Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)
Raspunsuri - Pagina 10
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alexutzzza
spor la de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Am pus poze cu noi pe contul comun ... le gasiti si la semnatura ...pentru cine pofteste a se uita Noi am vazut poze foarte frumoase cu bebeii si mai frumosi de lorex, decenuela, cristies, xela, cris.d ...si vai am uitat ...deh daca nu am zis atunci cand m-am uitat...memoria mea e foarte scurta ...oricum unul mai frumos ca altul ...avem fetelor cei mai frumosi bebei.. _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
e o scumpa
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
alexutzzza spune:
Fetele...copii vostrii vorbesc? Yannis desopera sunete noi in fiecare zi si face marea parte a zilei vocalize, saptamana asta mi-au tziuit urechile zilnic tzipa , chiuie, intoneaza diferit boscorodeste toate obiectele din casa si mai ales pe mine in mom in care ii scot degetu din gura (a inceput sa se cam imprieteneasca cu destu' mare). Oricum e f fericit tzipa si apoi ranjeste f satisfacut de realizarea lui...aaa si a inceput sa zambeasca smechereste cand se vede in oglinda, ma distreaza teribil!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cris_mario spune:
am pus cateva poze noi,inclusiv pedi
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele...copii vostrii vorbesc? Yannis desopera sunete noi in fiecare zi si face marea parte a zilei vocalize, saptamana asta mi-au tziuit urechile zilnic tzipa , chiuie, intoneaza diferit boscorodeste toate obiectele din casa si mai ales pe mine in mom in care ii scot degetu din gura (a inceput sa se cam imprieteneasca cu destu' mare). Oricum e f fericit tzipa si apoi ranjeste f satisfacut de realizarea lui...aaa si a inceput sa zambeasca smechereste cand se vede in oglinda, ma distreaza teribil! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
daaa,exact asa ni se intampla si noua...
o printesa grabita...
rox_y spune:
citat din mesajul lui cris_mario am pus cateva poze noi,inclusiv pedi Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
fain pedi....dar printesa ta m-a dat gata..faina faina
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui cris_mario am pus cateva poze noi,inclusiv pedi Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
superba printzesa ta! ce ochisori mari face si ce privire curioas si fericita si interesata de tot ce se intampla in jur!
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui myky791
frumusica foc printesica ta! da nici mamica nu e mai prejos! Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010) |
multumim frumos !!
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
alexutzzza spune:
Fetele eu am 2 idei/convingeri in ultima vreme
1. (stiu ca o sa-mi ziceti ca ma imbat cu apa rece, dar esta e stlu' meu) metabolismul meu o sa isi revina la normal (adica mancat ca porcu' fara partea de ingrashat ca vaca) in momentul in care o sa imi revina ciclu normal....deh vise maica..sperantza moare ultima!
2. nu mai cumpar Pampers!!! ma duc glontz la DM sa iau baby love sau cum i cheama, dar nu mai vreau sa dau un leu pe Pampers dupa reclama asta stresanta care nu ma lasa sa imi scriu/editez raspunsurile ca omu' AM ZIS!
de Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
nu am vazut inca tzantzari..seara de ce te omori sa iesi? ca nu e soare.... de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
pai iesim seara inainte sa apuna soarele ....am zis sa ne invatam cu programul de vara :d
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi