Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 18
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui myky791
cris mario o sa declaram harnicuta odiseeii.. mai ai si timp de noi pe deasupra Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
nu am reusit sa fac baie pt k a vnt sotul si a zs k maine avm musafiri si la noi in curte e dezastru(adik era k akm am fkt cu el si mami si mario a plmbat carutul0 ptr k facem foisorul..si eu am zs sa nu afcem ordine pana knd nu e gata k se face la loc,dar ptr k maine vin si am dor mainile si picioarele raaau orikm ms
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel
am trimis un mail dedicat tie pe yahoo comun Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
e super tare,ms....i-l arat si sotului
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rox_y HEEEELP!!! fetita mea dupa ce papa laptic da afara in acel moment, mai tarziu, cu ragaiala, fara ragaiala, daca o tin in brate cu fata la mine, daca o tin cu spatele la mine, daca o tin pe burta.nush ce sa mai fac. in fiecare zi spal covoarele din casa. si treaba asta se intampla de mai multe ori pe zi. Lapticul e tip branza.de ce face asa? 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
la fel, insa nu in cantitate mare. Eu pun pe seama faptului ca mananca cu pofta si repede, dar nu pare sa o deranjeze si ia in greutate foarte bine. poate fi si reflux si o tin cum zice si cris.d un picutz mai sus cu capul, nu ma gandesc sa merg la dr. pt asta.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui bubu_bu Buna dimineata!multumim de cafea decenuela! cand iesim la plimbare prin parc il las pe raul fara caciula,ai dau pantaloni un body cu manca scurta si un hanorac pe care il dau jos daca e cald...se uita lumea la el in carut si fac niste ochi si imediat se uita acuzator la minema si amuz cateodata,iar daca stam in fata soarelui ai scot tenisii si sosetelele si ai ridic panalonii pana la genunchi sa il vada soarele,bine capusorul il acopar cu un batic de bumbac...in orasul asta sunt multe bunici cu copii afara mai multe ca mamicile si atunci va inchipuiti saracii copii. poze |
si eu cam la fel il scot pe Yannis, un hanorac/gecutza subtire si maneci scurte si scot mainile la soare si scot si incaltzari ptr ca de cate ori l-am lasat incaltzat am ajuns aks cu sosetele ude
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel s-a trezit intr-un final si...hai sa spal vasele, sa strang, sa pipi...ma rog: o pun la loc de joaca, 2', ma cheama, o pun in scoica langa mine, 5', plange, o duc sus la baie, pe blat, locul preferat, inepe si tzipa ascutzit, cautand cu capul in p-artzi. ii e foaaaame. zic: 2 ore ce-ai facut? dupa fluturarea de gene si galgaiala din gat bag seama ca a dormit cu suzi, paron, tzitzi in gura Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Yannis chiar daca e mancat, dupa-amiaza are ora de maraiala si mai nimic nu-l multumeste decat daca sunt si io acolo, cat sunt cu el e super bine, rade cu gura de mai are un pic si i se impeuneaza coltzurile zambetului la spate, ori nu prea se pupa cu preocuparea mea de a pregati masa ptr noi ca vine tati de la birou, asa ca il pun in carutz, ii ridic la treapta intermediara sa ma poata vedea si e mort de fericire cu mine in bucatarie ma priveste atent ce fac, ii mai dau o bucata de servetel sa o fluture in mana ii mai dau sa miroasa diverse si se stramba la ele, e f fericit si linistit iar eu imi fac treaba...
de Yannis
danasor spune:
Mocutza mea doarme de la 14, dar a avut un somn tare agitat, si a si plans chiar , cred ca o deranjeaza ceva . Am schimbat-o ca facuse kk si a tras nishte strambareli dar tot nu s-a trezit, de asta si bantui eu pe aicea.
Plateea am incercat si eu sa fac azi ca tine si se uita Anastasia la mine cu nishte ochi :" ce te-a apucat mama?????", iar picioarele imi scartzaiau de numai , asa ca am zis pas , mai incolo cand oi fi mai tanara
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui evyme
Pe tema cap acoperit vara m-am contart un pic cu mama, ca i-am zis ca abia astept sa se mai incalzeasca afara ca sa-l scot fara caciula si s-a revoltat foarte tare ca nu pot scoate copilul fara caciula pe cap, ca e curent, bate vantul etc Probabil ca o sa-i pun doar o sepcuta ceva, care sa-l apere de soare si atat. Cu iesitul afara-noi pana acum avem doar o iesire pe zi, dar destul de lunga (de pe la 14.00 pana pe la 18-19). O sa incep sa-l scot si dupa prima masa de pe la 9-10 pana pe la 11, apoi vom iesi iar dupa ora 18.00... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
din pacate am vazut multi copii cu cacliuli. Doamne! e f cald!!! scrie in toate cartile, cum il cresti asa il ai, e normal sa stea inclusiv in aer conditionat atata timp cat e decent, 2-3 grade mai putin decat afara, daca il protejezi prea mult tu ii creezi sensibilitatile, Yannis a stat fara caciula inca din martie , bine daca erau peste 15 grade, il tin in casa si in curent ca nu am chef o data sa prinda pe undeva un curent si sa ramana intzepenit asa ca vad ca s-a adaptat f bine si la asta, serios iti zic pe caldurile astea trebuie sa il scoti fara caciula, altfel va deveni f sensibil si tu patimesti cu el
de Yannis
rox_y spune:
mersic fetele pt raspunsuri
am fost la baie sa-mi fac unele treburi.....si am luat-o si pe fiimea cu mine sa nu se simta singura saracutza si sa mai povestim si noi una alta asa ca intre fete(statea in scoica)...si cat am stat noi acolo..de vreo 3 ori a dat afara..
M-am hotarat ..merg luni cu ea la dr..sa-mi zica ce si cum...ca nu mai pot sa o vad asa
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 alexxutza.............nu, nu am inceput diversificarea, inca.................. l-am masurat si eu, ca nu am avut incredere in sot, si mie mi-a iesit de doua ori cate 120 grame...............e bine oare? unde sa am uit............................. a intrebat numai pe fete ele cum procedeaza............ca sa stiu si eu pe viitor........ Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
nu inteleg la ce te-ai referit....sorry
si cu cumnata!!!! Jezzzzzzzzzz!!!!!!!!!
de Yannis
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui mariucasara Fetele, eu sunt in a 3 a zi de regim disociat . Am dat jos 1.5 kg dar mi-e o foameeeee...In cate zile dispare senzatia de foame si pofta de dulce? De cand e vremea asa frumoasa stam mai mult pe afara si mananca puii meu de rup. Aseara Sebi a mancat 250 ml de lapte. Niciodata nu a papat atat. Si a dormit 3 ore afara la aer. Eu cred ca ma mut in parc. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
si Yannis azi l-au scos ai mei in parc si au stat cu el 2 ore, a venit inapoi numa rasete si zambete, mi s-a rostogolit de 6 ori consecutiv de pe burta! il puneam , nu-mi venea acrede si iar il puneam. vroiam sa ma asigur ca nu e accidental, dar se pare ca acum stapaneste tehnica f bine asa dintr-o data! si apoi a ras 250ml!!!
de Yannis