Pufuleti de ian-feb 2010 (50)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
alexandru si simon
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
mamidepuiuti ... cat a crescut alex e atat de frumos ... cel amre cu ce se joaca cu bakugani??? ,nu de lata dar am si eu casa plina de dintrastia si de carti de indemanare
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
amiss_zip spune:
alexutzzza l-am revazut pe bebe yanis! A crescut atat de frumos. Sunteti ca doua picaturi de apa. frumoase poze.
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris_mario mamidepuiuti ... cat a crescut alex e atat de frumos ... cel amre cu ce se joaca cu bakugani??? ,nu de lata dar am si eu casa plina de dintrastia si de carti de indemanare Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
bakuganii papa zilele mele [si banii,ofc ]
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
decenuela spune:
neatza ...la amiaz' si de la noi...
sunt la zi k cititul...dar n-am mai scris...am una bucata tata la mine pt niste analize+2 examene sambata...
la noi noptile sunt la fel ... cum spunea si danyelena..tt e si pe post de suzi
ce-am retinut..ff putin
plateea k reg disociat io am sl 2 kg in 5 zile...da nici productia nu mai era cum trebe....nu-i ok dar io tot pe asta l-as tine...e asa mai de shoc..si pe urma doar sa am grija..
teoretic voi lasa bb cu tanti care ma aj la curatenie...il stie pe jiji mare de ani de zile si e de incredere..plus ca are nepotik de 2cani juma..deci are exp...dar....
nu ma lasa inima...
-daca zice mama cand nu sunt io acasa?
-daca primii pasi ii face fara mine?
-daca...daca....daca...of...sunt topita dupa el...mama lui de jijel
diversificare...nu-mi bat capul ink..de ce sa-mi incarc neuronul? pana ii dau sunt sigura k voi fi toba de carte de la voi
vaccinul de 4 luni/...mi-a zis sa nu-l fac mai devreme de 2 luni de la ultimul..asa k tre sa-l fac pe la sf lunii
moare laptopul si sunt k hjiji sa adoarma.a papat si are ochii cat cepele iar mie mi se inchid ochii...imi tot impinge mana sa nu scriu
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
bakuganii papa zilele mele [si banii,ofc ] cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
subscriu...si eu cumpar ptr 2
o printesa grabita...
cristies spune:
Eu mi-am adormit gaza si am apucat sa smotruiesc un pic.
Am de calcat un vagon.
Amiss, foarte dulce micutzul iar Petra la diversificare... e buna ea de papat. Eu am niste servetele dezinfectante pentru chiuveta cu care sterg de fiecare data dupa ce spal chiuveta (aka dupa fiecare kk).
Danyelana sunteti baieti mari de-acum, mai aveti putin si impliniti patru luni. Tu ce mai faci? Cu ce esti asa de ocupata de nu ne mai bagi in seama?. Pupici printului si mamicii.
Cris.mario, spor la treaba!
Alexutzzza, nu mai stiu de unde am luat tenisii. Bine ca a trecut rafala.
La multe lunite sarbatoritilor Alexandru si Simon (Amiss plange masa si noi cu ea... si Roco daca esti dupa cortina as dori o lingurita dintr-o prajitura cu cacao multa, fierbinte pe care se topeste o inghetata buna dar nu mai stiu cum se numeste).
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Eu mi-am adormit gaza si am apucat sa smotruiesc un pic. Am de calcat un vagon. Amiss, foarte dulce micutzul iar Petra la diversificare... e buna ea de papat. Eu am niste servetele dezinfectante pentru chiuveta cu care sterg de fiecare data dupa ce spal chiuveta (aka dupa fiecare kk). Danyelana sunteti baieti mari de-acum, mai aveti putin si impliniti patru luni. Tu ce mai faci? Cu ce esti asa de ocupata de nu ne mai bagi in seama?. Pupici printului si mamicii. Cris.mario, spor la treaba! Alexutzzza, nu mai stiu de unde am luat tenisii. Bine ca a trecut rafala. La multe lunite sarbatoritilor Alexandru si Simon (Amiss plange masa si noi cu ea... si Roco daca esti dupa cortina as dori o lingurita dintr-o prajitura cu cacao multa, fierbinte pe care se topeste o inghetata buna dar nu mai stiu cum se numeste). _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
am si eu de calcat 2 vagoane...
plus 2 tone de acte si imi este fff rau....nu am facut nmk pana akm,si nicic nu cred k voi afce..tremur toata si imi este rau,dar fff rau
o printesa grabita...
amiss_zip spune:
Pentru fetele la regim: citisem ca regimul pt slabit nu este inducat pe perioada alaptarii, mai ales in primele6 luni daca determina pierderea multelor kg rapid pentru ca organismul elimina foarte multe toxine cand slabesti si se transmit prin lapte la bebelus.
Nu am sursa dar poate dati un search pe google sa vedeti ce si cum.
cristies spune:
Am vazut ca a inceput Ruxita cu filosofia, continui eu.
Intai povestea:
Un cuplu format din persoane aflate la a doua casnicie au doua fetite din casatoriile anterioare, prietene la catarama, de aceeasi varsta etc.
Hotarasc plecarea in concediu impreuna (in Turcia), ceilalti parinti sunt de acord cu perioada, tatal face rost de o oferta, fetele se aliaza si cauta pe net hoteluri, se hotarasc asupra unuia si insista (santajeaza) pana in panzele albe cu acela, cu 1500 de euro mai scump decat varianta pe care o avea tatal. (diferenta intre 4*AI si 5*UAI)
Morala parintilor: Le-am oferit fetelor cea mai mare dezamagire din viata lor. Peste 5-6 ani vor fi pe cont propriu si vor realiza ca nu au banuti nici pentru a merge la noi la mare cu trenul (nu ca la noi ar fi ieftin, ati inteles voi), si vor da vina pe noi ca le-am invatat cu luxul.
Intrebare: Ce le oferim cu adevarat copiilor?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc