Pufuleti 2010 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

neatzaaaaaaaaaaaa

mi-a fost dor de voi

cafelutza e fierbinteeeeeee....cine doreswte, cine poftesteeee...

ce sa va povestesc...incerc sa pun pe contul comun cateva poze cu locatia...poate va fac pofta. locul e superb, conditii, f bune...camera e de vreo 4/4...baie, tv, frigi,AC...f fain...afara un foisor pt a sta la taclale/..gratar cu chiuveta langa si evident ...pontonul care e la nivelul casutei...

cand m-am dus era plin de bb...hm...jj avusese o criza de plans incat pe la romexpo..a treb sa opresc sa plec cu el prin herastrau sa se calmeze...

in fine una peste alta... a fost f frumu...io n-am prea dormit ...,ieri am av de vcuratat vreo 12 kg de peste......

aseara jiji mare vroia...eram obo...ma gandesc ca in ultimul timp...as alege farsa sa stau pe ganduri...un somn bun sau un masaj...nu prea cred k e normal...dar ce sa fac...am mare nevoie de o noapte intreaga de somn si de un masaj..of spatele

ma uit sa vad cum ati petrecut

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

A inceput sa creasca euriborul, sa te tii taica!!!

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mamidepuiuti, cum adica cati barbati ar fi facut asta? Si-ar lasa vreunul sotia cu copil mic flamanda? Si oricum, stie ca daca nu pap nu am lapte si deci nu papa bobitza ca altfel nu cred ca s-ar fi agitat atat.Ar fi spus, las ca vedem noi, incropim ceva, cautam prin frigider, gasim noi ceva! Cred.. Anyway, tks

crede-ma,exista astfel de specimene...cu unul de acest tip am fost casatorita 9 ani

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

neatza!
RATUSCA, multu de cafea si biscuite. las negresa fetelor care au zis ca putem sa papam cate dulciuri vrem cand alaptam, k nu-i bai

PLATEEA, nu ma certa asa tare, ca nu am luat LP din convingere.... aveam o banuiala, spre 100% sigur, ca nu il vrea..daca nu luase bibe cu LM cu o zi inainte. insa unii (aka tati, etc) au nevoie de...dovezi si supape, ca prea plangea cvopilu.... I-l dau duminik lu' ginerica Yannis.

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
AMR: 1,5 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

neata fetele
ratusca_mica,decenuela multam de cafea
ma bucur ca v-ati simtit bine la pescuit...
si io vreau masaaaaaaaj

ratusca am ras cu lacrimi la faza cu ecografia...si operatia...... desi e cam de

danasor ...

plateea felicitari pt depasirea celor 5 kg ... ca de obicei,postarile tale sunt sarea si piperul ...
btw ,bobitza e "data",la fel ca si surioara ei......

roco bine ai revenit...imi pare rau pt probl cu diareea...ce zice doctorul?

larisel ce va invidiez io pe cele care stati la mare......
pt gemanutele frumoase si mamica lor

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

neata si de la noi! raportam o noapte a la deceanula! trezit din ora in ora!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

neata dragele mele

sincer mi-a fost foarte dor de voi,desi nu am lipsit mult...sunt cam satula de musafiri ... nu as mai vrea pe nimeni pana la botez...sau mkr pana la Sf C-tin si Elena
a fost sotul al primarie si a zis aia k imi vin banutii cam de pe 10 in colo...indemnizatia
am o casa super murdara,multe rufe de spalat

si plec la dr cu printesa la controlul de 3 luni(eu ma duc ptr catar si masurat) ... k tare curioasa sunt

si abia astept sa va vad duminica....ma tot tin sa va intreb...venim si cu puii mari da? dar voi luati si sotiiii???

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

la multe lunitze pufuletilor de azi:vlad,ioana,dionisios,mihai si lorena

asa creste Alex

Mergi la inceput

cap 47,2 pag am avut de reuperat

elefantica,decenuela .. .am recuperat in week k nu am fkt nmk....si dimi am durea spatele si sotul zice...te cred iubire k esti si tu obosita....ii zic: atunci knd sunt nu iti dai seama ,akm dupa un week de musafiri si leneveala ma vaiti

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

vlad,mihai,dionisios,ioana si lorena

si cap 48 il recuperez knd revin...akm ma duc sa imbrac puiul cel mare k il iau cu mine

o printesa grabita...

Mergi la inceput