepe sa scada...nici nu manan cat ar trebui...in fine, crestem noi cumva...
Roxy, teatru de amatori....super tare...sa-ti creasca mare bolfosica
Alicredo, imi pare rau de discutiile din familie..pupam micul David sa doarma in continuare la fel de bine
de Maia Ilinca (29.01.10)
cristies spune:
Haircut, eu le stiu in Real nu in Auchan... dar nu stiu sigur...
Crema de protectie de acolo am luat si pentru el si pentru noi.
Pupam micutza Maia sa nu mai accidenteze (si tu mami poti sa joci la loto).
_
Cresc
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui amiss_zip ratusca mersi mult de incurajari... sper sa fie ok dupa vaccin. Eu il mai spal la chiuveta de caca si cred ca am sa renunt caci si petra foloseste chiuveta si va trebui sa o dezinfectez mereu si nu doar spalata cu detergent... am sa trec pe servetele umede. mersi de raspuns Amiss |
dupa vaccin eu i-am tinut comprese reci vreo 2 ore cu dischete si cu lamai din frigi... ca am citit pe DC ca daca nu pui comprese exista riscul sa faca noduli, injectite si alte tampenii si preventiv i-am luat din farmacie insa nu i-am dat Panadol, n-a fost cazul..
M-a apucat harnicenia sa dezinfectez orice (in ideea sa ma obisnuiesc cand piciu o sa se tarasca prin casa unde avem si o pisica - ieri am spalat un pres din care a iesit mult pishat de pisica, offfffffff), am luat vreo 3 produse, printre care un domestos si un multipurpouse cu clor... problema mea e ca-mi put mainile dupa ce spal sigur nu rezista mult pielea la asa ceva... deci manusi? si pisica... cand era mai mica o spalam, dar acum e senioara si zgaraie al naibii de rau si de vreo juma de an nu i-am mai facut nicio baie, ce ne facem cu pitzicola?(pe care o cheama Pitzi)...
si noi folosim servetelele umede, sunt f. practice, cum facea kk des, spalatul la chiuveta era un stres mare, asa pac l-am sters cu servetzelul umed care si odorizeaza si contine ce trebuie impotriva eritemului (ph, aloe) si copilu e uscat si neeritat si zambitoriu.
Ruxita spune:
Ieri m-am distrat de o "stire" ... cica femeile frumoase sunt periculoase pentru barbat pentru ca in prezenta lor barbatii secreta hormonul stresului peste limitele admise... deci e mai safe cu nashpetele, pentru sanatatea mentala si cea psihica in acelasi timp... nu inteleg atunci de unde obsesia femeilor de a fi frumoase ("frumusete pe muchie de cutit" e o emisiune subversiva prin urmare)... ma deranjau ridurile, burtica, nasul, genunchii, acum m-am consolat, sunt "sanatoasa" si "nenociva" pentru barbat.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui haircut Da, Ruxita, a fost un fotograf profesionist...Burtica... nu stie ca trebuie sa scada dupa o jumate de tava de tarta cu visine... Cum fuse impacarea? de Maia Ilinca (29.01.10) |
impacarea a fost un "pup"... si tararam! a venit cu idei despre cum am putea depozita rufele murdare (un cuier in baie cu saci improvizati pentru rufe albe si altul colorate, deci sortate gata), despre tavita matzului, despre plasa de tantari, despre cum putem spala covorul mare... iegzact cu ce l-am batut eu la cap! eu i-am propus un rasfat al picioareleor cand vine de la servici si ce sa imi doresc mai mult?
micki_mica spune:
cristies, mamidepuiuti am fost la pediatru si mi-a dat trimitere la dermatolog ptr ca cica nu e de speriat dar nici de stat acasa, ptr ca banuieste o urticarie solara ...
astept sa vad cand ma primeste. si cine mai face ca mine, ca mine sa pateasca...si uite asa o sa tin eu regim vrand-nevrand.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
cristies spune:
citat din mesajul lui micki_mica cristies, mamidepuiuti am fost la pediatru si mi-a dat trimitere la dermatolog ptr ca cica nu e de speriat dar nici de stat acasa, ptr ca banuieste o urticarie solara ... astept sa vad cand ma primeste. si cine mai face ca mine, ca mine sa pateasca...si uite asa o sa tin eu regim vrand-nevrand. Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului |
Micki, nu-ti face procese de constiinta inutil! Nu aveai cum sa stii ca va pati asta, mai ales daca nici unul din voi nu are asa ceva.
Pupici si succes sa va primeasca repede sa-ti spuna si medicul sa stai linistita ca nu e vina ta!
_
Cresc
cris_mario spune:
citat din mesajul lui Ruxita Ieri m-am distrat de o "stire" ... cica femeile frumoase sunt periculoase pentru barbat pentru ca in prezenta lor barbatii secreta hormonul stresului peste limitele admise... deci e mai safe cu nashpetele, pentru sanatatea mentala si cea psihica in acelasi timp... nu inteleg atunci de unde obsesia femeilor de a fi frumoase ("frumusete pe muchie de cutit" e o emisiune subversiva prin urmare)... ma deranjau ridurile, burtica, nasul, genunchii, acum m-am consolat, sunt "sanatoasa" si "nenociva" pentru barbat. |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris.dogarel spune:
RUXITA, esti in mare verva filosofica azi. ce fain ai zis de copiii ce se fac precum aluatul.... io nu stiu daca imi doresc sa ma copieze in unele aspecte, dar o medie a calitatilor/bunelor mele nu ar strica sa le ia. modestia included
ai mail!
CRISTIES, e grele....le oferim ce credem noi k e mai bine, asa fac toti parintii. unii se informeaza, trec prin filtrul propriu; altii merg pe instinct, altii pe cum au facut parintii lor, etc. ramane adevarul "cum ii cresti, asa ii ai", banuiesc
DANYELANA,
am inceput mesaju acu 2 ore
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra