Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 7
haircut spune:
Neata!!!
Ma bucur ca ati petrecut cu bine...
Cataluta, bine ca sotul e bine...si ca ai reusit sa descoperi pozitia potrivita de alaptat
Ratusca, felicitari pentru Andreiutul maricel...de-acum linisteste-te si lasa-l sa-ti "spuna" ce vrea....de parca ar fi usor de inteles ce vor
Roco, multa sanatate!
CrisM, bafta la dr. Eu o sa vin si cu sotul, eu n-am carnet si n-are rost sa vin cu taxiul...
sa ne laudam....140g luate saptamana trecuta...e mai puttin decat ar trebui, dar pentru noi e o reusita, ca mai mult de 70-80 nu am luat in ultimele 2,5 luni...deci LP clar schimba ceva...si sotul bucuros aseara: pai daca ii mai bagi o masa de LP pe zi (ii dau numai seara 1 bibe) o sa ia f bine....si raspunsul meu: e deja f bine, nu-i mai trebuie alta masa...
Sa speram ca nu-mi refuza ea sanul ca am avut vreo 3-4 mese cu concerte ...om vedea...
Am primit pozele de la botez, incerc sa pun azi cateva.
O zi frumoasa sa aveti!
de Maia Ilinca (29.01.10)
cris_mario spune:
am revenit...are 5,530 si 60 cm.....
e super bn dezvoltata,dr era extraordinar de incantata ...tine capul si se ridica fff ok knd o iei de manute ...a zis k e fff bn dezvoltata
aaa si k momentan nu au nici un fel de vaccin....dar poate intro luna ... dk nu sa il cumpar
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
myky791 asa cum ti-au zis MAMIDEPUIUTI si CRIS D () ar trebui sa mai fie pe mailul comun reteta ptr preparatul ptr crusta seboreica (cojitele)
cris d felicitarile mele sincere ptr AMR!!!! ce faceti nene?? numa io ma infometez si in loc sa slabesc pun...la mine AMR-ul e deja de 8 kile nu am idee de la ce ma umflu, inainte mancam de toate si slabeam si acuma ma umflu cu aer, va jurrr nu mananc nimicutza toata ziua mananc numa o data pe zi (din cele 5 mese copioase pe zi si rontzait intruna)si cand mananc mananc normal plus desert, atata.... unde gresesc? deja intru in depresie rau!
Ratusca felicitari ptr Andrei
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
Cris d in afara d enoapte si 2-3 ore dupa prima trezire de dimineata Yannis mananca si la 4 si uneori si la 5 ore fara a dormi intre mese, ori ne plimbam p-afara, ori vorbeste in continuu cu jucariile, caruselu sau pur si simplu vocalize, ori ne jucam impreuna, etc
Catalutza eu de cate ori am incercat sa il hranesc pe Yannis inainte de urlete nu mi-a iesit, adica chiar daca mie mi se parea ca ar trebui sa fie mort de foame, ca au trecut nustu cate ore sau ca mi se pare agitat, daca nu ajunge la urlete nu mananca, ii dau bibe si rade cu bibe in gura, se joaca, il linge etc numa de mancat nu mananca, so io astept in continuare urletele, restu ce am presupus eu a fi semne de foame nu erau adevarate....
de Yannis
catalutza81 spune:
Fetele, sotul e bine, verificat cu totul personal de mine aseara,inca poate face copii , ca a indoit rezervorul cu osul pubian la impact . Motorul e relativ ok trebuie reparat, desi nu prea ii mai trebuie momentan, asta cam ma pregateam sa ma plimbe si pe mine o tura sapt viitoare ca am asa un dor de ea....cateva vanatai si mana cam umflata. Pustulica ala a avut tupeul sa declare ca sotul meu a trecut pe rosu! cred ca daca eram acolo il rupeam in doua de bataie, nesimtitul...cert e ca le-a oprit la amandoi carnetele si acum urmeaza sa faca procurorul treaba.
Noi trebuie sa schimbam caditza ca asa de tare ne-am lungit ca nu mai intram in asta pe care o avem (primita cadou de la niste amici), recomandari ceva?
