Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatzzaaaaaaaaaa!!!! fluturashii

Noi ne-am trezit pe la 8.00 azi, prima "trezire" la 5.00, pus pitica la tzitzi si dormit in continuare ...

Am o dispozitie tare buna chiar daca vremea de afara e posaca rau de tot. Am in plan azi sa rezolv cu dosarul de cic, intr-un final, si sa dau o fuga prin real pentru scutece si alte alea ...pana la urma care scutece erau cele mai ok ??? sa le incerc pe cele de la babylove ??? auzisem de o oferta tare buna de-a lor ...ma duc sa vad ...

Intrebasem capitolul trecut de solutii antitantari ...sa inteleg ca sunteti fericite si nu aveti astfel de probleme , ma bucur sincer pentru voi caci eu deja imi iau campii seara cand ies cu isabela.

Si la multe lunite sarbatoritilor de azi ...observ ca de fapt avem doar o sarbatorita ..LA MULTE LUNITE MAIA !!! sa cresti mare si sanatoasa !!

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Fetele, multumim de incurajari. Cristies . Asta aveam nevoie sa aud, ca nu sunt mama denaturata sau rea daca ma gandesc sa intarc puiul de acum. De fapt s-a intarcat el singurel eu doar il chinui.
Si acum o iau pe subiecte...
Dieta: la mine nu merge nimic sanatos sau studiat. Infometare si fumat. Nu recomand nimanui dar daca nu merge regimul disociat asta va fi solutia pentru mine.
Baita: zilnic cap+corp. Dupa 1.5 ani vom rari spalatul pe cap o data la 2 zile.
Somn: dormea de la 9:30 la 3-5 dimineata, de cateva zile doarme de la 9:30 la 1:30, papa iar, somn pana pe la 5, papa si somn pana la 7:30-8.
Loc de somn: patutul lui pana la 5 dimineata, patul meu in continuare. Ce l-as culca eu langa mine de la inceput...dar mi-e frica sa nu ma intorc peste el.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Evyme nu , pastreaza-ti fortele pt botez ca mai facem noi intalniri. Macar cat e cald afara sa ne intalnim o data pe luna ca oricum scoatem micutii in parc.

Sa va zic ca eu am inceput deja intalnirile, ma intalnesc cu Micki_mica in parc. Sa mai zic si ca e simpatica foc si bebe Florin Cristian un scump si un cuminte.

Alexutza te bagi si tu?

Am editat sa spun ca o invit si pe larisel duminica la o plimbare. Sper sa nu se fi mutat deja si sa vad si eu gemanutele.

Mirela fericita de Mara Ioana

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

BEA tu pana la urma ai inceput sau nu diversificarea? am cicit ca ii dai suc, a-i da suc nu inseamna diversificare sau cum?

Lorex io nu-ti dadeam nici 25 , to asa 21-22!!!

a propos...mi se pare mie sau vad poze cu tine la Ivan de Beatrice???

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Andre_lina

ar fi cazul sa ma culc... imi cam fac de cap!

so... NOAPTE BUNA MAMICI SI PUIUTI

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
MA TIN SA VA ZIC ASTA DE SUTE DE ANI

ca sa vedeti ce "coincidenta"

La sfarsitul liceului s-au acordat niste premii de miss, dar nu a fost concurs, si nici nu era pe locuri, ci fiecare primea o titulatura.. miss gratie, miss nu stiu cum...

cert e ca ... eu am fost MISS PUFULETZ... cu panglica dinaia si tot... eeeh?????????

ce ziceti?!! pe mine ma incanta mult aceste "coincidente"

acum va las sa dormiti, va iubesc, noapte buna!

=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot

Noua diriga ne-a facut la fiecare diplome si eu cu colega mea de banca (si cea mai buna prietena) am primit diploma "PASA HASSAN" pe principiul "fuga-i rusinoasa da' e sanatoasa" ptr numarul mare de absentze si chiuluri!!!! LOOOL!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Evyme nu , pastreaza-ti fortele pt botez ca mai facem noi intalniri. Macar cat e cald afara sa ne intalnim o data pe luna ca oricum scoatem micutii in parc.

Sa va zic ca eu am inceput deja intalnirile, ma intalnesc cu Micki_mica in parc. Sa mai zic si ca e simpatica foc si bebe Florin Cristian un scump si un cuminte.

Alexutza te bagi si tu?

Am editat sa spun ca o invit si pe larisel duminica la o plimbare. Sper sa nu se fi mutat deja si sa vad si eu gemanutele.

Mirela fericita de Mara Ioana

Da da si eu da sapt viitoare cred ptr ca azi am de facut shopping pe la supermarket deci nu ajung pana in parc si maine mergem la ambasada sa semnam/completam acte ptr pasaportu lui Yannis...ieri am facut poze de pasaport ...uite asta facem noi

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

'neata!
datorez un raspuns lui evyme: vinetiul din jurul gurii (cianoza periorala...) poate indica o afectiune la inimioara, dar nu neaparat! la stefan se accentueaza cand plange si cand suge...
o sa incerc si eu biscuitii aia dietetici a la cristies, ca toata ziua simt nevoia sa rontzai.
pentru sondajul lui cris.d: stefan adoarme pe la 10-11 (pana acum 2 saptamani la 12), pana la 6-7, chiar 8. peste noapte mai chitaie in somn, probabil de foame, dar ma gandesc ca daca nu se trezeste, eu de ce sa ma bag?...dar azi la 4 jumate n-am rezistat, aproape ca se trezise bietul copil, isi bagase toate degetele in gura, sugea in gol, asa ca l-am luat langa mine si i-am dat sa manance pana a adormit. asta e de o luna...ca pana acum o luna adormea la 3-4, desi era evident mort de somn, dar nu reusea....
apropo de sleepless child, am vazut o emisiune din aia gen super-nanny, cu un cuplu care avea 2 copii, o fetita mai maricica si un baietel de 2 ani. baietelul cica nu dormise de cand se nascuse mai mult de 2 ore legat, voia doar langa mama....disperare! mama voia sa se intoarca la servici, dar nu putea ca asta mic era infipt in ea tot timpul. si pana la urma solutia a fost sa-l lase sa planga, sa se agite, pana a adormit singur de obosit ce era. bine, asta dupa cateva zile/nopti de cosmar, cand el urla dupa mama si ea nu trebuia sa-l ia in seama. se ocupa tata...nu cred ca am fost prea coerenta...

mama lui STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

io mi-am amintit ca este un real aproape de mine in...Deva si cumpar de acolo ca am inteles ca si acolo este DM. btw una dintre cumnate mi-a spus sa cumpar sampon si gel de dus 2 in 1 ca este bun si usor de folisit marca DM..uite ca la vremea aia nush de unde sa iau chesti Marca DM..eh acuma stiu

ma duc saptamana viitoare ca saptamana asta e 1 mai...si iesim la iarba verd..tati vrea sa ne duca pe deal

La noi locul de somn..peste noapte in patut (pana la 2 saptamani cand nu puteam sa stau in fund dormea cu mine in pat) si peste zi..in scoica auto...dar acum ma chinui sa o invat cu patutul(adica ma chinui sa o adorm ca nu e asa de usor ca la scoica cand o leganam- ca ea doarme unde apuca, n-are treaba)

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

…merit si io un sfert de steluta pentru mesajul asta!??

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

my pictures

muuulte stelute si un brat de

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

io lui jiji ii fac baie in fiecare seara si nu k ar fi murdar...ci k a dev o rutina...lui ii place, apoi stie k mai rontzaie o tt si somnic.

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput