Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 6
cris_mario spune:
lorex multam frumos ... nu vroiam sa ma stiu datoare cu raspunsuri
miremia
haircut ... dintisor???
bea e un scump ivan ... gata scapasi de burtica
cris.d printesa mea doarme asa....cu o singura trezire noaptea timp in kre papa cu ochii inchisi si apoi se trez la 7 dimi...e ceas
miki LMA ptr puiul cel mare,sa creasca mare si sa aveti o petrecere frumu
am inceput de muuult sa recuperez,dar s-a trezit mandra...akm ii dau sa pape
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
fetele ce au inceput cu sucul de morcov...din experenta lui je citire: sucul la puiut,iar morcovul razuit/stors la fripturica pt mami si tati...iese un sos demential...daca e facut sucul la aparat,nu mai e la fel de bun[a se citi zemos],dar merge si asa
sucul e tare bun la aparat,m-am exprimat eu gresit ,la ceea ce ramane ,de razatura ziceam eu ca ramane seaca tare din aparat[da iese productie record de suc]
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
alexutzzza spune:
Neatza fetele si de la noi
haircut wow! super! felicitari de dintisor!
cris d Yannis doarme 8 si chiar si 10 ore numai daca se culca devreme adica doarme de la 8 la 5 dimineata , de la 9 jumate la 6-7 dimineata...noi fiind familia de culcat tarziu , sculat tarziu am incercat de mai multe ori sa il tin treaz si sa ii dau ultima masa pe la 10-11 seara..ei in cazurile astea se scoala la 3-4 si apoi iar la 6-7 nu stiu probabil ca ar trebui sa il las cu programul lui si sa zic merci, oricum de pe la 2 luni si 1-2 sapt a inceput sa doarma asa
Oricum, peste zi nu prea doarme, are reprize de atzipeli de 10-20 de minute dupa mese dar nu nani , nani. Yannis doarme singur in patul lui, singur in camera lui inca de la inceput poate si asta il ajuta (ca nu il deranjeaza nimeni)....
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
roxy bn ai revenit super frumi pozele
decenuela ce tare esti
cam atat din cap trecut ,asta mai tarz k iesim afara
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cristies spune:
Neata fetele!!!!!!!
Ce prolific a fost schimbul trei azi noapte!!!! Trecem fetele la prima!
Ce ziceam? Decenuela e mortala! Pe langa semnatura inspirata povestirea cu cozonacul ! Cure de slabire cu rezultate imediate am mai tinut si eu dar le mentionez aici doar cu titlu informativ, nu ca recomandari pentru ca nu sunt deloc sanatoase si mai mult kg vin inapoi si isi aduc si prietenele. So: celebra supa de varza sau de salata, o cura cu bors, regimuri pentru un kil-doua (cat sa incapi intr-o anumita rochie) cu grepfrruit sau ou fiert, ceai chinezesc sau de crusin... Cele mai bune rezultate pentru mine a dat fumatul (nu dati cu oo, am zis ca nu recomand).
Cris.dogarel: adormit pe perna de alaptat, pus in patut, plans, luat din patutz, plimbat, pus in patutz, plans, luat din patutz, pus la loc - SOMN de la 00.00 la 3.00. adormit pe perna, pus in patutz, urlete, luat din patutz, linistit la tzitzi, iar pus in patutz (repetat actiunea de patru ori) - SOMN CU MINE PE CANAPEA IN SUFRAGERIE (nu mai stiu ore). semiadormit pe perna de alaptat, pus in patut, somn de la 22 la 6 dimi.
Astea sunt ultimile trei nopti. Daca tu iti poti face idee de un pattern... eu refuz sa ma mai gandesc ca e ceva din alimentatia mea sau din stimulii lui si pun totul pe luna plina.
Si azi ma bucur ca s-a facut rampa la coborarea scarilor din fata blocului meu.
Ale1212xa, doua saptamani cu mere? Eu mi-am imaginat diversificarea cu totul altfel (o sa pun "impresia" mea cand o s-o definitivez). Si eu am fost ieri la DM si am luat pampersi babylove. (Cris.dogarel, 7,5 lei costa fructoza, Rox_y, la DM (in drogheria din Real) se gasesc pampersii astia).
Bea, ai daramat palatul? Incredibil, in nici o saptamana... Super Ivan gandacind.
Rox_y, am admirat si eu printesa.
Lorex, bine ca nu e nimic grav. sa treaca.
Cris.mario, cum au iesit unghiile?
Oani, ma bucur ca ai iesit din butoi sa nu mai intri. (ce de motive de bucurie ai...).
Ioana_fota, sa te linistesti si sa te concentrezi pe ce e mai important pentru tine acum. Ce-i dai Alexandrei sa manance de te-ai panicat asa de tare cu constipatia?
Elefantica, foarte tare melodia. Gaza mea nu intelege insa substratul... el crede ca e tot de distractie
Ayanna, meriti 10 stelute pentru mesaj .
Andre_lina, subscriu si eu sa te facem miss mami pufuletz.
Oani, daca-mi ziceai acum trei luni de sleepless child cred ca eram la psihiatru...
Miremia, la mine biscuitii aia sunt ca gustare, dupa tot felul de mancaruri cica de regim (aseara paste, ieri pe zi supa si tocanita de curcan, un mic dejun copios). Ce vroiam eu sa remarc, dupa toate curele mele de slabire tranzitul intestinal era foarte incetinit iar acum nu mai am treaba...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
alexutzzza spune:
decenula te inteleg perfect. si io inainte de Yannis mancam di toate si nu ma maiscam de la 55-56, ba chiar punea lumea pariuri ca e imposibil nu pot manca si cutare si cutare..mancam mai mult ca barbatii si imi placea si si io sunt rea de foame, daca ma abtin de la mancare tunete si fulgere nene! nu te intelegi cu mine si in viata mea nu am tinut cura si acum nu ma impac deloc cu ideea si ma infometez toata ziua de 2 saptamani incoace, nu mananc nimic sau un mar un iaurt cand chiar crap mananc numa seara cu tati, masa normala, mai ponderata la cantitate si de 2 saptamani nu m-am clintit un gram!!!! intru in depresie deja!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Eu am ratat postul lui Haircut. Chiar a venit primul dintisor?
_
Cresc
cristies spune:
Mamidepuiuti... nu-mi mai aminti de morcovi! Ca nu ie voie.
Evyme, o sa vorbesti cu mine la intalnirea viitoare ca la asta eu nu pot ajunge in nici una din zile.
Plateea, abia astept sa vad dansul ploii.
_
Cresc
cristies spune:
Azi chiar pare urat afara... nu vreau... toata saptamana am iesit de cate doua ori pe zi din casa, cate 3 ore...
_
Cresc
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel 'morning! DANASOR, buna cafea AYANNA, saru de rasp. te nominalizasem ca vroiam o idee pt mine, sa rup cercul vicios, sa nu ma mai ia stresul cand ma pregatesc s-o culc. k la ema/bebbei vad ca nu exista retete universal valabile....in schimb exista tatzi care zic "poate daca ii dam LP doarme mai bine?". asta dupa ce a vazut ca ea nu ia bibe nici cu lm DECENUELA, cum l-ai convertit pe jiji la bibe? scuze daca ai zis cand am avut botez/citit din 2 in 2 Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
ei nu l-am convertit...nu-l prea vrea ..dar daca e musai...asa ca fac parte din categoria care nu-si face prb ca renuntza bb la tt pt bibe
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...