Pufuleti 2010 (49)
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Lorex sa traiasca bunicii si sa se joace cat mai mult cu Iuria, Anastasia din pacate nu are decat bunicutze caci si tatal meu si socrul s-au prapadit, si sunt cam sensibila cand vad un bunic cu nepot. |
Idem ... o sa-si cunoasca bunicii din poze si din povestiri din pacate.
din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena
Albume: L0-3; L4; L5
Filmuletze
larisel spune:
andre_lina Noi nu am inceput diversificarea dar ne dam cu parerea. Cred ca iti mai trebuie pe langa cele enumerate de tine: craticioare micutze pt pregatit mancarici minuscule, razatoare, sita, palnie, boluri cu ventuze ca sa se lipeasca de scaunul de masa, linguritze, o infinitate de bavetzele.
Filmuletze
miremia spune:
Plateea cum ajung in Buc (marti) si pun mana pe ei (sper ca tot marti) dau un semn.
mamici de pufuleti si noapte buna!
Mirela fericita de Mara Ioana
danasor spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Nu ne pui o poza cu palarioara? Cat a costat? din 09.12.2009 mami de Katya Natalia & Sofia Alena Albume: L0-3; L4; L5 Filmuletze |
am sa incerc maine sa pun poze, a costat 40 Ron.
am vazut pozele si sunt minunate gemanutzele. Marea Neagra, Mamaia.... daca nu as face 12 ore pana acolo ....
interesanta poza cu delfinii, erau in mare, la liber?
danasor spune:
citat din mesajul lui miremia Plateea cum ajung in Buc (marti) si pun mana pe ei (sper ca tot marti) dau un semn. mamici de pufuleti si noapte buna! Mirela fericita de Mara Ioana |
sa va fie de bine plimbarica, sa va intoarceti bronzate si cu bateriile incarcate
larisel spune:
citat din mesajul lui danasor am vazut pozele si sunt minunate gemanutzele. Marea Neagra, Mamaia.... daca nu as face 12 ore pana acolo .... interesanta poza cu delfinii, erau in mare, la liber? |
Sotzul (care este si marinar dar nu numai) mi-a zis ca vede mereu delfini in zona aia (digul de nord) cand marea e linishtita. Se jucau foarte frumos...si singuri si cate doi si cate trei...
Filmuletze
roco1617 spune:
Buna seara la toata lumea ,
Am lipsit o buna bucata devreme cu si fara motivatie .
Dar sper ca ne iertati ????
Noi momentan nu prea suntem bine avem probleme cu o diaree care nu se mai trece .Eu de o buna perioada de timp il hranesc pe Alexel mixt si LM si LP pt ca nu am de ajuns LM si scazuse in greutate din cauza asta si am adaugat si LP.
Pt aceasta problema cu diareea pe care o are de vreo 4 zile am exclus orice fel de lapte si am luat o formula speciala de soya si fierb orez si cu morcovi si fac o pasta mai apoasa si asa ne revenim.
Nu inteleg ce fel de diaree e asta ca nu a facut nici febra si el e foarte vioi si activ .
Eu am incercat si cu pompa si pus la san datr nu mai vine lapte maxim odata pe zi seara si cam atit ....ori dragul de el ar minca cam la fiecare 3 ore cate 150ml cel putin.
Acum cu diareea asta cred ca a mai slabit insa are cam 6.200 kg la aproape 4 lunite cred ca e oki ??
Am vazut ca Bebe patriot are 8kg ........la mai multe si sa fie sanatos sa creasca mare felicitari Mami Andrelina !!!
Va pupik
danasor spune:
citat din mesajul lui roco1617 Buna seara la toata lumea , Am lipsit o buna bucata devreme cu si fara motivatie . Dar sper ca ne iertati ???? Noi momentan nu prea suntem bine avem probleme cu o diaree care nu se mai trece .Eu de o buna perioada de timp il hranesc pe Alexel mixt si LM si LP pt ca nu am de ajuns LM si scazuse in greutate din cauza asta si am adaugat si LP. Pt aceasta problema cu diareea pe care o are de vreo 4 zile am exclus orice fel de lapte si am luat o formula speciala de soya si fierb orez si cu morcovi si fac o pasta mai apoasa si asa ne revenim. Nu inteleg ce fel de diaree e asta ca nu a facut nici febra si el e foarte vioi si activ . Eu am incercat si cu pompa si pus la san datr nu mai vine lapte maxim odata pe zi seara si cam atit ....ori dragul de el ar minca cam la fiecare 3 ore cate 150ml cel putin. Acum cu diareea asta cred ca a mai slabit insa are cam 6.200 kg la aproape 4 lunite cred ca e oki ?? Am vazut ca Bebe patriot are 8kg ........la mai multe si sa fie sanatos sa creasca mare felicitari Mami Andrelina !!! Va pupik RoxanaAlexandru Lucian |
bine ati revenit!
ai facut o coprocitograma si coprocultura la scaun? un pliculet de hidrasec pe zi stiu ca se da la diaree, dar banuiesc ca ati fost la doctor, daca nu cred ca ar fi bine sa mergeti daca mai continua.
6,2 kg e perfect
ratusca_mica spune:
Neata! Poftiti la o tare si un biscuite din faina integrala (pentru fetele la cura). Si, special pentru Cris.D, o negresa inmuiata in ciocolata (bonus la ce AMR are!)
Rocco, ce bine ca ai intrat, chiar ma gandeam la voi, stai linstita cu LM, si noi suntem pe ultimele zile, asta e, bine ca a ajuns si pana acum
Danasor, si noi am fost la Miniblu ieri dupa sepcuta, dupa ce i-am luat una rosie din Cora si m-a boscorodit maica-mea ca toata lumea a intrebat-o in parc daca Andrei e fetita (??? ) Doamne, babele astea din parc chiar n-au treaba pe acasa! En fin, ca sa nu complexez copilul am luat o sepcuta alba cu niste dungulite blue, insa sa lesin la casa cand am vazut ca cost 45 ron!!! Am remarcat dupa aceea ca are factor de protectie UV 50+, probabil de-aia, insa ingrozitor de scumpa mi s-a parut pentru un colt de material... asta e...
A, si cautand sac de dormit, am ajuns si la Mothercare. Cel mai subtire sac al lor era de fata (roz) si oricum era gros si, oricum, costa 189 RON!!! Din nou exagerat. Ce, asta de la miniblu cu 40 RON nu e OK?
Azi ma duc sa duc masina in service. Si trebuie sa le duc anvelopele de vara sa mi le schimbe. Sper sa se milostiveasca vreun coleg de mine sa ma ajute sa le car pana la masina Si dupa aceea iar pietoanca
A, am uitat (deh neuronul), Nikole parca ma intreba unde am facut eco pentru inimioara: la Medlife Favorit. Este un singur doctor cardiolog pediatru acolo, deci nu ai cum sa il ratezi. Mi s-a parut OK. Dar faza cea mai tare a fost cu tipa de la programari. Sun eu si spun ca vreau o programare pentru Andrei la eco la inimioara la doctor X. Tipa il gaseste, face programarea si ma intreaba: doriti si interpretare la ecografie? Adica cum femeie? Esti cu capul? Dar cine vrei sa imi interpreteze ecografia? Mama? Si cum adica pret separat pentru asa ceva? E ca si cum te-ar intreba la operatie: vreti sa va si cos dupa ce am scos copilul?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!