Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
ayanna_xem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Isabela mea nu se mai trezeste noaptea ...dar asta nu pentru ca nu s-ar trezi ci pentru ca atunci cand scanceste pentru prima data de foame (asta pe la 5 - 6 dimineata) o iau in pat langa mine si o pun la tzatza si dormim amandoua in continuare pana pe la 7.30, in cazurile fericite si cam rare chiar pana la 9.30 ...spre rushinea mea trebuie sa recunosc ca sunt nopti cand pur si simplu adorm cu ea langa mine in pat, uneori pentru ca adorm eu inaintea ei in timp ce ea papa de la tzatza, alteori pentru simplul motiv ca nu imi place sa dorm singura , nu mi-a placut niciodata ... (eu am plans cand ai nostri ne-au luat[mie si surorii mele] paturi separate ) ...deci problema cred ca e in alta parte nu la puiutul mic si drag pe care imi vine sa il pup non - stop hehehe ...nush daca reusiti sa intelegeti ceva din a mea fraza interminabila dar trimit ca plange isabela ...revin Am editat ca am papat nishte litere / cuvinte _ Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) "Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008 Alaptatul - My Story Poze mai vechi si mai noi |
Elefantica, uite tocmai de aia nu e indicat sa dormi cu bb in pat...pentru ca mai tarziu va pati ca tine...va plange cand va fi separat si va suferi ca va dormi singur, de aceea e bine sa fie obisnuit cu asta cat mai devreme...
...si eu o tin in pat cu mine, dar in cosuletul ei...asa imi satisfac si eu nevoia de a o simti acolo langa mine si are si ea locusorul ei personal...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
rox_y spune:
eh...dormea matza..si am pus niste poze de la botez...si dupa.
S-a trezit...papam si apoi un pic afara ..sa platesc regia...ca e ultima zi din luna
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze botez
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui rox_y eh...dormea matza..si am pus niste poze de la botez...si dupa. S-a trezit...papam si apoi un pic afara ..sa platesc regia...ca e ultima zi din luna 31.12.2009 Roxi de Diana Poze Bebe Diana Poze botez |
Foarte dragutza pufulica Diana...asa dolofanica, yam yam...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
my pictures
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Elefantica, uite tocmai de aia nu e indicat sa dormi cu bb in pat...pentru ca mai tarziu va pati ca tine...va plange cand va fi separat si va suferi ca va dormi singur, de aceea e bine sa fie obisnuit cu asta cat mai devreme... ...si eu o tin in pat cu mine, dar in cosuletul ei...asa imi satisfac si eu nevoia de a o simti acolo langa mine si are si ea locusorul ei personal... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana my pictures |
offf...stiu teoria ...si ma chinui din rasputeri sa o si pun in practica, doar ca nu imi iese de fiecare data ... ....era un articol intr-o revista de bebeii ...cica "nu le dati copiilor vostri defectele voastre" ...sper sa reusesc sa ma abin ...e tot ce pot spune ...multumesc pentru sfat
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ca tot a deschis myky discutia cu somnul de noapte si Lucia nu mi-an raspuns ce ii face ea baiatului sa doarma asa de bine/mult... ia sa fac sondaju': cati bebei dorm toata noaptea sau cu o trezire de papa?? "toata", adica undeva intre 6-8 ore, indiferent cand adorm...ca, deh, fiecare cu programul lui. eu, daca ema ar dormi de la 12 la 6 dimineatza as considera ca e toata noaptea. si daca ar manca inca o data in acets inteval, dar ca ziua, adik 10-15', iar as fi multumita. si dacaar dormi la loc chiar daca eu plec in pat. si daca, si daca....hhm, iar sunt in dispozitia de mama pretentiossa. lasa ca e bine si asa cum e, ca doar nu o sa stea treaza pana la 14 ani... sau,ma rog, sa stea, dar sa nu ma ceara si pe mine. Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003) AMR: 3 kile! poze povestea noastra |
Sincer nu ii fac nimic casa doarma toata noaptea.
este un program pe care si l-a facut singur.
Ce pot spune ca am facut eu este ca l-am lasat sa doarma singur in patut de la inceput.
Deci el nu doarme cu mami.
Acum iar a adormit singur in patut cu ochii la carusel.
Deci nici eu nu cred ca stiu care e secretul.
Poate pentru ca pe zi doarme maxim 2 ore.
SI asta intr-o singura repriza.
Deci avem program de baietel mare.
lucia2000 spune:
Am uitat sa spun. Teodor si cand era mic mic si se trezea din 2 in 2 ore, nu plangea, manca si adormea la loc.
DE pe la o luna se trezea cam de 2 ori pe noapte.
Pe la o luna jumatate a ramas la o masa pe noapte, iar de la 2 luni nu se mai trexeste deloc noaptea.
Stiu ca am pierdut o singura noapte cu el. LA inceput cand era pe lapte praf. pana sa-mi vina mie laptele, dar dupa nu am mai pierdut nici una.
Pediatra m-a sfatuit de la inceput sa-l las sa doarma in patutul lui daca vreau sa am liniste noaptea. Ca va fi mai greu un pic la inceput dar dupa nu voi mai avea treaba.
Si ea spunea ca de la varsta de o luna nu a mai pierdut nici o noapte cu fata ei.
Si se pare ca a avut dreptate.
Teodor imi place sa cred ca e un baietzel independent(cat se poate la 3 luni).
lucia2000 spune:
Mi-am propus ca maxim la un an sa-l las sa doarma singur in camera lui.
Sper sa si reusesc.
Sa nu credeti ca nu-mi iubesc copilul.
Sunt topita dupa el, l-as manca, dar pentru binele lui trebuie sa-l invat mai independent.
Nu-mi doresc un copil ascuns dupa fustele mamei.
Ca tot ziceati voi, nu vreau sa ma injure nora ca i-am invatat sotul dependent de mama.(Mi-e nu-mi place asta la barbati )
Din fericire pe sot am reusit sa-l conving ca pe primul plan sunt sotia si copilul. Si asta am reusit de mult. Chiar inainte de a ne casatori.
lucia2000 spune:
Astazi l-am imbracat pe Teo in camasa si blugi doar pentru a-i face poze.
Asa incantat a fost incat atunci cand l-am dezbracat a protestat, si el de obicei e foarte incantat cand il dezbraci.
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Am uitat sa spun. Teodor si cand era mic mic si se trezea din 2 in 2 ore, nu plangea, manca si adormea la loc. DE pe la o luna se trezea cam de 2 ori pe noapte. Pe la o luna jumatate a ramas la o masa pe noapte, iar de la 2 luni nu se mai trexeste deloc noaptea. Stiu ca am pierdut o singura noapte cu el. LA inceput cand era pe lapte praf. pana sa-mi vina mie laptele, dar dupa nu am mai pierdut nici una. Pediatra m-a sfatuit de la inceput sa-l las sa doarma in patutul lui daca vreau sa am liniste noaptea. Ca va fi mai greu un pic la inceput dar dupa nu voi mai avea treaba. Si ea spunea ca de la varsta de o luna nu a mai pierdut nici o noapte cu fata ei. Si se pare ca a avut dreptate. Teodor imi place sa cred ca e un baietzel independent(cat se poate la 3 luni). Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
noi dormim lipiti, ca nu ma simt eu bine daca nu-l simt alaturi... si am inceput sa-l pun in patut la culcare (ora 11) in care doarme pana cere prima masa de noapte (ora 3) si atunci il iau cu mine in pat... eu consider ca inainte de a fi independent trebuie sa isi dezvolte si sentimentul de atasament, nu dezlipit din prima ca sa nu se invete cu narav ci... lipit, ne atasam, dupa aia ne detasam treptat si ne iubim in continuare de la distanta pat-patut.
miremia spune:
citat din mesajul lui Ruxita noi dormim lipiti, ca nu ma simt eu bine daca nu-l simt alaturi... si am inceput sa-l pun in patut la culcare (ora 11) in care doarme pana cere prima masa de noapte (ora 3) si atunci il iau cu mine in pat... eu consider ca inainte de a fi independent trebuie sa isi dezvolte si sentimentul de atasament, nu dezlipit din prima ca sa nu se invete cu narav ci... lipit, ne atasam, dupa aia ne detasam treptat si ne iubim in continuare de la distanta pat-patut. |
Asa si noi. Dupa masa, de cele mai multe ori, ramane langa mine in pat.
Mirela fericita de Mara Ioana