Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Laura Ioana felicitari pt. nasterea micutei Sara, sa creasca mare , sanatoasa si aduca numai bucurii parintilor. Iar mamicii felicitari, refacere rapida si mult laptic.

Miri, LA MULTI ANI, sanatate si multe bucurii alaturi de cei dragi.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii

Sa o ajutam pe IONELA, o fetita de doar 4 ani.....
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
Sa-l ajutam pe ANDREI - un baietel de 10 ani
Licuriciul DAVID are nevoie de noi, sa-l ajutam

co.kildare - Irlanda
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

fetelor .. o intrebare .. cine are masina de facut paine? as vrea sa-i luam cadou tatalui meu si nu stiu ce sa aleg ... as vrea sa si rumeneasca paine (sa aiba coaja crocanta) si sa o si poata programa ..

ramo tu parca spuneai ca ai o masina de paine buna si a fost si ok la pret ..

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

A mea e Clatronic, nu e nush ce firma da eu sunt foarte multumita de ea.Dupa cum v-am povestit o pot programa sa imi faca paine la o anumaita ora.Cel mai des eu o programez de seara ca noapte sa faca painea si pe dimineata e gata proaspat facuta.Are si trei trepte de rumenire a cojii.Are si o brosura cu retete de paine si poti sa faci in ea chiar si magiun.
Eu am luat-o din Real fusese la reducere la 160 de lei, acum am vazut ca e cam 220.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neataa

poftiti la !!!

afara e urat, sper sa ne lase ploaia sa iesim .. azi-noapte iara s-a trezit des, m-a marait, m-a zapacit .. eu imi dau demisia ..

ramonici saru-mana mult de raspuns. o sa ma uit la real sa vad. ce mai face razvanici?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mirik draaaaaaag, sa traiesti ani multi si fericiti, sa fii rasfatata si adorata de catre barbateii tai, sa ai parte de multa bafta si ....ce sa mai tura vura... LA MULTI ANI,MIRIKU!!!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI MIRI!
Sa fi sanatoasa, fericita si implinita alaturi de cei 4 baieti ai tai si cele 3 nunori!Un buchet imens de virtuale

LauraIoana felicitari surorii tale pt micuta Sara sa va fie sanatoasa si norocoasa!

Stancutza asa ma bucur pt Sofiuca mica ca a acceptat partea externa si ca reactioneaza bine la sunete, sunt sigur ca va recupera rapid!

Mari sanatete multa micutei Pati, off mititica ce mila mi-a fost de ea cand ai povestit ca a stat cu branula in manuta, sunt sigura ca va fi bine!

Sofia tuseste de luni seara, am incercat pana ieri cu naturiste nu i-am dat de cap, drept urmare de ieri seara dr ne-a prescris antibiotic spre supararea mea este al doilea intr-o luna, analizele de sange au iesit foarte bine nici macar o valoare nu a iesit in afara limitelor normale pt varsta ei, astept in aceasta dupa-amiaza rezultatul uroculturii si al exudatelor!Sa va spun si ce nazbatie a facut,am descoperit acum dimineata, mi-a cumparat barbate-miu o unitate pt a-mi baga pe ea prog de contabilit mai performanta, azi asteptam pe tipul care se ocupa de progamul meu sa mi-l transfere de pe unitatea veche pe cea noua, am vrut sa instalez eu unitatea noua pana vine el si ce credeti, mata a bagat jucari micute clame capse si alte cele in unitatea noua,sincer nu imi pot da seama pe unde, binenteles ca nu mai merge acum trebie sa chem sa repare intai unitatea si chiar ardea schimbarea programului, am desfacut eu capacul si am scos arsenalul bagat in ea, m-am crucit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

La multi ani Miri, multa sanatate sa ai grija de micutii tai!

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA MARE 2009
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
Of viata-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

La multi ani fericiti Miri alaturi de cei dragi!

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

La multi ani fericiti Miri, alaturi de baietii tai iubiti!

LauraI sa-ti traiasca nepotica, sa creasca mare si sanatoasa!

Madalina, eu as mai astepta cu antibioticul pt. tuse si as continua cu sirop. La noi merge bine patlagina cu propolis, dar se vede efectul dupa 1 sapt. Nu poate trece in 2 zile.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

La multi ani, Miri!
Eu iti doresc intai si-ntai sanatate si-apoi sa ramai la fel de in verva si optimista! Astept sa vad ce dorinte iti pui tu!

Peste cativa ani asta te va astepta in dimineata zilei de nastere sunt convinsa:
:-)

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

mai Miri, inca un an... De fapt daca la fiecare bebe intineresti 10 ani rezulta matematic ca ai 32+1-10-10-10...grupa mica!!!!
Sa fii fericita, sa te iubeasca cei dragi si sa-ti fie alaturi pana la adanci batraneti!

Mergi la inceput