Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Beatrice1982 spune:
[andrelinasa iti traiasca patriotul...............8 kg??? super.si eu zic ca sa nu incepi deocamdata dc ia bine in greutate............
plateeamortala, as usual.............fluturas nebunatic.......pup pastaia..............
rococe bine ca ai mai intrat........sper sa va facetibine repede cu diareea.................
larisel si miremia ce frumos ca v-ati intalnit.................hm.......daca aveai baieti, imi faceam griji nca imi furi nora..............
cris mario sa va fie de bine mersul la dr..............si apoi te asteapta iar munca munca si iar munca, ce e drept esti de admirat fata draga, ca din experienta mea cu doi copii, de sambata seara, e super nasol si foarte greu.............asa ca meriti ceva premiu pt harnicia ta, si pentru cum poti sa te descurci............
cris d 1 kil juma....amr???????????
super harnica si vreau si io sa te vad.....stii tu ca la muchie de cutit..inainte si dupa...................
decenuela......[/b] unde fusasi tu ca yo uitai
vrem poze dar nu numai cu locatia......................
cam atat am, retinut....................
aaaaa...................si apropos de cumnata......................am fost acum dum pana acolo ca vroiam sa mergem la soacra, si ea era la ei, of course, ioiiiiiiiiiiiii cumnatu i-a zis la cumnata sa ii lipeasca ombilicul...cu leucoplast sa i se vindece........asa frumos...................................
atunci i l-a dat jos.....nu va explic ce chin a fost sa ii dezlipeasca leucoplastul de pe ombilic.......aoleuuuuuuuuuuuuuuu
saraca statea .............
of of mai mai
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mamidepuiuti spune:
ceva haios ...
www.bihon.ro/stiri/romania/articol/americanii-despre-romania-neveste-comandate-online-si-vampiri-natangi/cn/news-20100501-09010160" target="_blank">aici
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
plateea spune:
neata, fetili...
fluturim, fluturim si astazi, daaaaa???
mamidepuiuti... . o fi data bobita, dar... teo e mai aproape, ajunge mai repede, sic!
cris.d... asa, deci... ma incalti cu negresa pe mine, da? nu-i corect! AMR-ul meu e de 10 ori mai mare ca al tau asa ca... pas si de la mine!
ratusca... esti o dulce! andrusca! ce e cu euriborul? ala de cauzeaza crize de nervi omletilor cu credite mari cu dobanda flexibila???
roco... bine ai trecut pe-aci! diareea... habar nu am cu ce se mananca! dar sunt convinsa ca o sa fiti bine!
cris.m... ia si tu partea buna! sotul totusi isi mai aduce aminte din cand in cand cat ti-e de greu. nu conteaza ca e defazat nitel. profita si tu de ocazie la max, cine stie cand mai prinzi...
danasor...
miremia... abia astept ziua de marti!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Beatrice1982 spune:
ce aiurea mesaj am scris......................
Bea de Ivan, iubirea noastra!
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Poze
mamidepuiuti spune:
nu va e mila de biata negresa? o purtati atata drum! ma sacrific eu sa am grija de ea...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
Neata fetele!!!!
Am revenit cu forte proaspete (pe care le-am cam consumat alergand sa va ajung), a fost neasteptat de bine: baie de aburi, peeling, sauna, piscina, sala de fitness, papa foarte bun (si fara leg. cu dieta ) copil dormicios de nu mi-a venit sa cred... ce sa mai... mai rar.
Am vazut poze superbe... ce repede cresc pufuletii pana acum ii vedeam doar in patutz si acum care mai de care mai elegant...
Sa raspund si eu la sondaje: fi-miu nu suporta soarele - ca atare noi suntem non stop in alergatura dupa umbra. Il imbrac in pantaloni si body cu maneca lunga, tenisi si sapca. Am permanent o bluza de trening la noi, dar pana acum n-am folosit-o. In masina i-am pus parasolarul la portiera lui, parasolarul de la parbriz, ca am cumparat unele pentru laterale care nu opreau nimic . Iar cat am facut noi plaja el a stat cu esarfa de alaptat prinsa pe carut sa-l protejeze si de ganganii...
Crosetez la mesaj de la 9. Va las ca iesim afara, poate ne pastram obiceiurile cu dormitul
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
plateea spune:
mamidepuiuti... bine ca scapasi de specimen! ia un tir de pt femeia puternica din tine! esti un exemplu!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
mai bine mai tarziu decat niciodata ...LML pufuletilor de 1, 2 si bineinteles 3!!!! sa cresteti mari si sanatosi
Noi am cam umblat haimanale in we....sambata am fost la tara la soare si gratarel iar pe seara raportam prima iesire k fetele la terasa ...a fost cam agitata isabela, dar de la somn ...asa ca odata ce a adormit, n-am mai avut treaba....a fost asa de frumos ...ieri am fost prin parc la o inghetata ...je ...donsoara a papat tziti ...asa ca nu dati cu oooo
Cristies, daca a fost asa frumos la spa, nu ne dai si noua un link cu locatia???
Decenuela asteptam poze ..pare super ce zici tu acolo ...dar cam cat costa ...asa de curiozitate???
Catalutza ce face sotul???
Dastefa bine ati revenit ...multa sanatate si sa-ti traiasca mica crestina!!!
Larisel si Miremia ce frumos ca v-ati intalnit la o plimbare pe malul marii ...niceeeee...apropo de delfini si eu am vazut acum vre-o 3 ani tot de un 1 mai ...
Andrelina ...8 kg ...sa-ti traiasca grasunelul !!!
Cris.d ...eu o bag pe isabela in sac dupa ce adoarme ...cu multa grija ...ca si mie mi se mai trezeste in timpul operatiunii, dar fara nu o las ca am gasit-o o data dezvelita si rece toata
Lorex ...am remarcat diferenta ...same here ......la botez si eu mi-am tras decolteu si toti care ma stiau cum eram se holbau cu sau fara intentie in el
Mamidepuiutii...ce mare a crescut Alex ......si cum sta el cu piciorushele la soare
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
alexutzzza spune:
Neatza fetele, noi am avut un weekend linistit cu plimbare in herastrau si papat pizza la Quattro sambata si supermarket duminica. Yannis cuminte si in parc si la restaurant si in supermarket, acasa ce s-a mai dat el in stamba ptr ca nu vrea nene deloc, da deloc sa doarma ziua si seara e obosit si e marait si daca nu-l tratezi cu manusi plange din te miri ce
Acum recuperez din cap trecut:
cris d Doamne ce ti-au dezertat toti sambata! ala incolo ala dincolo... urat din partea lor, nu e vina Emei ca plange si nici a ta...
mamidepuiuti tare faza cu marfa de iarna si de vara la librarie, f frumoase jucariile
Catalutza Doamne ce peripetii! Soferii din tara noastra nu sunt obisnuiti deloc, da deloc cu motociclistii si din pacate printre ei ma inscriu si eu.. adica cand ma uit pe strada sau verific stanga dreapta sa ies intr-o principala ma uit setata pe masini, de atatea ori nu am vazut o motocicleta si am franat in ultimul moment ptr simplul fapt ca setul meu perceptiv nu cauta asa ceva....intelegi ce vreau sa zic? Bietii motociclisti treb sa fie atenti de 2 ori sa se uite si ptr ei si ptr noi .....off oricum nu il despagubeste RCA ul lui nenea ala?
trimit si ma intorc la citit
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
onitza spune:
Salutare!
CRIS, grele incercari pe capul tau! Pupam dulce pe Ema! Poate o mai doare si burtica, sau cine stie, dintisorii....mari dureri are mititica. SAu poate e fomista !
NU am timp deloc sa mai stau , Daniel are in continuare colici, urlat la san, eu de ciuperca nu am scapat sunt pe tratament in continuare, in schimb doarme de vreo 5 nopti toata noaptea, se culca la 8 se trezeste la 6 dim sa pape. Sper sa nu-l deochi.
Am fugit la gatit.