Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

plateea pun poze cu pedi,ptr k mani nu am facut-o din cauza de copil frichinit,care a stat numai la mine in brate,desi mami a incercat sa stea cu ea in tot acest tmp ... deci dupa ce a plecat tipa,fiimea a adormit adanc,de parca nmk nu s-ar fi intamplat
cristies mie imi place cum a iesit,pun poze la cererea plateei

si azi mai putina treaba,am niste angajati de la firma la noi sa faca un foisor si e dezastru toata curtea

si vin 2 prietene sa stam la cofee si la barfa

aaa si vreau si eu un site unde sa pot vedea niste culori de par...k nu am idee cum sa ma vocsesc ... pls

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

spor la

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Am pus poze cu noi pe contul comun ... le gasiti si la semnatura ...pentru cine pofteste a se uita

Noi am vazut poze foarte frumoase cu bebeii si mai frumosi de lorex, decenuela, cristies, xela, cris.d ...si vai am uitat ...deh daca nu am zis atunci cand m-am uitat...memoria mea e foarte scurta ...oricum unul mai frumos ca altul ...avem fetelor cei mai frumosi bebei..

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

e o scumpa

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetele...copii vostrii vorbesc? Yannis desopera sunete noi in fiecare zi si face marea parte a zilei vocalize, saptamana asta mi-au tziuit urechile zilnic tzipa , chiuie, intoneaza diferit boscorodeste toate obiectele din casa si mai ales pe mine in mom in care ii scot degetu din gura (a inceput sa se cam imprieteneasca cu destu' mare). Oricum e f fericit tzipa si apoi ranjeste f satisfacut de realizarea lui...aaa si a inceput sa zambeasca smechereste cand se vede in oglinda, ma distreaza teribil!

de Yannis

Mergi la inceput

am pus cateva poze noi,inclusiv pedi

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:

Fetele...copii vostrii vorbesc? Yannis desopera sunete noi in fiecare zi si face marea parte a zilei vocalize, saptamana asta mi-au tziuit urechile zilnic tzipa , chiuie, intoneaza diferit boscorodeste toate obiectele din casa si mai ales pe mine in mom in care ii scot degetu din gura (a inceput sa se cam imprieteneasca cu destu' mare). Oricum e f fericit tzipa si apoi ranjeste f satisfacut de realizarea lui...aaa si a inceput sa zambeasca smechereste cand se vede in oglinda, ma distreaza teribil!

de Yannis

daaa,exact asa ni se intampla si noua...

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Citat:

o printesa grabita...

fain pedi....dar printesa ta m-a dat gata..faina faina

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze botez

Mergi la inceput

Citat:

o printesa grabita...

superba printzesa ta! ce ochisori mari face si ce privire curioas si fericita si interesata de tot ce se intampla in jur!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

Citat:

Am pus poze cu noi pe contul comun ... le gasiti si la semnatura ...pentru cine pofteste a se uita

Noi am vazut poze foarte frumoase cu bebeii si mai frumosi de lorex, decenuela, cristies, xela, cris.d ...si vai am uitat ...deh daca nu am zis atunci cand m-am uitat...memoria mea e foarte scurta ...oricum unul mai frumos ca altul ...avem fetelor cei mai frumosi bebei..

_
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story

frumusica foc printesica ta! da nici mamica nu e mai prejos!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

multumim frumos !!

_
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput

Fetele eu am 2 idei/convingeri in ultima vreme

1. (stiu ca o sa-mi ziceti ca ma imbat cu apa rece, dar esta e stlu' meu) metabolismul meu o sa isi revina la normal (adica mancat ca porcu' fara partea de ingrashat ca vaca) in momentul in care o sa imi revina ciclu normal....deh vise maica..sperantza moare ultima!

2. nu mai cumpar Pampers!!! ma duc glontz la DM sa iau baby love sau cum i cheama, dar nu mai vreau sa dau un leu pe Pampers dupa reclama asta stresanta care nu ma lasa sa imi scriu/editez raspunsurile ca omu' AM ZIS!

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

Citat:

Neatzzaaaaaaaaaa!!!! fluturashii

Noi ne-am trezit pe la 8.00 azi, prima "trezire" la 5.00, pus pitica la tzitzi si dormit in continuare ...

Am o dispozitie tare buna chiar daca vremea de afara e posaca rau de tot. Am in plan azi sa rezolv cu dosarul de cic, intr-un final, si sa dau o fuga prin real pentru scutece si alte alea ...pana la urma care scutece erau cele mai ok ??? sa le incerc pe cele de la babylove ??? auzisem de o oferta tare buna de-a lor ...ma duc sa vad ...

Intrebasem capitolul trecut de solutii antitantari ...sa inteleg ca sunteti fericite si nu aveti astfel de probleme , ma bucur sincer pentru voi caci eu deja imi iau campii seara cand ies cu isabela.

Si la multe lunite sarbatoritilor de azi ...observ ca de fapt avem doar o sarbatorita ..LA MULTE LUNITE MAIA !!! sa cresti mare si sanatoasa !!

_
Alaptatul - My Story

nu am vazut inca tzantzari..seara de ce te omori sa iesi? ca nu e soare....

de Yannis

pai iesim seara inainte sa apuna soarele ....am zis sa ne invatam cu programul de vara :d

_
Alaptatul - My Story

Mergi la inceput