Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna dimi..ziua!
negresa aia o voiam eu, dar vad ca s-a luat...
mi-a adormit puiul pe la 10 jumate, iar la 5 jumare dimineata s-a trezit cu o foame de lup, ca pana sa-l iau, sa-l asez, a inceput sa urle, de a sculat toata casa (ei, aproape...). mamaa, si m-a supt cu o viteza fenomanela! ideal era sa il pun in pozitia aia smechera, de la culcer, via catalutza, ca imi tasnea lapte ca dintr-o teava sparta, dar era prea flamand ca sa am timp de asa ceva.

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

suntem aici. tudor in brate, ne dam in balansoar afara.

de la 9 suntem trezi, am facut deja drumuri la administratie (sper k ultimul!!)

acum sa il programez la dr stanciu...

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

myky791 asa cum ti-au zis MAMIDEPUIUTI si CRIS D () ar trebui sa mai fie pe mailul comun reteta ptr preparatul ptr crusta seboreica (cojitele)

cris d felicitarile mele sincere ptr AMR!!!! ce faceti nene?? numa io ma infometez si in loc sa slabesc pun...la mine AMR-ul e deja de 8 kile nu am idee de la ce ma umflu, inainte mancam de toate si slabeam si acuma ma umflu cu aer, va jurrr nu mananc nimicutza toata ziua mananc numa o data pe zi (din cele 5 mese copioase pe zi si rontzait intruna)si cand mananc mananc normal plus desert, atata.... unde gresesc? deja intru in depresie rau!

Ratusca felicitari ptr Andrei

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

din cate am mai citit, e gresit sa te infometezi. organismul intra in panik si stokeaza energie sub forma de...grasime.3 mese principale si 2 gustari ar fi ideal. insa ce papi e..cheia si, dupa unii, cum le combini.

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

da...................
corect..............
am citi si eu ieri ceva dieta ruseasca........unde cheia era sa papi din astea cum scriu toate dietele fara grasime, oua fierte, 2 si o bucata de sunca, paine integrala, si prostii din astea, iaurturi, nu mult, in orice caz....salata de fructe....peste la gratar.................

esential e sa nu mancam mult, si gras si dulce si asa............
si sa bem cat mai multa apa.................sa excludem painea si cam atat.........

eu am de la 78 de kile, 74 in nu stiu cat timp., dar asta ce a ramas merge mai grweu, deci as avea amr 7 kile, si inca as mai slabi, macar vreo 5..............in total 12 kile.............................
dar unde am eu atata???????????????????????????

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

cristies ...cred ca-i prieste gargaritzului la spa ...acolo doarme

plateea

elefantico multumim

elefantica,alexutzzza,lorex,cris m. ma bucur sa vad ca tineretul se distreaza ...je a sarbatorit 1 mai muncitoresc asa cum se cuvine...prin munca ...nush cum m-a prins flama ,dar tare rau m-am strofocat sa-i tin locul lui cris m. la toate cele,de ziceai ca-s la concurs......cu um mare minus la mine noaptea eu ,fara siecs,din motive de AMR 3 luni

haircut,cris m. felicitari pt cresterea printeselor voastre

catalutza bine ca e sotul tau ok

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

MISS PUF, ALEXUTZZA, eu nu voi cumpara nik separat sau special..papa va fi preparata si pusa in ce am. mai incolo, spre 8 luni, poate un bol haios, ca se uita la maimutzoii de pe fund...

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

invidiez sincer mamicile care duminica s-au relaxat spa, parc, mare... io sortat haine de vara, haine de iarna, depozitat cele din urma, spalat 2 masini, spalat covor hol, covor bucatarie, plimbat copil, facut mancare si am facut-o exclusiv din elan tovarasesc ca atunci cand ma apuca harnicia, e musai sa prestezi munca patrioca pana nu mai pot de spate (covorul din bucatarie spalat in cada m-a terminat)... si ca sa imi inchei seara glorios certat cu sotul ca am vrut sa ma uit la schimb de mame dupa ce mi-am terminat toata treaba si ei dupa 4 ore de TV mai aveau chef de filme (acum imi amintesc ca in timp ce eu faceam scandal prin casa, sotul s-a dus la birt sau asta a fost sambata?

