Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *261*

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Neata,

Nemary,
ti-a urat asa frumos Miri ca eu nu pot decat sa subscriu. La multi ani!

Miri,
aseara pe la 20 cine facea galagie cu mixerul? Eu! Sotul nedumerit intreaba ce-mi veni sa fac tort joia? I-am raspuns in gand ca-i ziua ta. Nu stiu ieri la pranz de ce am scos zmeura din congelator (cautasem fileul de peste) si nu mi-a mai ramas decat sa fac ceva cu ea cand ne-am intors de la scoala de muzica. Si am tras un tortulet cu branza dulce si zmeura. O sa trebuiasca sa il imparti si cu Nemary. Sa nu va certati, da? :-)
Asa ca va invit la o cafea buna Dallmayr si o felie de tort cu zmeura.
Si baietii cum au petrecut de ziua mamei lor?

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI FERICITI NEMARY!
Sa ai parte numai de sanatate si clipe minunate alaturi de printese si cei dagi!

Ceska sa faci bine mataluta sa postezi reteta aceea de tort cu banzica si zmeura, merge si cu alte fructe cum ar fi caise, mure, visine ca eu am prin congelator si vreau sa le termin cat mai repede!

Eliza si eu am aceeasi problema cu Sof nu sta locului o clipa in magazin, chiar sambata trecuta era sa o patesc aveam o sacosa in mana si cu cealalta am intins banii sa platesc am lasat-o doar o clipita din mana si a zbughit-o, eu o tin de mana sau in cos in supermarchet, ii mai dau cate un produ care o atage chiar dc in final nu-l cumpar sa se joace cu el!

LauraI sanatate multa nepotelei tale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Buna dimineata!
Miri, Nemary - LA MULTI ANI! Sanatate si implinire, cei dragi aproape mereu!

Laura Ioana, felicitari pentru nepotica! Imi pare rau ca are probleme, ii doresc sa se faca repede sanatoasa!

Dragi zuzici, nu am mai scris de mult timp, sper ca nu m-ati uitat. In cateva vorbe, despre noi: Alexia e la tara la parintii mei din 15 martie si va sta pana in toamna cand incepe gradi. Noi asteptam vinerea sa zburam spre ea. Vineri seara, sambata si duminica stam doar lipite una de cealalta (cu unele exceptii cand mai intra tati in gratii). Luni si marti - scancete in somn: Unde-i mamicuta mea, sa vina taticutul meu!

In rest, e sanatoasa, sta mult pe-afara, vorbeste cate-n luna(ne-a surprins saptamana trecuta cu:"Feteie astea nu sunt infatuate!" ) . DAR nu sta pe olita.... Nici un argument nu o poate convinge... le are ea pe ale ei: ca ii face urma pe fund, ca nu vrea, ca are treaba, etc. Stresul meu legat de statul pe olita vine de la faptul ca e conditia pentru a merge la gradi, iar daca nu merge la gradi, nu o putem aduce acasa.

Cam atat deocamdata. Sper sa va amintiti de noi si sa ne reprimiti printre voi.(desi eu am fost mereu pe aici tragand cate o ocheada)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

NEMARY

Draga noastra mamica de doua printese superbe, de ziua ta iti trimit cele mai calde ganduri si urari de sanatate, fericire, bucurii si impliniri. Sa fii iubita si fericita in fiecare moment al vietii tale alaturi de cele doua fetite frumoase, de sotior si de cei dragi.

LA MULTI ANI!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata

cine mai doreste o .. eu fac cinste!!

nu stau mult caci fugim afara .. vreau doar s-i trimit gandurile mele bune lui sara, nepotica de laurici .. of ce chin pe micuta draguta. ma rog din toata inima sa se faca bine repede si sa plece cu mamica ei acasica. si eu tind sa cred ca i-au fracturat clavicula la nastere .. Doamne ajuta sa fie bine!!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
bio bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Mary, mamica draga, la multi ani cu sanatate, cu mii si mii de clipe fericite, cu multa dragoste si buna intelegere! Sa ne traiesti si fetitele tale dulci sa-ti aduca numai bucurii!!

