Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 19
YLARI spune:
Neata!
He-he, Desiree eram sigura ca o sa va bagati la concurs. Bafta multa! Eu aveam o poza in care aparea pe ecran forumul, se vedea clar sigla, bla-bla... dar nu o mai gasesc. Am rugat pe Iuby sa dea print la foaia aia dar cred ca a uitat. Vroiam sa facem cu totii de ziua Evei cu printul in mana. Eh, asta e... Acum nu stiu daca o sa mai fac ceva. Mda, m-ai oripilat cu nebuna care da cu piciorul in fetitza.... Hhhhhhh Aelita si tu cu mama drogata... Of bietii copii, si bietele de ele ca traiesc in alta lume si nu-si dau seama de minunile de langa ele. Imi pare rau cand aud/vad asa ceva. De regula eu am vazut bunicutze care altoiau copiii sau tipau la ei, dar de toate m-am luat (eu sunt mai certareatza, asa...)
Elenuca si noi tot Cedax i-am dat Evei anul trecut cand cu rosul in gat. A actionat foarte repede, l-a tolerat bine, am dat si biotics, dar a facut ca niste afte in guritza de la el. Am dat-o o zi cu glicerina si i-a trecut. Lizzy cred , sper ca e ok.
Simonacip, 
LA MULTI ANI ANTONIA MELISA! Sanatate multa , fericire si multe bucurii puiutza mica!
Ieri in drum spre servici am constatat ca romanii nu s-au schimbat in astia doi ani. Metroul aglomerat, printr-un noroc am prins un loc pe scaun, aveam 2 tone dupa mine, laptopul, geanta cu diverse prin ea imi rupea umarul, aveam si o punga cu diverse, servetele, tampoane, etc... Cand... o gravidutza cu burtica destul de mare, cred ca avea 7 luni, se aseaza saracuta in fatza a 2 barbati care au privit-o cu dispret, ceva de genul ,,of si asta tocmai langa mine s-a asezat,, Bineinteles ca i-am oferit eu locul, ca nu s-a sinchisit nimeni. Peste 2 statii au coborat majoritatea. Ce naiba cata rautate, indiferenta, nesimtire sa fie in tara asta??? Saracutza graviduta vroia sa imi tina bagajele in brate ca sa se revanseze ptr locul oferit. Imi era o mila de ea... Bineinteles ca nu am fost de acord ![]()
Pupici, o zi minunata va doresc.
Luminel, Cristiana e o printesa, iar papusoiul ala de plus e total. Dar de ce o tineati de maini? Sau vroia sa-l ia la tranta? Ha, ha, ha!!!
Aseara am cazut lata. Sper sa fiu mai in forma azi ca ieri m-a durut capul toata ziua. Am avut impresia ca toata lumea ma impusca in cap
Atat de tare ma oboseau toate informatiile alea......
PUPICI!
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Desiree2002 Am pus si eu cateva poze din ultimele zile si de la locul de joaca, de aici, cine vrea sa vada: http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/Victoria2YearsAlmost#5467938684884525922 O sa va pun si un filmulet sa vedeti ce o distreaza pe Victoria... si eu... mai rau ca ea... Filmul: http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaMovies?authkey=Gv1sRgCPu2oZvdl7XBWA#5467944627040992786 _ Mami de Printesa Victoria Isabella 22.05.2008Victoria Isabella, Printesa Noastra Perfecta! |

Cat e de frumoaaaasaaa!!!!!!
Mii de pupici. M-am uitat doar la poze ca nu mai am timp.
Dar are doar chilotei pe ea? sau nu vad eu bine. Faceti pishu/caca la olitza? Of si Eva ar sta numai despuiata. Se dezbraca singura de pantaloni si de dres, ma dispera.... Si striga intr-una apa-apa...
Ce o insemna?????????????YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Dresiree i-am vazut nora in chilotei, vai ce simpatica e!! Si mandra nevoie-mare.
Lorich si Elenuca v-am admirat puii in parc, m-a distrat tare cum Robertel incerca batista bebelusului pe ursulet. ![]()
YLARI spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Doloress Lorich si Elenuca v-am admirat puii in parc, m-a distrat tare cum Robertel incerca batista bebelusului pe ursulet. Mami de pitic Patrick (29.04.2008) |
unde, unde?????????? sa vada si okiu meu.....
YLARI
EVA mea
ticker
POZE
Doloress spune:
Acum am reusit si eu sa recuperez si am vazut-o si eu pe Cristiana, o dulceata! M-am uitat si la pozele de cand era bebelina mica, nu-mi vine sa cred ce s-au schimbat puii nostri in doi ani.
Ma duc si eu la dodo... va pup!
Danicris spune:
Neatza, fete dragi.
Am intrat doar sa dau o
si sa va salut, am mancarea pe foc, vreau sa termin pana se trezesc rasfatzeii mei. Va imbratisez, papaaaaaaaaa ...
Dani, mami
de
Vlad Andrei 23.06.2008 si Andra Elena 31.03.2010
mi_bebelina spune:
Neatza fetele!
Desiree, Aelita…..n-am cuvinte despre parintii care se comporta astfel cu copiii lor.
Desiree, am vazut pozele si filmuletul…..o dulceata este Victoria. Si o frumusica!
Elenuca, sanatate multa Lizucai! Cum mai sunteti. Sper sa vii cu vesti bune. Din pacate nu stiu ce sfat sa iti dau cu antibioticul, eu o singura data i-am dat pana acum si nici nu stiu daca am facut bine. Pe la 7 luni dr mi-a zis ca are pneumonie interstitiala, dupa 3 zile m-am dus iar la Budimex si un alt dr mi-a zis ca fata nu are nimic la plamani, lucru confirmat imediat si de medicul de familie. Deci, nu stiu daca atunci chiar trebuia antibiotic. In fine….
Mihaser, success la job!
Luminel, ma bucur tare mult ca ai gasit job. Sper sa rezolvati in final si cu cresa.
Lorich, mai ce cozonacel pufos s-a facut Robertel! Si cum sta el acolo sus pe mobila….
Cleo, asteptam povestiri de Valencia!
MsBB cat mai aveti de stat cu ghips? Sper ca nu mult. Sa treaca repede si sa se apuce Andra de nazdravanii…..banuiesc ca acum sta mai potolita.
Ylari, nesimtiti mai barbatii aia! Cum sa nu dai locul unei gravide? Nu mai zic sa fi dat locul unei femei “normale”……
Danicris, spor la gatit sis a termini papa pana la trezirea puisorilor!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
mi_bebelina spune:
Eu am drumuri de facut, trebuie sa ajung la banca sa imi schimb cardul ca mi-a expirat, vreau sa ridic si diploma de la master.....o iau si pe Deliutza cu mine, sper sa nu faca nazuri. Ce-o fi patit ca nu s-a mai trezit ca de obicei pe la 5 dimineata sa-si bea lapticul. Asa ca ma astept la o trezire la devreme azi!
Deliutza Broscutza
Deliutza micutza
Luminel spune:
Neatza! multam de coffee Dani...
L-am lasat naibii pe Badea aseara si uite ca m-am trezit si eu mai devreme![]()
Simona, multumesc de info
Elenuca, sper ca e mai bine Lizuca...nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca n-am prea avut probleme de astea cu Cris...dar oricum, eu n-as sari prea repede cu antibioticul si in nici un caz fara recomandarea doctorului...de novocalmin si eu stiam ca este algocalmin, de fapt, metamizol sodic. Insanatosire grabnica!
Lorich, ce mare si frumos s-a facut Robertel "cozonacel"...si are niste ochi!!!
si e asa delicat, ca o fetita!
MsBB, ce bine ca n-o deranjeaza prea mult ghipsul pe Andra!...
Desiree, vazut "ohioasa" frumoasa...ce cool e cu ochelarii
...
Oribila faza de la centrul ala...si eu mai zbier la Cris, recunosc
, dar acasa si in nici un caz n-as impinge-o sau da in ea cu piciorul asa...brrr! bietii copii! si stai linistita, nu cred ca e nimeni asa de "dus cu capul" incat sa te considere snoaba si sa nu-ti inteleaga reactia.
Aelita, ce povestesti tu acolo e horror...cand se ajunge la droguri si alcool e grav...nu exista nicio institutie care sa se sesizeze cu privire la copiii aceia, saracutii?
Desi, Lori, MsBB, Ylari, Doloress multumesc frumos
..."big monkey" nu e a noastra, era la vara-mea si pana s-a obisnuit, nu prea voia sa stea pe piciorul ei sa-i facem poza, de-asta o tinea tati.
Adriana, MsBB, sa fie! saru'mana! ieri eram gata gata sa renunt si la jobul asta...cu cresa n-am rezolvat, nepoata-mea nu mi-a dat nici un raspuns, soacra-mea cam face iar figuri (cred ca a influentat-o cumnata-mea; auzi ce i-a dat prin gand: sa lasam noi fata la tara, de ce sa vina soacra-mea aici
...ca sa vedeti ca sunt si oameni tineri cu o astfel de mentalitate!!!!!
), bani de cresa particulara n-am in momentul asta...
Dar cand am vazut ce e prin grecia si ce se anunta si pe la noi, ne-am gandit ca sunt oameni care asteapta luni de zile sa-si gaseasca un sv si eu sa dau cu piciorul asa repede si sa ma las batuta, nu se face...daca nu s-o putea si nu s-o putea, le spun oamenilor dar macar am incercat...ufff, ce stres!!!
O zi fructuoasa tuturor!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lorich spune:
Neata 
Multam de vizionare si cuvinte frumoase, Ylari uite de aici ![]()
Desiree grozava "cool little sis", am vazut si filmuletul, hihihi..eu ma feresc de orice are legatura cu capul, am ramas cu sechele de la perioada in care se dadea Robert cu capul de parchet ![]()
Mi bbelina nu-ti fa griji, imi aduc aminte episodul cu antibioticul, dar poate ca dupa 3 zile de antibiotic nu se mai vedea nimic rau la plamani, so... voiam sa te mai intreb cum stati cu papa si cacca?
La multi ani Antonia Melisa!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)

22.05.2008