Catalutza mami de Irina
poze Irina
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex Oricum, la toate "reuniunile" la care am fost zilele astea, a mea era cel mai sumar imbracata.In rest ceilalti copii aveau si cate 2 randuri de haine si caciuli pe cap . Cel putin una din "mame" isi tinea copilul mai mare cu o sapt decat iuria, imbracat astfel intr-o sala de restaurant unde cred ca erau peste 25 de grade, ca se facuse efect de sera ca batea soarele in nenumaratele geamuri, plus o groaza de lume acolo si...faza: tatal copilui: "transpira copilul". Ea: "vai, sa-l scoatem afara!". In loc sa-l dezbrace, l-au scos afara! Daca as avea puterea politica as institui cursuri obligatorii cu notiuni elementare de crestere a copiilor pt viitoarele mame! Nu spun ca eu le stiu pe toate, departe d emine gandul, sunt sigura ca gresesc si eu de multe ori, cu stiinta sau fara stiinta, insa unele femei chiar o dau rau in bara.Casa nu mai vorbim de cele care-si abandoneaza copii sau ii bat sau nu le pasa deloc de ei.Nu! Vorbim de mamele obisnuite. Mai grav e ca unele au ochelari de cal si nici gand sa-i dea jos.. Pun poze pe contul comun! |
SUBSCRIU!!!!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui ana_g intrebare pentru mamicile cu bbi pletosi: aveti de gand sa ii tundeti? ca al meu e mai tot timpul transpirat, la vara, pe canicula, ce-o sa faca? ma gandeam macar a spate sa-l tund, sa-i las motzul mama lui STEFAN |
eu stiu ca primul treb sa taie din par preotul ca si Yannis e pletos rau, dar deh asteptam sa vedem cand l-om boteza si atunci il tundem, dar o sa fac vara cu el asa, parca vad....
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Andre_lina maine ma programez la Dr Stanciu Adrian, am citit numai de bine si am decis sa merg la el pt un check up... si pt pata rosie de pe testicul. Sper sa prind loc cat mai repede. Incep grijile pt diversificare... in primul rand sunt in dilema: incep sau nu la 6 luni? 2. de ce am nevoie? storcator, blender, aparat de gatit la abur. ok. dar vase? sa iau setul acela de la avent cu recipiente? e nevoie? deocamdata am o canita cu cioc din-ala de baut, de silicon, pt semi-solid, si in set cu canita, 2 recipiente cu capac etansh. 3. incep cu fructe sau legume? in jurul meu aud tot felul de idei, nu preconcepute insa... doar diferite scheme de alimentatie, incepute de la 4-5 luni... desi bb era alaptat exclusiv. mie pediatra mi-a zis ca la greutatea lui... 8 kg, sa nu incep diversificarea nici la 6 luni.. totusi.. nu are nevoie si de altceva? asa, ii dau san pana la 1 an, dar ceva in plus? vreau sa citesc, sa ma informez, ce sa citesc? sa ma luminez, nu vreau sa fiu luata pe nepregatite! HELP!!! ============================================================================= Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009) Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama! poze - Viata de Patriot |
despre recipiente am intrebat si eu...eu am intrebat eu am auzit
de Yannis
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui alexutzzza myky791 asa cum ti-au zis MAMIDEPUIUTI si CRIS D () ar trebui sa mai fie pe mailul comun reteta ptr preparatul ptr crusta seboreica (cojitele) cris d felicitarile mele sincere ptr AMR!!!! ce faceti nene?? numa io ma infometez si in loc sa slabesc pun...la mine AMR-ul e deja de 8 kile nu am idee de la ce ma umflu, inainte mancam de toate si slabeam si acuma ma umflu cu aer, va jurrr nu mananc nimicutza toata ziua mananc numa o data pe zi (din cele 5 mese copioase pe zi si rontzait intruna)si cand mananc mananc normal plus desert, atata.... unde gresesc? deja intru in depresie rau! Ratusca felicitari ptr Andrei de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
din cate am mai citit, e gresit sa te infometezi. organismul intra in panik si stokeaza energie sub forma de...grasime.3 mese principale si 2 gustari ar fi ideal. insa ce papi e..cheia si, dupa unii, cum le combini.
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze
povestea noastra
Beatrice1982 spune:
pffffffuuuuuuuuaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiii
ce scandal mi-a facut ivan..in sfarsit a adormit......
deci nu mai stiam ce sa ii fac....................
toate si le baga in gura tot ce gaseste si cu niste nervi, de nu ar fi nimic ce sa isi bage, cred ca ar urlaaaaaaaaaaaaa
oare il dor gingiile?
l-am dat cu calgel, dar ioc........................
ooooffffffffffffffffffffff
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze