Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 19
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA, da, am incercat. asta cu urlatul la san a venit acu la 12, dupa ce a stat mufata dupa cum urmeaza: 7.15-9.30, trezit,9.35-10.20, incercare de iesire afara, 10-30-10.40, afara, 11.30-11.50, urlat, schimbat locuri, urlat, 12.50- now. orele arata cat a stat la san, pe care-l cauta cu disperare, suceste gatul, tzuguie guritza, etc daca n-ar fi de plans, ar chiar funny.. sotul zice ca a intrat in 3 farmacii, no aptamil... humana parca mai era ok? il cumpar, in loc de tigari, ca si alea daca aveam azi in casa..... ema poate refuza LP, cum a refuzat bibe si cu Lm, dar eu tigarile...nu as baga mana-n foc..rabdacolul e pe sfarsite, so..(Lorex, pregateste ouale ) Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
daca reusesti sa stabilesti cu siguranta o masa la care nu mai papa decat peste 4-5 ore atunci poti fuma imediat dup ce o alaptezi ca se duce pan la masa ailanta ...ce cuscra mai ai si tu...numa de "bine" te invatza
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui myky791 maine ii fac ziua puiului cel mare, asa ca o sa fie o zi plina si va doresc de pe acum un we placut! un 1 mai cum vil doriti voi si cu mult soare! ale1212xa imi pare rau ca si voi aveti colici. ca sa va treaca mai rpd Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
Sa fii fericit si sanatos Andrei-Gabriel!!!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui rox_y HEEEELP!!! fetita mea dupa ce papa laptic da afara in acel moment, mai tarziu, cu ragaiala, fara ragaiala, daca o tin in brate cu fata la mine, daca o tin cu spatele la mine, daca o tin pe burta.nush ce sa mai fac. in fiecare zi spal covoarele din casa. si treaba asta se intampla de mai multe ori pe zi. Lapticul e tip branza.de ce face asa? 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
si yannis face asa, am inteles ca e normal, nu au f bine inchis nu stu ce inel/diafragma de la stomac si vine inapoi si trece usor afara din guritza
am inteles ca se rezolva cand incepe sa manance mancare mai solida deci pe la 5-6 luni
de Yannis
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danasor
A mea mesteca limba intre gingii , e asa de comica... , si face si balonase. pui mic |
Yannis azi, m-am spart de ras! rad tare rad tare rad tare incerca sa isi prinda limba intre aratator si degetul mare si a naibii limba tot scapa 9in acelasi timp impingea si de limba/tragea limba inapoi etc...)
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fete, multzam de sustinere, info si raspusuri. avem LP!!! un cutioi de aptamil. tati a pus bibe la aburitor, sa fie, cat stam noi la masa. ema intre timp enervat si urlat. tati se duce sa ii prepare LP, k asteptta de 3 luni. aduce victorios ditamai bibe NUK, cu 150 ml!!! si curgea suzi k la robinet. Ema urla, batea la tzitza sa deschida. no...nu mai prelungesc suspansul: e kk, nici nu l-a lins, nici macar inchis gura, deci cum sa ii dau?s-a linistit la san, iar ok, 30 min mai tarziu la fel, o ia tati sa ii dea el. ntz! acu motzaie la san. lasa ca invatz sa fac ciocco de casa si dau gata cutia mintenash. btw cat tine dupa deschidere? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
O luna, dar daca nu si nu, mi-l aduci mie la intalneala si-ti dau banii ca noi papam Aptamil
de Yannis
alexutzzza spune:
Ma opresc ptr ca vad ca termin capitolu singura si nu stiu sa fac altu'
Vroiam de mult sa va intreb pe cele care sunteti la BB 2, ptr diversificare imi trebuie recipiente anume? ca vad ca pe unele incalzitoare (pe vremea cand vroiam sa iau incalzitor) scria "ptr biberoane si recipiente cu mancare" ....acuma io stiu ca ce faci ii dai pe loc, ptr calatorii si etc, mai ales ca vine vara si e cald e mai safe sa ii dai de la borcanu' din comertz...
de Yannis
cris.dogarel spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
daca reusesti sa stabilesti cu siguranta o masa la care nu mai papa decat peste 4-5 ore atunci poti fuma imediat dup ce o alaptezi ca se duce pan la masa ailanta ...ce cuscra mai ai si tu...numa de "bine" te invatza de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
am cumparat LP. tigari, inca nu.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
decenuela spune:
citat din mesajul lui mariucasara Fetele, eu sunt in a 3 a zi de regim disociat . Am dat jos 1.5 kg dar mi-e o foameeeee...In cate zile dispare senzatia de foame si pofta de dulce? De cand e vremea asa frumoasa stam mai mult pe afara si mananca puii meu de rup. Aseara Sebi a mancat 250 ml de lapte. Niciodata nu a papat atat. Si a dormit 3 ore afara la aer. Eu cred ca ma mut in parc. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
CRED K ZILELE ALEA trebuie intercalate....adik gen...legume, carne, fructe,peste,lactate.....k daca incepi legume, fructe, lactaste...te lesina....
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
Eleysa spune:
Am reusit si eu sa va ajung din urma ...nu de alta dar dimineata iar nu am avut acces la calculator ..acum trag tare ...ca pe seara iar mi se pune pohta in cui ...
So ...LA MULTE LUNITE sarbatoritilor de azi si celor care sunt nascuti pe 31 !!!!
Xela multumim de tratatie
Miremia o sa astept pana la marea intalneala ...multumesc pentru raspuns
Tomaca foarte frumos Tudor Ioan
Cris.m ...eu stiu ca tu esti cea mai harnicutza, dar tot reusesti sa ma uimesti, la tine ziua are mai multe ore????
Cris.d felicitari emei ca nu a vrut papa rau de la bibe
Bea, Doamne fereste, da ce cumnata ai
Andrelina ...pai cum asa ...daca vrea sa petreaca 1 Mai cu voi ar trebui sa va duca intr-un loc special macar, asta asa ca ii faci un favor si il lasi sa petreaca aceasta zi cu voi ...zic si eu ...noi ne ducem la bunici la tara, la un gratarel, iar Maria Isabela mi-a zis la ureche sa ii invit si gagicul , i-am zis ca e ocupat cu "tati", asa ca o lasam pe altadata
Alexutzzza felicitari lui Yannis pentru intoarceri !
Ruxita si pitica mea baloseste peste tot si e toata ziua cu pumnul in gura, cateodata roada la el cu atata pofta ca il inroseste zdravan ...probabil ca e cum zice Mariucasara si anume se pregatesc dintisorii sa iasa, dar cred ca o sa mai dureze ceva pana o sa-i vedem
Azi iar am fost la bady cu maneca scurta si cu o sapcuta in cap ...adik mai mult pe langa cap, dar am descoperit ca e foarte utila la alaptatul in public , am folosit cozorocul drept paravan
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
decenuela spune:
citat din mesajul lui cris_mario fiimea doarme de pe la 11 am facut curat toata casa+la bunicamea+ baie(bunicii) = calcat o tona de rufe ptr micuta + spalat 3 masini...akm merg sa fac si eu o baitza Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
numai tu puteai sa faci toate astea....ehe tineretze...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...