Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Am pus ceva poze de la botez Nu stiu de ce unele se vad tare mici, dar se vad...

de Maia Ilinca (29.01.10)

sa fiti toti timpul la fel de fericiti ca si atunci!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Am pus ceva poze de la botez Nu stiu de ce unele se vad tare mici, dar se vad...

de Maia Ilinca (29.01.10)

sunt reusite pozele, de profesionist, nu? si mamica superba cu tot cu burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

cris d nu ii dau sa papae la ore fixe, da de unde, nu se poate cu el asa, numa cum vrea el............................si asta dupa 15 minute dupa masa a fost.........................

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andre_lina spune:

Tel lui stanciu e inchis... am gasit pe net ca pe la 14-15 il deschide de obicei, imi rod unghiile pana atunci.

stau pe terasa si pazesc bulldog nebun care latra si la vrabii... cine a zis ca rasa asta doarme non stop... Doamne apara! de asta am luat-o... sa ma uit la ea si sa vad lenea intruchipata! dar nici gand... e agila ca un soricel.

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

maine ma programez la Dr Stanciu Adrian, am citit numai de bine si am decis sa merg la el pt un check up... si pt pata rosie de pe testicul. Sper sa prind loc cat mai repede.

Incep grijile pt diversificare...

in primul rand sunt in dilema: incep sau nu la 6 luni?

2. de ce am nevoie? storcator, blender, aparat de gatit la abur. ok. dar vase? sa iau setul acela de la avent cu recipiente? e nevoie?
deocamdata am o canita cu cioc din-ala de baut, de silicon, pt semi-solid, si in set cu canita, 2 recipiente cu capac etansh.

3. incep cu fructe sau legume?

in jurul meu aud tot felul de idei, nu preconcepute insa... doar diferite scheme de alimentatie, incepute de la 4-5 luni... desi bb era alaptat exclusiv.
mie pediatra mi-a zis ca la greutatea lui... 8 kg, sa nu incep diversificarea nici la 6 luni.. totusi.. nu are nevoie si de altceva? asa, ii dau san pana la 1 an, dar ceva in plus?

vreau sa citesc, sa ma informez, ce sa citesc? sa ma luminez, nu vreau sa fiu luata pe nepregatite! HELP!!!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Andreea nu te agita cu recipiente, scule si alte cele. Storcatorul va fi necesar mai tarziu cand chiar va bea suc nu acum cand o sa ii dai cu lingurita 5-10-15-20 ml. Mai mult murdaresti si speli decat mananca el. Steamerul e bun dar iarasi pt un cartofior si un morcovel si o telina micuta din care manaca 3 linguri nu se justifica. Ca sa merite tre sa faci si pt voi diverse acolo. Blenderul e f bun in general pt familie dar lui bebe cat manaca el nici nu ii poti pasa. Tre sa faci mai mult ca sa ai ce pasa. Diversificarea adevarata pe la 7 luni la cei mancaciosi rau si 8-9 luni la restul. Pana atunci nu e diversificare adevarata ci doar incercari de a il obisnui cu gusturi si texturi diferite. Cred ca nu va inchipuiti ca vor maca de la 6 luni jumatate cate un castronel de diverse.
Recipiente si accesorii: 2 lingurite silicon, 1 castronel, o canita, o ulcica mica ca sa fierbi una alta doar pt Patriot si cam atat. De stocat de la o masa la alta nu prea merge stocat in faza asta si daca merge nu e nevoie de vase speciale - poti lua un set de caserole micute cu capac si esti rezolvata.
Mie parteneriatul asta Avent-philips mi se pare risipa de bani.
Parerea mea

MARIUKU PUI DE IULENKA - POVESTEA NASTERII

VARSTA MARIUKU

www.flickr.com/photos/64178045@N00/sets/" target="_blank">PUIUTII MEI VLADIMIR SI MARIUKA

www.webshots.com/user/iulenca" target="_blank">TOT PUIUTII MEI IUBITI

www.dropshots.com/iulenca" target="_blank">MARIUKU MIK

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

invidiez sincer mamicile care duminica s-au relaxat spa, parc, mare... io sortat haine de vara, haine de iarna, depozitat cele din urma, spalat 2 masini, spalat covor hol, covor bucatarie, plimbat copil, facut mancare si am facut-o exclusiv din elan tovarasesc ca atunci cand ma apuca harnicia, e musai sa prestezi munca patrioca pana nu mai pot de spate (covorul din bucatarie spalat in cada m-a terminat)... si ca sa imi inchei seara glorios certat cu sotul ca am vrut sa ma uit la schimb de mame dupa ce mi-am terminat toata treaba si ei dupa 4 ore de TV mai aveau chef de filme (acum imi amintesc ca in timp ce eu faceam scandal prin casa, sotul s-a dus la birt sau asta a fost sambata?

Anyway, ne-am certat ca sa ne impacam, ca asta e rostul certurilor in casa noastra, de obicei ... mie mi se pare ca el face f. putin in casa - cumparaturi, mancare si atat... si schimbatul garniturilor la robineti si atat... imaginea mea despre un cuplu e urmatoarea: "doi randunei care cladesc de zor la cuib, unul aduce o scama, altul un gainatz, samd", fost in parc tot singurica si vazut multe cupluri la brat cu bebei, fericiti nevoie mare... dar macar ne-am certat constructiv, cica nu citesc "Dilema" ca sa mai schimbam pareri, opinii... si ma uit la emisiuni si reality show-uri neelitiste... as vrea sa puna plasa pentru tantari, sa duca restul covoarelor la spalat, si multe alte chestii... am fost o perioada ambii prea comozi si indolenti si el mai e in zona aia, eu m-am desteptat, el inca nu si de aici desincronizari cat casa...

spune-i ca neuronu odihnit are (nevoie de)dileme. cel muncit/obosit, de relaxare cu d-astea lumeshti. daca facea el toate cele, covoare, etc, ai fi citit tu linistita dilema si alte alea, nu?
imi pare rau ca te "supara", dar daca impacarea e duuulce, nu mai conteaza

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

mi-e ciuda pe mine ca am devenit o tzatza tipica, nevasta in toata regula ... nu mai bine ma duceam si io la spa? sotul meu e o suma impresionanta de calitati, dar si de defecte (pe masura calitatilor, nu?)... baiat comod de oras care dupa un ulcer monstruos a descoperit gustul mancarurilor si acum ii este greu sa se aplece sa se lege la sireturi... dar le rezolvam noi pe toate... chiar daca la alte capitole stam mai prost, la "comunicare de cuplu" stam excelent (si practicam genul de comunicare f. dur, adica sinceritati la sange, am incercat cu mai multa lume si n-au inteles, i-am facut sa planga, samd, cu sotul asa comunicam cel mai bine, e punctul nostru fortisim).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

La multe lunite pufuletilor de 1, 2 si 3.

Noi sambata am fost for the fisrt time in supermarket..si dormeaaa... pana cand am ajuns la casa si s-a trezit si a facut tambalau.

apoi ne-a urcat tata sus pe deal..unde am urcat cu fetita de 7 kile plus inca vreo cateva bagaje, carsitul si caruciorul...si am vazut o parte din oras de sus.
Am facut mici si pui la gratar..si d-soara a dormit in tot acest timp...cand ne-am pregatit sa plecam s-a trezit si ea.

Duminica..ca a fost vreme frumoasa am fost la pensiunea unde am petrecut dupa botez..ff frumos si bine si apoi am vizitat cetatea..ca erau portile deschise..aka gratis.

Ieri am fost in cu body si panatlonasi scurti si ciorapei.Cand am ajuns acasa..draga de ea era atat de obosita ca a adorimt pe la 20.00..ca niciodata

intrebare intrebare...acum ca s-au anuntat 26-27-28 de grade...cand iesiti la plimbareala?

io azi spal (la masina) intr-una deja 3 ture am spalat ..mai am una

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

andre_lina...mor ce-mi place mie tudorel ce bine creste!
n-am un plan pus la punct pt diversificare...

- je incepe la 6 luni cu suc de morcov...la masa de dimi [10-11 cat o fi] treptat cate o linguritza suc, ziua urmat 3,apoi 6... dupa care papa cat tzitzi vrea...je nu face dupa carte......ce stiu ca nu o sa fol este blenderul...ce mancare am vrut sa-i dau lui radu pasata,a refuzat-o...cand am taiat-o marunt cu cutitul a fost ok(carnea),iar legumele le-am pasat cu furculita......
- nu voi introduce 2 alim noi odata
- alimentul nou se da dimineata,sa ai timp toata ziua sa vezi cum reactioneaza la el
- nu-i voi da mancare fara sare...voi pune putina sare,iar la carnita pun si foi de dafin si marar,usturoi,dar o fac inabusita ...iese un fel de carne fiarta in arome...repet,asa voi face eu...cat timp i-am dat celui mare mancare nesarata total a refuzat-o[pe buna dreptate,zic io,ca nu-i prost]
- nu stiu daca voi mai avea acum nervi,timp,rabdare etc pt a face mancare in fiecare zi sa fie proaspata...cu radu eram robotel setat pe ce scria in carti...acum ma bazez mai mult pe ce simt eu ca trebuie facut, decat pe ce gasesc in carti,sfaturi binevoitoare si experienta cu cel mare...

oricum,astept cu emotii multe diversificarea
[adica nu o astept ]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

haircut frumosssssssssss
si maia si mami....superb!!!!!!!!!!!!!
sa cresteti mari si frumoase.............

mai fetelor ori eu sunt cu capu' rau de tot dusa..............................ori mi-s nebuna, ori nu-s normala....................auzi tu 300 si ceva de poze in album,................................se poate asa ceva?????????????????????????????????????si 10,000 peste de viewssssssssssssssss
gata tre sa o las mai usor...............

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Mergi la inceput

si ce copil cuminte am de la o vreme incoace... l-am hranit, l-am pus pe pat, a misunit cat a misunat si a adormit... seara la filme il pun pe burta (a mea) si se uita si el la film ca unul mare... sotul a avut chiar reactia:"a adormit? ca e prea liniste", nu adormise, statea doar cumincior.

A incercat careva gelul de dinti sau inca nu a fost cazul pentru mancarimile de gingii? ma gandeam sa cumpar preventiv...

Am privit un reportaj despre "umami" - gustul care a ingenunchiat planeta - sarea chinezeasca sau glutamatul de sodiu sau nu mai stiu cum... cica "umami" natural care excita papilele gustative si provoaca senzatia de placere (pe cale orala) s-ar afla si in laptele matern... si aveam urmatoarea dilema, de ce bb-ii hraniti si cu LM si cu LP aleg LP in cele din urma, daca LM contine acel "umami" care da dependenta? LP-ul contine si el un ingredient similar, doar ca sintetic care e mai puternic? (dar asta ar fi deja din teoria conspiratiei, mi-a tecut razant prin minte)...

Mergi la inceput