Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 8
cris_mario spune:
andre_lina super faina coincidenta
dandana...nu cred ca fie cv grav cu galma,sanatate
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui decenuela am recuperat niste poze...de la botez. aici e jiji crestinul http://family.webshots.com/photo/2990520810105915686dkwRfj lorex...ete-o pe madera...impl anul asta 71.. http://family.webshots.com/photo/2657270480105915686MPexrp si in partea de jos poze mai recente http://family.webshots.com/album/576857786Lfskpc?start=12 nu m-am straduit sa vad cum se ascunde link-ul nu aruncati... aoleu am uitat ce-am vrut sa mai zic...m-am luat k pozele Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
un scump luca si body ala e fenomenal's-a nascut un print'
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
rox_y spune:
citat din mesajul lui alexutzzza BEA tu pana la urma ai inceput sau nu diversificarea? am cicit ca ii dai suc, a-i da suc nu inseamna diversificare sau cum? Lorex io nu-ti dadeam nici 25 , to asa 21-22!!! a propos...mi se pare mie sau vad poze cu tine la Ivan de Beatrice??? de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
subscriu..lorex io iti dadeam pana in 25 de ani...ai fatza de copilas
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
rox_y spune:
citat din mesajul lui ana_g 'neata! datorez un raspuns lui evyme: vinetiul din jurul gurii (cianoza periorala...) poate indica o afectiune la inimioara, dar nu neaparat! la stefan se accentueaza cand plange si cand suge... o sa incerc si eu biscuitii aia dietetici a la cristies, ca toata ziua simt nevoia sa rontzai. pentru sondajul lui cris.d: stefan adoarme pe la 10-11 (pana acum 2 saptamani la 12), pana la 6-7, chiar 8. peste noapte mai chitaie in somn, probabil de foame, dar ma gandesc ca daca nu se trezeste, eu de ce sa ma bag?...dar azi la 4 jumate n-am rezistat, aproape ca se trezise bietul copil, isi bagase toate degetele in gura, sugea in gol, asa ca l-am luat langa mine si i-am dat sa manance pana a adormit. asta e de o luna...ca pana acum o luna adormea la 3-4, desi era evident mort de somn, dar nu reusea.... apropo de sleepless child, am vazut o emisiune din aia gen super-nanny, cu un cuplu care avea 2 copii, o fetita mai maricica si un baietel de 2 ani. baietelul cica nu dormise de cand se nascuse mai mult de 2 ore legat, voia doar langa mama....disperare! mama voia sa se intoarca la servici, dar nu putea ca asta mic era infipt in ea tot timpul. si pana la urma solutia a fost sa-l lase sa planga, sa se agite, pana a adormit singur de obosit ce era. bine, asta dupa cateva zile/nopti de cosmar, cand el urla dupa mama si ea nu trebuia sa-l ia in seama. se ocupa tata...nu cred ca am fost prea coerenta... mama lui STEFAN |
saracutzul baietel...
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Noua diriga ne-a facut la fiecare diplome si eu cu colega mea de banca (si cea mai buna prietena) am primit diploma "PASA HASSAN" pe principiul "fuga-i rusinoasa da' e sanatoasa" ptr numarul mare de absentze si chiuluri!!!! LOOOL! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
o printesa grabita...
danyelana spune:
Buna dimineata,
Am intrat sa va salut si sa va urez o zi minunata.
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
Asteptam primul Paste din viata printului
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
Noua diriga ne-a facut la fiecare diplome si eu cu colega mea de banca (si cea mai buna prietena) am primit diploma "PASA HASSAN" pe principiul "fuga-i rusinoasa da' e sanatoasa" ptr numarul mare de absentze si chiuluri!!!! LOOOL! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
LOL
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
cris_mario spune:
plateea pun poze cu pedi,ptr k mani nu am facut-o din cauza de copil frichinit,care a stat numai la mine in brate,desi mami a incercat sa stea cu ea in tot acest tmp ... deci dupa ce a plecat tipa,fiimea a adormit adanc,de parca nmk nu s-ar fi intamplat
cristies mie imi place cum a iesit,pun poze la cererea plateei
si azi mai putina treaba,am niste angajati de la firma la noi sa faca un foisor si e dezastru toata curtea
si vin 2 prietene sa stam la cofee si la barfa
aaa si vreau si eu un site unde sa pot vedea niste culori de par...k nu am idee cum sa ma vocsesc ... pls
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui danyelana Buna dimineata, Am intrat sa va salut si sa va urez o zi minunata. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Asteptam primul Paste din viata printului pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
la fel si tie
o printesa grabita...
myky791 spune:
buna ziua! azi erandul meu sa intru in butoi. am un inceput de migrena, ma simt un pic coplesita de toate. dak nu mai alpatez in cat ar trebui sa imi vina menstrutia? poate de aici si starea de kk.
Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)