Laurici de Piatra, imi pare tare rau pentru Saratica mica! Sper din suflet sa se rezolve cat mai repede problema cu clavicula! Iar pe sora ta incearca sa o linistesti, eventual vorbeste cu ea cat mai des. Daca am retinut bine, a nascut la spital privat. Sunt sigura ca medicii isi dau silinta sa-i fie cat mai bine si ei dar mai ales micutei. Putin lapte praf nu cred ca o va impiedica pe Sara sa pape san, dar daca are nevoie de hrana si nu o primeste...nu e bine! Curaj, va fi bine! Transmite-i te rog surorii tale incurajarile noastre!

Elle plimbare placuta! Vreau si eeeeuuuu cu buburuza mea mica si cu nazdravanul meu!!

Mirikule rasfatatule, cred ca iti permiti sa fii si castravete murat. Merge din cand in cand!

Codruta si eu o am pe Ana la tara si i s-a facut dor de noi... Of! Ce sa facem? Daca astea sunt conditiile, ne adaptam, si noi si ele!

Ceskule foarte bun tortul tau! M-am autoservit si eu!

Raluca asteptam pozele de la baita sfanta a lui Casian!

Cati, LauriciD, Lala20, Roxanici, Danuta de Paris, Shose, Nati, Gabritza si restul gastii...ce mai faceti fetelor? O vorba, doua....???

Va pup si va urez o zi minunata!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Mary ,
La multi ani !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Laurici de Piatra , imi pare tare rau ca tizuta noastra are probleme . Si eu cred ca nefericirea s-a intamplat la nastere , nu in burtica . Ar fi bine sa lase sora ta asistentele sa ii dea lapte praf , nici eu nu cred ca ii va afecta suptul si , fiind si cu problemuta cu umarul , cred ca nu are putere sa suga acum. Despre infectia surorii tale...mama lor de doctori ! Trebuiau s-o puna pe antibiotic de cum a ajuns la spital cu membranele rupte ...asa se procedeaza , tocmai pentru a preveni infectiile , nu sa o lase pana dupa nastere.Sanatate multa le doresc la amandoua , iar surorii tale mult calm si stapanire de sine.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

....Mary , uitasem ...

Casa de piatra si multi ani fericiti in casnicie !

...parca astazi este si aniversarea casatoriei voastre , nu-i asa ?

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Citat:
citat din mesajul lui madalina28

Ceska sa faci bine mataluta sa postezi reteta aceea de tort cu banzica si zmeura, merge si cu alte fructe cum ar fi caise, mure, visine ca eu am prin congelator si vreau sa le termin cat mai repede!

Reteta tort de branza dulce cu zmeura
(initial era cu blueberries)

Ingrediente:
300g fructe (merge sigur cu capsuni, cirese, visine, zmeura etc)
75g unt moale
500g branza vaci (ce gasesc aici inc oemrt e mult mai moale ca cea din ro poate o combinatie de branza cu smantana dar prea moale la voi)
75g zahar
1 pach. zahar vanilat
5 oua
75g gris
coaja de la o lamaie, zeama de la 1/2 lamaie
25g zahar
vf cutit sare

Untul se freaca moale, se adauga branza, zaharul (75g), zaharul vanilat, galbenusurile, zeama si coaja de lamaie si se amesteca bine.
Separat s ebat albusurile cu 25g zahar si un pic de sare. Se amesteca bine cele doua compozitii.
Se pune in tava unsa cu unt, se adauga 2/3 din fructe si se da la cuptorul preincalzit cam 30 min la 170C. Apoi se mai pune si restul de fructe si se mai lasa 35min la cuptor. Se mai lasa la final 15 min in cuptorul stins. Racit se scoate din forma.
Tortuletul asta nu o sa creasca f mult fiindca nu are deloc faina si nici praf de copt dar e foarte bun. Pe cuvant! E varatic si racoritor. Ca sa intregim bomba calorica il putem servi cu inghetata de vanilie sau iaurt de fructe rece. Merge excelent la cafea...

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)

Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput