Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (47)
Raspunsuri - Pagina 17
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mariucasara
Cum da afara? In jet? Pare deranjata de ce se intampla? Daca nu o deranjeaza, nu vomita masiv si in jet si ia in greutate e relativ normal. E posibil sa aiba reflux si se va ameliora odata cu introducerea alimentelor semisolide. Oricum intreaba medicul. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
cateodata in jet si mult cateodata asa mai branza..si putin
ma duc luni, ca marti cand am fost la vaccin am fost aiurita si am uitat sa intreb
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
danasor spune:
cat e de cald la voi de-i scoateti asa de dezbracati? la vara cum o sa-i mai imbracati?
la mine in casa e mai frig ca afara, eu stau imbracata intr-un tricou si pantaloni trei-sferturi si mi-e cam frig, abia ma abtin sa nu dau drumul la caldura, iar pe Anastasia o imbrac in general cu un body cu maneca lunga, cand e cu maneca scurta i se racesc manutzele, si pantalonasi, iar seara la somn o las cu piciorusele goale fara ciorapei.
Caciulita ii dau afara , pana ii iau palarioare si basmalutze, dar e foarte subtire , si apoi in nord nu e ca-n sud plus ca bat si nishte vanturi...
Tomaca e tare frumusel Tudor, sa-ti traiasca!
cris.dogarel spune:
rox y. suna a reflux. adik muschiul de la stomac ar trebui sa se inchida dupa ce papa, dar inca nu e matur si sta deschis si laptele o ia inapoi. exista metode si medicatie. metodele implica orice inseamna pozitie mai ridicata a trunkiului: patuz ridicat pe carti la un cap, bb in scoica, eructat cat mai pe umar, cu mainile lasate pe spatele tau, manevrat incet..medicatia o da dr.
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
rox_y spune:
citat din mesajul lui mariucasara
Cum da afara? In jet? Pare deranjata de ce se intampla? Daca nu o deranjeaza, nu vomita masiv si in jet si ia in greutate e relativ normal. E posibil sa aiba reflux si se va ameliora odata cu introducerea alimentelor semisolide. Oricum intreaba medicul. Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
nu o deranjeaza chiar deloc si cu greutatea stam ok ca avem 7 kile si vreo 200 de gr
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
danasor spune:
Citat: |
citat din mesajul lui myky791 maine ii fac ziua puiului cel mare, asa ca o sa fie o zi plina si va doresc de pe acum un we placut! un 1 mai cum vil doriti voi si cu mult soare! ale1212xa imi pare rau ca si voi aveti colici. ca sa va treaca mai rpd Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
La multi ani Andrei Gabriel! Distrctie placuta
danasor spune:
citat din mesajul lui Ruxita fetele, SOS, despre ce o fi vorba? isi roade buza de jos si miorlaie tot mai des si tot mai ciudos? sunt tentata sa ma gandesc la dinti, dar s-au bucurat si altii la dinti si totusi am inteles ca ar fi prea devreme, desi nu-i exclus. |
A mea mesteca limba intre gingii , e asa de comica... , si face si balonase.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui danasor cat e de cald la voi de-i scoateti asa de dezbracati? la vara cum o sa-i mai imbracati? la mine in casa e mai frig ca afara, eu stau imbracata intr-un tricou si pantaloni trei-sferturi si mi-e cam frig, abia ma abtin sa nu dau drumul la caldura, iar pe Anastasia o imbrac in general cu un body cu maneca lunga, cand e cu maneca scurta i se racesc manutzele, si pantalonasi, iar seara la somn o las cu piciorusele goale fara ciorapei. Caciulita ii dau afara , pana ii iau palarioare si basmalutze, dar e foarte subtire , si apoi in nord nu e ca-n sud plus ca bat si nishte vanturi... Tomaca e tare frumusel Tudor, sa-ti traiasca! pui mic |
n-o sa mint, azi mi-am intzolit bine copilu la ieseala din parc - body + un hanorac ceva mai grosut dar nu foarte, adica nu fluashat + o jecuta din 2 randuri de material mai subtire, primul tricotaj subtire, al doilea o panza, in picioare colanti si niste pantalonai ca hanoracul si nelipsitii ciorapi - o pereche mai subtiri si alta mai grosi (are picioarele umede si reci, nu stiu de ce, caldute le are numai noaptea cand e infofolit in plapuma). In cap - o caciulita subtirica. Voila tot echipamentul nostru - a dormit de cum l-am scos pe usa si pana sa-l bag inapoi in casa, are niste reflexe - adoarme de cum il scot pe usa blocului.
cris.dogarel spune:
fete, multzam de sustinere, info si raspusuri.
avem LP!!! un cutioi de aptamil. tati a pus bibe la aburitor, sa fie, cat stam noi la masa. ema intre timp enervat si urlat. tati se duce sa ii prepare LP, k asteptta de 3 luni. aduce victorios ditamai bibe NUK, cu 150 ml!!! si curgea suzi k la robinet. Ema urla, batea la tzitza sa deschida. no...nu mai prelungesc suspansul: e kk, nici nu l-a lins, nici macar inchis gura, deci cum sa ii dau?s-a linistit la san, iar ok, 30 min mai tarziu la fel, o ia tati sa ii dea el. ntz! acu motzaie la san.
lasa ca invatz sa fac ciocco de casa si dau gata cutia mintenash. btw cat tine dupa deschidere?
Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze
povestea noastra
Ruxita spune:
citat din mesajul lui danasor
A mea mesteca limba intre gingii , e asa de comica... , si face si balonase. pui mic |
al nostru isi morfoleste buza de jos zici ca-i baba stirba fara dinti careia nu i se mai vede nici buzuca si are buzuci ca ale mamei - carnoase si pline.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel fete, multzam de sustinere, info si raspusuri. avem LP!!! un cutioi de aptamil. tati a pus bibe la aburitor, sa fie, cat stam noi la masa. ema intre timp enervat si urlat. tati se duce sa ii prepare LP, k asteptta de 3 luni. aduce victorios ditamai bibe NUK, cu 150 ml!!! si curgea suzi k la robinet. Ema urla, batea la tzitza sa deschida. no...nu mai prelungesc suspansul: e kk, nici nu l-a lins, nici macar inchis gura, deci cum sa ii dau?s-a linistit la san, iar ok, 30 min mai tarziu la fel, o ia tati sa ii dea el. ntz! acu motzaie la san. lasa ca invatz sa fac ciocco de casa si dau gata cutia mintenash. btw cat tine dupa deschidere? Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
3 saptamani - eu am aruncat o cutie cu numai 2 lingurite mancate.