Anyway, ne-am certat ca sa ne impacam, ca asta e rostul certurilor in casa noastra, de obicei ... mie mi se pare ca el face f. putin in casa - cumparaturi, mancare si atat... si schimbatul garniturilor la robineti si atat... imaginea mea despre un cuplu e urmatoarea: "doi randunei care cladesc de zor la cuib, unul aduce o scama, altul un gainatz, samd", fost in parc tot singurica si vazut multe cupluri la brat cu bebei, fericiti nevoie mare... dar macar ne-am certat constructiv, cica nu citesc "Dilema" ca sa mai schimbam pareri, opinii... si ma uit la emisiuni si reality show-uri neelitiste... as vrea sa puna plasa pentru tantari, sa duca restul covoarelor la spalat, si multe alte chestii... am fost o perioada ambii prea comozi si indolenti si el mai e in zona aia, eu m-am desteptat, el inca nu si de aici desincronizari cat casa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

a adus-o sora mea pe fina ei, ca nu avea cine sa o ingrijeasca.............si parintii s-au dus la nunta...............so.....un copil de 3 luni juma.si unul de un an juma.........apoleuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

seara teroare..............
ivan se uita la ea, o placea de numa numa, ii zambea, vine seara, vine baita.............

odata fata, ca deh fetele au prioritate......nu m-a lasat sa o spal pe cap...........plangeaaaaaa....................
am scos-o din apa urlaaaaaaaaaa

l-am bagat pe ivan pe urma dupa ce am terminat cu ea.............cand l-am scos urlaaa................
ii era si foame si somn si de toate
unul plangea in camera asta unul in cealalta.................................

offfffffff ca e greu cu unul, dar cu 2............mai ales asa mititei.......................oooooooof doamneeeeeee..............

va pun poze sa ii vedeti ce teribili sunt......................

de aici cateva pozici.............
http://good-times.webshots.com/photo/2611327830105915686fOrEwy

si aici un video mai vechi.acum am reusit sa il uploadez......................

http://www.youtube.com/watch?v=XG-QdUMHpNo

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

CRIS MARIO, felicitari pt printesa ff bine dezvoltata. pai, cum altfel? vorba lu taica-miu, cand ma laudam ca am luat 10:"pai si? nu atat trebuia?
HAIRCUT, keep up the good work!
CRISTIES, a dormit gargaritzul? Spa scrie pe mine! Am zis!
CATALUTZA, si noi am vrea sa scimbam caditza, k nu are loc de balaceala pe burta, din cauza suportului inclus...
BEA, ii dai sa pape la ore fixe? i-o fi fost foame/sete?

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Am pus ceva poze de la botez Nu stiu de ce unele se vad tare mici, dar se vad...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

invidiez sincer mamicile care duminica s-au relaxat spa, parc, mare... io sortat haine de vara, haine de iarna, depozitat cele din urma, spalat 2 masini, spalat covor hol, covor bucatarie, plimbat copil, facut mancare si am facut-o exclusiv din elan tovarasesc ca atunci cand ma apuca harnicia, e musai sa prestezi munca patrioca pana nu mai pot de spate (covorul din bucatarie spalat in cada m-a terminat)... si ca sa imi inchei seara glorios certat cu sotul ca am vrut sa ma uit la schimb de mame dupa ce mi-am terminat toata treaba si ei dupa 4 ore de TV mai aveau chef de filme (acum imi amintesc ca in timp ce eu faceam scandal prin casa, sotul s-a dus la birt sau asta a fost sambata?

Anyway, ne-am certat ca sa ne impacam, ca asta e rostul certurilor in casa noastra, de obicei ... mie mi se pare ca el face f. putin in casa - cumparaturi, mancare si atat... si schimbatul garniturilor la robineti si atat... imaginea mea despre un cuplu e urmatoarea: "doi randunei care cladesc de zor la cuib, unul aduce o scama, altul un gainatz, samd", fost in parc tot singurica si vazut multe cupluri la brat cu bebei, fericiti nevoie mare... dar macar ne-am certat constructiv, cica nu citesc "Dilema" ca sa mai schimbam pareri, opinii... si ma uit la emisiuni si reality show-uri neelitiste... as vrea sa puna plasa pentru tantari, sa duca restul covoarelor la spalat, si multe alte chestii... am fost o perioada ambii prea comozi si indolenti si el mai e in zona aia, eu m-am desteptat, el inca nu si de aici desincronizari cat casa...

spune-i ca neuronu odihnit are (nevoie de)dileme. cel muncit/obosit, de relaxare cu d-astea lumeshti. daca facea el toate cele, covoare, etc, ai fi citit tu linistita dilema si alte alea, nu?
imi pare rau ca te "supara", dar daca impacarea e duuulce, nu mai conteaza

poze

povestea noastra

Mergi la inceput