Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

Elenuca, sanatate Lizucai!
Si eu as mai astepta cu antibioticul, daca starea ei e OK
Eu nici la febra nu ii mai dau Larei medicamente.
daca febra nu e mare, o las sa-si faca damblaua si dupa un timp ii scade de la sine

Mihaser succes la job!

La fel si lui Luminel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Belleane, condoleante! Pupici. Of... da... e greu, mai mereu o ,,vad,, pe bunica cu ochii mintii, tare rau imi pare ca n-am ajuns cu Eva sa o vada si ea. Toata viata o sa regret...

Elenuca scumpa, eu as fi dat antitermice. Noi inca suntem cu muci dar sunt pe trecute si alte disconforturi nu are. I-am scos in permanenta, in primele zile am dat si nurofen. Eu stiam ca novocalminul e tot aia cu algocalminul... Poate ma insel... Bafta, sanatate multa, sa treaca febra ca e pacatoasa rau... of of...

Aelita eu nu dau cu nimic

YLARI

EVA mea

ticker

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Elenuca te pup cu drag, nu ne bagam la Lizuca, ca si Robert e promis la o carliontata mica si scumpa, stii? Si Robert tot Cedax a luat, 7 zile si uite tot pt viroza (ma rog...care a dat in pneumonie interstitiala)... mi l-a dat ca era la 24 ore si asta e..dar l-a tolorat super bine, fara probleme, nu i-am dat biotics baby , n-au fost probleme si dupa prima doza lucrurile s-au schimbat; bine ca el nu era vesel si activ, deja il doborase, era somnolent urlarot si agatator, of Doamne! Pup cu drag, faceti-va bine, da?

Aelita te pup scumpete!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Mihaser - bafta la noul job!

Lori ti-am admirat bibeloul ! Frumos si mare s-a facut! Doamne Doamne ce cozonac pufos !

Cleo welcam bec! Asteptam cu nerabdare relatari

Belleane o imbratisare puternica! Dumnezeu sa-l ierte, sa-i fie tarana usoara! Esti o persoana puternica si cu picioarele pe pamant. Multa putere - cu timpul durerea se estompeaza si lasa loc amintirilor placute.

Mai, Luminel, ce carliontata mica si frumoasa E SPLENDIDA! O DULCE! Criminala cu plushu ala mare
Acum pot sa zic si FELICITARI pt noul job! Sa fie intr-un ceas bun - sa curga bani si sa ai implinirea sufleteasca ca faci cea ce-ti place!

Desiree si pt tine si Victoria!

Elenuca , uf multa sanatate! Ce sperietura cred ca ai tras . Mie imi e frica si sa ma scarpin in fara sa stau cu ochii pe ea .
La sfaturi nu ma bag dar as merge pe mana doctoritei. Multa sanatate - maine sa ne "auzim" cu bine. Speram ca la sotz e doar alarma falsa - altfel vai sufletu' cu 2 copii bolnaviori

Andrutza este bine - s-a acomodat ( daca pot spune asa ) cu ghipsul. Sper sa nu o deranjeze mancarimile mai incolo. Este vioaie si in forma. Numai ca a inceput iar cu lovitul. Cum ne prinde cum ne jap cate una peste ochi de ne sar fulgii .

Noapte buna!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Fetele, vreau sa va arat ceva (YLARI daca vrei ptr. Eva):

http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=6&folder=I+Love+DC

_
Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008

Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta!

Mergi la inceput

MSBB si de la noi ptr. Andra si ptr. mami ei. Victoria ma loveste in pat. Cand se trezeste daca nu percutez imediat se intoarce cu spatele la mine si apoi cu bratul intins se intoarce repede pe spate si-mi trage cate una peste ochi cu mana (nu stiu daca intelegi ce explic eu aici ).

Azi am vazut o faza care ma face sa ma intreb daca mai vreau sa merg la centrul ala sa ne jucam; deci, iesisem de la piscina dupa vreo 20 de minute ca apa mi se paruse un piiicut rece, Victoria era deja imbracata, eu eram aproape imbracata cand vine o tanti mami c o fetita de 5 ani, urland fata de mama focului, ca vroia inapoi in apa (Edit: ceea ce ptr. un copil de varsta ei mi se pare perfect normal), fata era pe jos, suparata, plangand, "mama" o impingea cu piciorul sa se dea din usa, sa poata inchide usa, si se mai si lauda ca o tras bietul copil de picior din camera aia unde e piscina si pana in camera unde ne schimbam... Asa de rau mi-a parut de biata fetita, dar mai rau mi-a parut de Victoria care se blocase, nu stia ce sa faca, asa ca m-am terminat de imbracat super-rapid, am luat-o pe Victoria in brate si am spus destul de tare sa ma auda toata lumea, inclusiv mama fetei "Hai sa iesim de aici ca nu ai nevoie sa vezi asa ceva." Aici nu te poti baga sa le critici, ca, nah! asa e aici iti vezi de treaba. Dar i-am spus unei tanti care lucreaza acolo de intamplare. M-a asigurat ca de-acum incolo o sa tina cineva ochii pe ea sa vada daca copilul e ok. Eu inteleg ca nu a lovit fata, nu a dat in ea cu piciorul, dar ASA CEVA NU SE FACE!!! nici unui copil, dara mai ales copilului tau. Spun ca nu m-as mai duce acolo, ptr. ca genul asta de oameni merg acolo la centrul asta, e centru de comunitate, e gratuit, fir-ar sa fie ca as plati, dar nu am unde sa o duc altundeva, ca nu e nimic aproape!!! Pe cuvant ca nu-s snoaba, dar se vede, dom'le diferenta de clasa... of, ce urat suna, dar asta e adevarul! Se vede ca sunt inculti, ca-s lenesi, jegosi stau acasa pe ajutor social, si isi cresc copiii din inertie Sa nu ma judecati, pe cuvant ca eu nu-s asa, nu ma intereseaza daca cineva are sau nu bani sau educatie sau... sau... sau... dar cand ii vezi ce fac cu proprii lor copii imi vine sa-i bat. Asa oameni nu merita sa aiba soarta unui biet copilas pe mainile lor... si apoi se mira 'mama' ca fata o loveste. Imi venea sa-i urlu:"Nu te loveste! Te loveste inapoi!" Si daca ati 2 persoane mature, nici macar un judecator nu ar condamna-o, ar fi considerata 'legitima aparare', pacat ca fetita asta la 5 anisori tre sa se apere de mama ei! Gata, ma duc cu Victoria afara la joaca, ca imi creste tensiunea iar!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

DESIREE inteleg perfect ce spui,desigur ca nu faci diferente si nu la bani te referi,tu ai vazut acolo tot "in culori" si e greu sa descrii,dar imi inchipui tabloul ! desigur tu ai vazut fetzele,si ai citi dincolo de ele,plus comprtamentul si se vede si cum vorbeste...tonul,limbajul.
deci inteleg perfect ce vrei sa spui,si ca nu faci diferente de clasa ci de situatia in sine!
m-am dus cu gandul ca vad si eu una in cartier,cu vreo 2 copii parca,daca am reusit sa ii localizez pe toti,ca e greu ca nu sta cu ei,ei umbla ! copiii au in jur de 6 si 8 ani.murdari,pletos,baiatul am tot zis ca e fata,are un par mare si cret cret dar mare,netuns adica,nu ca vor ei baiat cu par lung,se vede asa ca Mougli din jungla.ea e vesnic cu ochelari la ochi,inclusiv seara pe intuneric,iarna in pantaloni scurti si vara in hanorac,ciufulita cu parul plin de scame ,cu bube pe ea si mai ales pe fatza nu stiu daca o fi vreo dermatita sau ce e,dar sangerand ,si VESNIC CU O BERE IN MAnA.nu aceeasi,clar ! Nu merge fara bere.e mereu beata moarta,si urla urlaaa la copii,ea merge inainte copiii la 10 metri dupa ea si ea urla la ei,dar nu se uita in urma,merge cu berea.
ati vazut in filmele alea cu drogate? asa arata.
banuiesc ca pe langa bautura se si drogheaza.
vecinii spun ca pe copilul ala mai mic si cret il trimit mereu de la gradinita ca are paduchi.ar fi anormal sa nu aiba,cred ca nu stiu ce e apa,doar berea.
bietii copii...in casa cine stie ce o fi,o fi mancare sau doar droguri...
Asa ca sunt cazuri si cazuri..nu cred sa te inteleaga nimeni gresit,eu una m-am dus cu gandul la femeia asta cand ai povestit..
care e in halul asta nu din cauza diferentelor sociale,ci din cauza drogurilor si alcoolului.

25+
Sofia (2ian2007) ,Andres(22mai2008)

Mergi la inceput

Aelita, macar aia are o scuza! Asta sincer nu cred ca se drogheaza, dar cred ca e (sincer ) pur si simplu diferenta de mediul in care au fost crescuti ei/ele (parintii) la randul lor si acum isi cresc copiii la fel, adica le aud urland la copii (sa nu va suparati, stiu ca si aici mai sunt mamici care ridica vocea la copii, dar una e sa ridici tonul si alta e sa urli la ei si eu, personal, merg pe ideea ca mai degraba ma aude daca nu urlu)si mai rau decat urlat, uite, faza de azi! Trist!

In alta ordine de idei: Inecatul cu diferite alimente, jucarii, obiecte; zice daddy ca tre' sa face,m asa: stai pe scaun, couch, pat, pui copilul cu fata-n jos pe genunchii tai si ii lovesti cu podul palmei intre oasele alea de la umar (omoplat?) DACA nu primeste aer deloc. Daca face zgomot, (din gat), daca tuseste, plange, etc. lasa copilul, ca e ok. SUB NICI O FORMA sa nu se bage degetul in gatul copilului, ca ii puteti impinge obiectul mai adanc si poate fi mai rau! Cam atat, deocamdata, scuze de intarziere si va doresc din suflet tuturor sa nu aveti vreodata nevoie de informatie.

_

Mergi la inceput

Am pus si eu cateva poze din ultimele zile si de la locul de joaca, de aici, cine vrea sa vada:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria2YearsAlmost#5467938684884525922

O sa va pun si un filmulet sa vedeti ce o distreaza pe Victoria... si eu... mai rau ca ea...

Filmul:

http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5467944627040992786

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Elenuca, ofof, trece greu din pacate...dar trece.
Sa stii ca si eu le-am mai dat citeva pic de algocalmin cind febra nu ceda cu novocalmin si eram disperata. Noroc ca nu prea am avut parte de febra cu ei...mai rar. Dar algocalminul nu prea-i bun.. adica nu e bun si chiar interzis prin alte state.Sper ca la ora la care scriu deja i-a mai scazut febra Lizucai si n-ati intrat pe antibiotic. Oof, cresa asta...

PS MInunate pozele din parc cu Robertzel si Liz. V-am admirat

Simona, mami de baieti
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput