Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Cris.d a mea de vreo sapt doarme de la 11/12 la 6/7. Inainte se trezea cam la 3 ore pt papa.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

nu am mai intrat chiar de multicel..din pacate dar am program cu fetita toata ziua sunt in fundul ei, si afara stam cel mult 4 ore.

azi am facut vaccinul de 4 luni..am fost foarte cumintele , m plans doar la vaccin. deocamdata nimic.

io vreau sa va spun ca marca pampers e sucks..de cate ori am folosit-o ..de atatea ori accidente de kk mai ales noaptea, am avut happy inainte care chiar daca era patratos cum ati spus voi cu cateva capitole in urma era ok.Am inteles ca babylove e bun..de unde anume se procura?ca o trimit pe mama ca sta in bucuresti si apoi trimite direct la mine.

vazut poze cu patriotul si cu jiji...ce draguti sunt ei..cum stau la povesti acolo

31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela_07 spune:

lorex - si eu am avut ceva (nu imi parea a nodul) f dureros la un san care a disparut dupa 2-3 zile...
de luni insa ma doare de mor la subrat, e inflamat/umflat ganglionul nu stiu ca nu ma pricep ... sper sa nu ajung pe la medic. mai astept vreo 2 zile

cris.d - al meu doarme noaptea bine. eu sunt f multumita. se culca pe la 9 dupa ce suge vreo ora jumate. se trezeste la 2, la 4-5 si la 7 definitiv. de la 4-5 pana dimineata il iau langa mine ca se cam foieste, dar in rest il alimentez si il pun la loc in cosulet. de fapt pana la 2 doarme singur in camera ca eu adorm de cele mai multe ori in cealalta parte cu Andreea in brate

oani - sanatate multa! sper ca ai lasat azi butoiul ...

Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)

poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

in legatura cu somnu...am crezut ca s-a reglat ..dar acum iara ma trezesc de vreo 3 ori pe noapte..e jale..ca sunt cam zombie..si seara la 22 mi se impart si mie pijamalele.Acum ne-am apucat si noi de siecs ca am avut ceva pb..si vreau sa va zic ca doare ca naiba..si io moarta de somn si tati bine dispus si cu chef de...va zic io ce iese nu iese nimic

Dar inainte de asta..dormea de la 22 la 2-3 si apoi pana la 6-7.

Sa va intreb voi ati inlocuit masa de noapte cu ceai?sa nu se mai trezeasca in timpul noptii.Ca eu asa m-am gandit sa fac sa o pacalesc ..sa incep si io sa dorm ca lumea.

31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Neata din nou, la o ora mai normala!

Intrebare pt fetele care au depus deja dosarul de cic: pot sa completez direct formularele trimise de Catalutza pe mailul comun sau trebuie totusi sa le iau de la ei ca saunt cartonate, colorate, mai stiu eu ce???

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

la sect 3 au trebuit altele....io am mers k jiji si a fost dragutza aia si m-a pus doar sa semnez si urma sa compl ea...

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

neatza!

RATUSCA, DECENUELA multam de coffee

CRISTIES, io am citit cartea de pe contul comun...era acolo lista de alimente?saru de raspunsuri. subscriu la faza cu lapte bun/somn bun noaptea.si noi de vreo 3 nopti....nasol

LOREX eu am avut nodul chiar in axila, cand avea ema vreo 10 zile. m-am muls cu pompa dupa ce sugea ea, dush fierbinte inainte, tzinut 10 minute akolo/sau compresa fierbinte cusare in soseta/batista

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

fetili...cris + cristies...n-am intzeles faza cu laptele si somnul. credeti ca se trez k nu e laptele bun? pai nu ar trebui sa nu ia in greutate dacsa n-ar fi bun?

jiji de mic n-a mancat la 3 ore ci csand a vrut...si testul cu bibe.,..mai mult de 80 ml nu manank....noici macar cand s-a trez dupa 3-4 ore. ce sa fac...

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Eu am intrat sa va salut.am citit asat ultimul capitol, mai am vreo 2 de recuperat.................................
si am intrat sa ma si laud ca se pare ca se duce palatul meu drag, a lui Ivan........ce ziceti????????????

http://img717.imageshack.us/img717/2898/aprilis28045small.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/1429/aprilis28052small.jpg

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

beaaaaaaa.........ceai slabittttttttttttt.....cum reusisi fato sa darami palatul?????????? cu bunatatile alea de retzete/...

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Isabela mea nu se mai trezeste noaptea ...dar asta nu pentru ca nu s-ar trezi ci pentru ca atunci cand scanceste pentru prima data de foame (asta pe la 5 - 6 dimineata) o iau in pat langa mine si o pun la tzatza si dormim amandoua in continuare pana pe la 7.30, in cazurile fericite si cam rare chiar pana la 9.30 ...spre rushinea mea trebuie sa recunosc ca sunt nopti cand pur si simplu adorm cu ea langa mine in pat, uneori pentru ca adorm eu inaintea ei in timp ce ea papa de la tzatza, alteori pentru simplul motiv ca nu imi place sa dorm singura , nu mi-a placut niciodata ... (eu am plans cand ai nostri ne-au luat[mie si surorii mele] paturi separate ) ...deci problema cred ca e in alta parte nu la puiutul mic si drag pe care imi vine sa il pup non - stop

hehehe ...nush daca reusiti sa intelegeti ceva din a mea fraza interminabila dar trimit ca plange isabela ...revin

Am editat ca am papat nishte litere / cuvinte
_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Nu s-a trezit pitica asa ca profit sa va intreb si eu ceva ...voi cum faceti fetelor cu tzantzariiiiiiiii ...bzzzzzzzzzzzz....ca de vre-o saptamana ma innebunesc la fiecare iesire afara ...eu stau exact pe malul lacului si e puzderie ...nush ce solutie sa caut pentru isabela ...am vazut www.chicco.ro/produse/sugar-3/sanatate-22/zanza-no-dispzitiv-portabil-cu-ultrasunete-706.html" target="_blank">asta...voi cum va protejati puiutii de insecte ???

_
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
"Alaptatul care starneste furtuni" - o poveste reala de AngeliquedeS, mamica de clopotel de ian- feb 2008
Alaptatul - My Story
Poze mai vechi si mai noi

Mergi la inceput

scuze....la bea...CE AI...NU CEAI

miremia...ms am fost luat banii..deja cheltuit..

harnicutz....deja dintisor? dumnezeule

AYANNA...LA MULTI ANI!....SA FII SA NATOASA SI SA AI PArte de tot binrele din lume

io am luat banii de trusou si nu stiu ce alocatie, mi-am platit ultima rata la facult si pt k eram in zona m-am umplut de bunataturi de la hala traian. a aparut varza noua...mmm...asa simpla cu smantan si mamaliga....nu cred ca-i face rau lui jiji, am gasit si un sibian...de unde am luat exact ce trebe pt dieta ..cash, unt, 1 carnatz,lapte.....si..un cozonac....credeti-ma ca n-am vrut sa-l iau...chiar i-am zis doamnei ca nu cumpar....si nu stiu cum l-am luat...

acu am supa de vitel....am sa fac o omleta cu cash, carnat si muuuuulta salata...si gata

mamidepuiutzi..ce sa zic...sper sa ma supar la un moment dat..sa ma apuc

bea..deja nu mai ai laptic????....sorry...

nu mai stiu ce vroiam sa zic...

poze

Mergi la inceput