Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Multi ani traiascaaaa
Multi ani traiascaaaa
Laaa muuulti aaaani !
Cine sa traiascaaaa?
Cine sa traiascaaaa?
Laaa muuulti aaaani !
Miriku sa traiascaaa
Miriku sa traiascaaa
Laaa muuulti aaaani !

sa ne traiesti , draga noastra , sa fii fericita si implinita alaturi de familia ta minunata !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Laurici de Piatra , bun venit pe lume micutei Sara , sa aiba parte de mult noroc , sa creasca mare , frumoasa , desteapta si sanatoasa !
Surorii tale , refacere rapida si mult laptic !

Stancuta , ce mult ma bucur de faptul ca Sofia accepta implantul ...chiar aveam o teama , sa nu fie speriata , sa nu o deranjeze faptul ca aude zgomote. Din fericire , primul pas s-a facut cu dreptul si cred ca acomodarea va fi usoara si in cel mai scurt timp veti avea progrese notabile. Mult succes va doresc !

Mada , nici eu nu as incepe cu antibioticul...cel putin nu pana nu as avea rezultatul la urocultura , sa stiu exact la ce este sensibila bacteria din urina si sa actionez fix cu antibioticul care da la cap crocobaurului.Sanatate multa !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Dudu meu iar e racit...de fapt banuiesc un virozaur. Sotul a avut herpes si un pic nasul infundat, Ozi a inceput cu nas infundat si azi herpes, Tudor de luni e febril...luni 38.6 marti sub antitermic ok, seara 37.6 si nu-i dau nurofen iar miercuri la 4 dimineata face 39.3; seara 37.5 si dimineata acum la fel...a inceput sa si tuseasca de la muci asa ca azi incepe aerosoli si eurespal. Are si kk moale asa ca pare viroza. Daca pana maine nu se amelioreaza merg la medic.

cu deplasarea la Cluj sunt intr-o mare dilema: Ozi vrea sa mearga cu copiii cu trenul si sa se cazeze cu ei la internat. Noi vrem sa mergem cu ea cu masina si sa ne cazam la hotel dar sa fie integrata in programul lor de activitati...Trebuie sa ne decidem pana vineri. Cred ca pana la urma ea va merge cu gasca si noi cu masina separat si se va intoarce cu noi cu masina...sau sa o lasam singura???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui grati.ela

Dudu meu iar e racit...de fapt banuiesc un virozaur. Sotul a avut herpes si un pic nasul infundat, Ozi a inceput cu nas infundat si azi herpes, Tudor de luni e febril...luni 38.6 marti sub antitermic ok, seara 37.6 si nu-i dau nurofen iar miercuri la 4 dimineata face 39.3; seara 37.5 si dimineata acum la fel...a inceput sa si tuseasca de la muci asa ca azi incepe aerosoli si eurespal. Are si kk moale asa ca pare viroza. Daca pana maine nu se amelioreaza merg la medic.

cu deplasarea la Cluj sunt intr-o mare dilema: Ozi vrea sa mearga cu copiii cu trenul si sa se cazeze cu ei la internat. Noi vrem sa mergem cu ea cu masina si sa ne cazam la hotel dar sa fie integrata in programul lor de activitati...Trebuie sa ne decidem pana vineri. Cred ca pana la urma ea va merge cu gasca si noi cu masina separat si se va intoarce cu noi cu masina...sau sa o lasam singura???

"Invatatura din constrangere nu este facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna" Sfantul Ioan Gura de Aur

Las-o singura
Tinem pumnii stransi si multa sanatate lui Dudu!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

La multi ani!, Miri sa traiesti multi multi ani fericiti alaturi de "gasca" ta de baieti frumosi.
Diana ma bucur ca Sofia a acceptat partea externa si pare incantata de lumea sunetelor. fetele
Madalina si eu as mai astepta cu antibioticul, mai ales daca inca nu i-au iesit analizele la sumarul de urina. Tusea nu trece cu una cu doua(noi stim f bine ca doar Emma a tusit cateva luni). Incearca Prospan sirop daca a avut/are si mucisori, sau cele 2 tincturi care ne-au scapat pe noi de tuse de 2 ori deja tinctura de calin si tinctura de carpen.

Fetelor, am si eu o problema: cum sa o fac pe Emma sa stea cu mine in magazine? Pentru ea zici ca e pista de alergari, cum intram in magazin, daca nu au carucior gen masinuta in care mai sta...sa te tii, alearga pe culoare, se baga pe sub rafturi, printre haine si apoi tipa cat o tin plamanii "mamiii!" , dar cum ma vede cum o ia iar la sanatoasa. Nu va mai zic de cate ori mi-a stat inima ca nu o mai vedeam. Am incercat cu explicatul, cu tinutul in brate cu forta, cu plecat imediat din magazin, nimic nu a mers. Din pacate nu am ce sa fac si tre sa o car cu mine peste tot. Mai mult din 80% din lucruri le iau de pe net ca sa evit plimbatul prin magazin, dar uneori chiar trebuie sa iau cate ceva. Voi cum faceti? Pe aici e plin cu panouri cu pozele copiilor care au disparut din magazin.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Gratiela las-o singura. Si ai mei stateau pe capul meu...tabara, excursie...hai ca vine si mama sau tata...chit ca nu stateau cu mine ma simteam prost.
Drept urmare, am zis ca eu o sa procedez exact pe dos si astfel Marc a mers in tabara la 2,8 ani. L-a dus taica-sau cu masina, e drept, dar l-a cazat si s-a intors la Bucuresti. S-a descurcat minunat si cand a venit acasa, plangea ca el vrea inapoi la munte.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Miri

Laura i,bun venit pe lume nepoatei tale,Sara

Sunt pe fuga,revin zilele urmatoare cu poze de la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

seara buna!

nu pot sa va zic decat ca sunt copleshita de mesajele voastre! asa, mi s-a facut inima ghem:) azi imi ziceam ca am imbatranit, ca sunt oa critura de 33 de ani cu 3 copii, gura mare si burta cazuta care nu stie ce sa-si doreasca... clar am inceput-o relativ prost, insa pe masura ce scriati mesaje, imi venea inima la loc:) am 33 de nai, sunt acra pe alocuri, am 3 minuni d ebaieti, un sot extraordinar, am casa, masa si trasa,servici si mashina, il manii pe Dumnezeu daca ma mai port ca un castravete murat!!!!

va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele lasate! m-am simtit deosebita cu adevarat chit ca n-am facut nimic extraordinar si nici cadou n-am primit - mint, sotul si-a luat o zi sa stea cu mine,dar ma lasa luni singura ca baietii care au zi libera....iar comentez... - si totusi am facut ceva special: am descoperit ca am in gradina malin... sunt florile mele cele mai dragi, ma leaga multe aniversarid e ele, si anul asta... uite, le-am descoperit ing radina mea! un cadou superb de altfel:)

grati, m-a marcat mesajul tau intr-un mod special:) eu nu sunt cu matematicile, dar m-am amuzat copios cand am citit "logica" ecuatiei:))))da, sunt uneori de grupa mica:)))) noroc ca m-am oprit cu copiii, cat despre ozi: singura! daca pretinzi de la ea sa fie matur ain concursuri, las-o sa-ti arate ca e mare lasand-o singura! ai incredere in ea!

eliza... singura parte nelinistitoare e cea cu disparitiile din magazine. totusi, nu evita s amergi cu ea, cu cat amani si eviti, cu atat mai nazdravana va fi. spune-i la iesirea din casa la ce te astepti d ela ea: uite, mergem la magazin sa luam....dar mami te roaga frumos sa ramai cuminte langa ea. si daca ramai cuminte.... propui o recompensa. pana invata ca un comportament pozitiv. daca nu si nu, ia carut si tine-o in carut cu tot cu crizele car ele-ar putea face:)

va pup, maine icnepe o noua zi, care nu mai e a mea:)))) e a lui nemary!

deci; LA MULTI ANI! mami frumoasa si curajoasa! iti doresc rabdare si curaj, sanatate multa sa le poti duce pe toate si pe mai incolo, pe cand ai sa ai timp sa rasufli, rasfat cat incape si dragoste in cantitati industriale din partea celor dragi tie!!!!!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de bebe jeremy (12.04.2010)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Laura, felicitari pentru nepotica. Sa creasca mare, sa fie sanatoasa si sa-i bucure pe parinti. Refacere rapida pentru sora ta.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Mary sa fii fericita si sa te bucuri de minunile tale dulci!

Multumesc fetelor pt gandurile bune! Din pacate are ceva problemute Sara mica, adica are fisurata sau fracturata clavicula (cica inca din burta ptc a sta mult fara lichid, dar eu inclin sa cred ca in timpul nasterii s-a intamplat...sora mea insa are o f mare incredere in dr cu care a nascut: Niculescu), e pe antibiotic ptc are nush ce infectie luata tot din cauza ca a stat mult fara lichid (s-a nascut la 24 de ore dupa ce i s-au rupt membranele sora-mii)...in fine, Doamne ajuta sa fie bine pana la capat!
Sora-mea se cearta cu alea pe acolo ca vor sa-i dea si lapte praf fetitei, ca sa o hidrateze, dar Silvia nu vrea sa auda, incearca sa o alapteze exclusiv. Neonatologii spun ca-i deshidratata micuta si ca trebuie sa stea la neonato, iar Sil voia sa o tzina cu ea in camera. AM mai vb si eu cu ea sa o conving sa-i lase pe dr sa-si faca treaba, dar nici nu mai stiu ce sa cred...ma gandesc ca nu ar insista atat sa-i dea si lapte praf daca nu ar fi o problema de hidratare intradevar, nu? Ei zic ca-i somnolenta din cauza asta...Of,of,of...Sil plange intruna si am avertizat-o ca poate pierde laptele in felul asta!

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008) ,
Filmulete
La Mare - sept '09
Poze din Egipt

Mergi la inceput