Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (157)
Raspunsuri - Pagina 20
cleo78 spune:
http://picasaweb.google.com/olteanu.mara/1MaiValencia#
a fo frumos, sper sa apuc sa va povestesv....acum reintru in ritmul bucureshtean
intreba nu stiu cine de hemograma la budimex: deci e in cadrul spitalului la et 1, se iau 20picaturi din degetel, si se da in 10min rezultatul. Pana acum eu am mers la camera de garda si de acolo m-a trimis - si cu rezultatul m-am intors sa mi-l intrerpreteze - ca sunt mai multi indici.
Am mers acum a 2a oara la o pediatra de la medlife Unirea: Chirita. Stiti ceva de ea? mie mi-a placut cum mi-a explicat toate analizele si diagnosticele contradictorii, si explicat schema de tratament (am inteles ca a facut/face garzi la budimex). Probabil raman la ea pt ca e mai aproape de casa decat medicover plevnei.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
Cleo, subeeeeeerbe poze!!! ce oras frumos si curat!!!! iar Mara e o dulceeeee
Sa va fie de bine vacanta!
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Lilly79 spune:
Lorich ce baiat frumos si mare ai.La pozele cu el pe biblioteca mi-a stat inima in loc
Nu s-a urcat singur acolo, nu?
Asa de mult imi plac pozele cu copii inconjurati de verdeata.Daca reusesc sa pun si eu poze pe net mai recente va dau linkul.
luminel felicitari pt noul job.
elenuca is tare grele virozele astea.Si eu si tati suntem virusati bine.Juliei par sa-i treaca mucii, dar acum stau cu inima stransa sa vad daca va face febra fara antitermic, sau am scapat doar asa + picaturi de urechi.
Multa sanatate Lizucai si voua.
desiree am vazut poze cu frumoasa Victoria.
cleo frumoase poze, frumoasa Mara
De vizitat am vazut ca ati vizitat, cumparaturi ati facut? ![]()
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
Andrada79 spune:
Lorich ce inalt e Robert! E un scump, un scump si iar un scump!
Cleo superbe pozele iar Mara e o dulce!
Am vizionat poze si cu printesa mica, Victoria
!
Luminel mi-a placut mult poza cu jucaria imnesa de plus! E o frumoasa Cristiana, are niste ochisorii ..........! Seamana cu nepotzica mea! 
Lorich spune:
Lily nu s-a urcat singur, ta-su l-a urcat, il creste sa iubeasca senzatile tari, la 3 ani o sa vrea bungee jumping!
Andrada pupici, creste inima ca placinta!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008
Copilul nu datoreaza parintelui viata, ci cresterea (N.Iorga)
belleane spune:
Am vazut si eu intr-un final poze: cu Patrick de Doloress -imbracat asa cochet cu camasuta si poze de la nunta surorii- superbe. Am mai vazut poze cu Aelita -ce burtica frumoasa, arati excelent. Am mai vazut poze cu Tiberiu de Andrada un frumos si el si cu Robertel de Lorich- pare un baietel de zahar -asa cuminte si frumos. Am mai vazut poze cu Cristiana frumusete mica de Luminel cu marea gorila
Cred ca am mai vazut si poze cu tortul delicios al Evei in forma de 2 si pe Evain parc. Observ ca piticii nostri au crescut mult si au trecut deja la chilotei -Victoria
; Am vazut poze cu Lizuca la picnic cu Robertel si ii urez Insanatosire Grabnica!!!!
Acum am vazut poze de la Valencia si mi se pare uimitor. FF frumos: si gradina botanica, si gradina zoologica, si partea veche a orasului si partea noua. Si am vazut cum Mara s-a transformat in Mary Poppins.Misto. Cum a fost in avion? Ce a facut Mara in timpul zborului? Ati vazut norul?
Mie mi-e groaza sa merg si pana la paine cu Elena. Sigur de la paine ma intorc sleita si fara paine dupa vreo 3 ore.
cleo78 spune:
facui fetelor si cumparaturi, e mai eftin ca la noi, si nici nu era perioada de reduceri, am intrat intr-un mall...am mai fo si prin centru..am luat alta valiza ![]()
la gradina zoologica nu am ajuns, planuisem luni si luni a ploua, asha ca am shopincarit. Am fo insa la Oceanografico, cel mai mare din europa ... iar pozele spun totul - am vazut balena, pesti, rechini, delfinii, morsa, etc
cu avionul.... la dus a fo crunt. Parca Mara era alt copil! urlat, trantit pe jos, agresiva... La intors - am venit cu Mara nopastra, versiunea care o stim! Acolo - cu carutzul... metroul este perfect: lifturi, rampe la fiecare gura de acces.
fetelor, is neagra de suparare, deci mara nu a fo racita sapt trecuta, ci a facut o bronshita astmatiforma pe fond alergic. pana am identificat cauza - stiti si voi ca am mers la dr-i. La prima doza de aerosoli cu ventolin si Flixotide si aerius- antialergic - s-a linishtit, am inceput sa respire bine. Ideea ca Ventolin si flixotide e tratamentul de astm care il iau eu de 1-2 ani. M-a apucat plansul... la Valencia a fo mult mai bine, cand ne-am intors acasa, a reinceput sa curga nasul apa - evident alergenii in casa. Am dat pisica, scos perdele, draperii, o sa arunc plapumele, perne de mult timp nu am decat cu vatelina, o sa scot mocheta etc. Asta fac de 2 nopti... stau si caut sa arunc tot. Imi vien sa ma arunc pe geam.
E greu ca la varsta asta nu pot identifica alergenii, nu se fac inca testele - mai clare sunt dupa 3 ani, iar testul de astm se face cand coopereaza, deci pe la 5-6 ani... pana atunci is cu stresul si rugaciuni: poate nu e , poate nu e... Tratamentul cu cortizon e f. nociv pt copii, evident a devenit mai agitata, mai nervoasa.. pt prima data am vazut-o agresiva- a dat sa ma mushte de mana... m-a shocat si uimit ... mi-e frica sa o duc inapoi la gradinitza, daca devine agresiva cu ceilalti copii? speram sa nu fie nevoie de cortizon mult timp, si efectele sa nu fie f. puternice.
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
Luminel spune:
Cleo, imi pare rau de problemele cu Mara....poate totusi nu e astm
Andrada, Bellane, saru'mana
Lumi, mami de bombonica Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj