Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 9
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danasor Buna dimineata! Si daca tot am fost prima in capitolul asta hai sa va fac si cafeluta de dimineata , avem cu si fara cofeina dupa fiecare . prima noapte cu somn intreg 22 - 06 pui mic |
felicitari pt somnic!
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
plateea spune:
fetili... afara din butoi cu domniile vostre!
ce inseamna asta?
plus... sa nu mai aud pareri de rau pentru diversificare: priviti partea buna a paharului... cand noi astea cu laptaria la purtator o sa ne chinuim cu o lingurita de suc afurisit de mere, pe care o sa-l stoarcem cu greu, si o sa-l stergem de pe pereti, voi o sa aveti copii mari care o sa manance singuri cu lingura si furculita. aa ca... capul sus! e ceva bun in orice solutie! iubire sa fie!
uploadez acum video-urile...
imediat va invit la spectacol
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
Eleysa spune:
Am pus poze cu noi pe contul comun ... le gasiti si la semnatura ...pentru cine pofteste a se uita
Noi am vazut poze foarte frumoase cu bebeii si mai frumosi de lorex, decenuela, cristies, xela, cris.d ...si vai am uitat ...deh daca nu am zis atunci cand m-am uitat...memoria mea e foarte scurta ...oricum unul mai frumos ca altul ...avem fetelor cei mai frumosi bebei..
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
myky791 spune:
eu ii fac sucul de fructe la storcator
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)
decenuela spune:
plateea...F5...F5....haidi
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
myky791 spune:
citat din mesajul lui elefantica Am pus poze cu noi pe contul comun ... le gasiti si la semnatura ...pentru cine pofteste a se uita Noi am vazut poze foarte frumoase cu bebeii si mai frumosi de lorex, decenuela, cristies, xela, cris.d ...si vai am uitat ...deh daca nu am zis atunci cand m-am uitat...memoria mea e foarte scurta ...oricum unul mai frumos ca altul ...avem fetelor cei mai frumosi bebei.. _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
frumusica foc printesica ta! da nici mamica nu e mai prejos!
cristies spune:
citat din mesajul lui plateea fetili... afara din butoi cu domniile vostre! ce inseamna asta? plus... sa nu mai aud pareri de rau pentru diversificare: priviti partea buna a paharului... cand noi astea cu laptaria la purtator o sa ne chinuim cu o lingurita de suc afurisit de mere, pe care o sa-l stoarcem cu greu, si o sa-l stergem de pe pereti, voi o sa aveti copii mari care o sa manance singuri cu lingura si furculita. aa ca... capul sus! e ceva bun in orice solutie! iubire sa fie! uploadez acum video-urile... imediat va invit la spectacol Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Eu stiu ca pana la 7 luni nu vor tine lingurita (nu in sensul de a manca cu ea, ca asa, sa arunce de colo-colo...).
Asteptam video-urile
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui elefantica Neatzzaaaaaaaaaa!!!! fluturashii Noi ne-am trezit pe la 8.00 azi, prima "trezire" la 5.00, pus pitica la tzitzi si dormit in continuare ... Am o dispozitie tare buna chiar daca vremea de afara e posaca rau de tot. Am in plan azi sa rezolv cu dosarul de cic, intr-un final, si sa dau o fuga prin real pentru scutece si alte alea ...pana la urma care scutece erau cele mai ok ??? sa le incerc pe cele de la babylove ??? auzisem de o oferta tare buna de-a lor ...ma duc sa vad ... Intrebasem capitolul trecut de solutii antitantari ...sa inteleg ca sunteti fericite si nu aveti astfel de probleme , ma bucur sincer pentru voi caci eu deja imi iau campii seara cand ies cu isabela. Si la multe lunite sarbatoritilor de azi ...observ ca de fapt avem doar o sarbatorita ..LA MULTE LUNITE MAIA !!! sa cresti mare si sanatoasa !! _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
nu am vazut inca tzantzari..seara de ce te omori sa iesi? ca nu e soare....
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario plateea pun poze cu pedi,ptr k mani nu am facut-o din cauza de copil frichinit,care a stat numai la mine in brate,desi mami a incercat sa stea cu ea in tot acest tmp ... deci dupa ce a plecat tipa,fiimea a adormit adanc,de parca nmk nu s-ar fi intamplat cristies mie imi place cum a iesit,pun poze la cererea plateei si azi mai putina treaba,am niste angajati de la firma la noi sa faca un foisor si e dezastru toata curtea si vin 2 prietene sa stam la cofee si la barfa aaa si vreau si eu un site unde sa pot vedea niste culori de par...k nu am idee cum sa ma vocsesc ... pls Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
spor la
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
rox_y spune:
hai plateea mama cu dansul ploii...ca tot dau refresh si nik
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez