Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Neata pe la pranz!!!!Multumim de coffe

Am citit repejor si-am retinut putin....
LMA Ayana, draga mea, sa fii fericita si Daria sa va umple sufletele de bunatate si dragoste!

LML si pufilor de azi!!

Plateea esti o dulce

Lorex, vitaminele A si E sunt liposolubile(a, d, e, k) si se pot acumula in organism si pot fi toxice, nu se elimina usor ca alea hidrosolubile, asa ca mai bine intreaba un medic inainte

Am admirat gemanute dulci, Patriotul si pe Jiji smecheri

Noi fugim la pediatru....Avem 45g in plus 2 zile... si un dintisor la orizont o sa incerc sa-i fac poza, vedem ce zice si dr azi.... e un punct alb pe gingie care a inceput sa iasa in relief, mi se pare, so....cred ca scoatem la atac primul dintisor al pufilor....

Va pup, o zi placuta sa aveti!!!

de Maia Ilinca (29.01.10)

asa repede dintisor!!!!!!!!!

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

la multi ani ayana xem! sa fii sanatoasa si fie ca viata sa iti ofere ce are ea mai bun si mai frumos.
la multe lunite pufuletilor de azi!
larisel sa iti traiasca gemanutele tare faine poze.
am vazut si intalnirea de gradul 3 dintre patriot si luca.
puiul meu nu sta singur mai deloc. toata ziua ar dormi dak sar putea si eu ma chinui spre seara sa il obosesc poate doarme bine noaptea. noaptea se screme de zici ca cei se maraie... astia sunt tot colici ca eu nu mai inteleg nimic
nik0le fetita ta a mai inceput sa doarma noaptea???
xela am ajuns ca tine sa il pup pe asta micu acum ca atunci cand se va face mare ca andrei nu ma mai lasa. ii pupam acu ca sunt mici si inki ne lasa....
ioana fota fruntea sus! in butoi nu se sta decat putin ca intram pe rand. eu ii bag un supozitor intreg. si eu am probleme cu constipatia.

Mihaela mami mandra de baieti Andrei Gabriel(02.05.2005), Petru Catalin (15.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Myky de care supozitor ii bagi?din ala cu glicerina pt bb?
Ti-am zis eu ca cei doi frumosi se aseamana mult nu numai ca fiziomenie .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

Eu am intrat sa va salut.am citit asat ultimul capitol, mai am vreo 2 de recuperat.................................
si am intrat sa ma si laud ca se pare ca se duce palatul meu drag, a lui Ivan........ce ziceti????????????

http://img717.imageshack.us/img717/2898/aprilis28045small.jpg

http://img717.imageshack.us/img717/1429/aprilis28052small.jpg

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 3 kile!
poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ca tot a deschis myky discutia cu somnul de noapte si Lucia nu mi-an raspuns ce ii face ea baiatului sa doarma asa de bine/mult... ia sa fac sondaju':

cati bebei dorm toata noaptea sau cu o trezire de papa?? "toata", adica undeva intre 6-8 ore, indiferent cand adorm...ca, deh, fiecare cu programul lui.

eu, daca ema ar dormi de la 12 la 6 dimineatza as considera ca e toata noaptea. si daca ar manca inca o data in acets inteval, dar ca ziua, adik 10-15', iar as fi multumita. si dacaar dormi la loc chiar daca eu plec in pat. si daca, si daca....hhm, iar sunt in dispozitia de mama pretentiossa. lasa ca e bine si asa cum e, ca doar nu o sa stea treaza pana la 14 ani... sau,ma rog, sa stea, dar sa nu ma ceara si pe mine.

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui myky791

buna ziua! ieri si luni am fost cu ambii copii acasa si nu prea am avut timp de forumit. de citit sunt aproape la zi, mai am cap prezent.
plateea multam de nominalizare. eu ii dau lp 100%, masa de la 10, 11 depinde de ora este din suc de mar sau morcov.la acceptat e ok, nu il doare burtica. stiu ca sunt parerile impartite cu diversificare, dar si cu lp nu prea mia luat in greutate si de aceea am inceput cu sucul de mar.
sambata ii fac ziua puiului mare si mie asa drag ca o sa am casa plina decopii, deranj..... dar andrei abia asteapta sai fac ziua.

ii combini sucurile? eu ii dau dimineatza mar si dupa-masa morcov si ma batea gandul sa incerc sa le combin. Tu ai inlocuit o masa de lapte cu sucul sau dai sucul si apoi lapticul? eu una asa fac...dau suc si la juma de ora bag laptele. as vrea sa incep din we si cu supe...sunt incurajata ca le-a acceptat foarte bine, chiar s-a reglat tranzitul de cand cu sucurile

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric

pozele noastre

Mergi la inceput

in alta ordine de idei, am fost si eu acum la DM si am luat pampersii renumiti 100 buc cu 63 de lei super covenabil...ii testam azi si va spunem parerea

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Buna fetelor desi oricat am incercat azi am cazut si eu in butoiul aa faimos .Asta mica a mea de vineri tot nu a facut kk ce supozitoare sa cumpar?
Fetele care sunt juriste sau ma pot ajuta si pe mine cu niste sfaturi am mare nevoie de ajutor.Va multumesc

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

poze
Sa ne descretim fruntile
poze Maria Alexandra

eu i-am pus un supozitor intreg..oricum in secunda 2 il dadea pe tot afara intreg..cred ca mai mult era de deblocare a kk, nu avea timp sa se topeasca nimic din el

pozele noastre

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ca tot a deschis myky discutia cu somnul de noapte si Lucia nu mi-an raspuns ce ii face ea baiatului sa doarma asa de bine/mult... ia sa fac sondaju':

cati bebei dorm toata noaptea sau cu o trezire de papa?? "toata", adica undeva intre 6-8 ore, indiferent cand adorm...ca, deh, fiecare cu programul lui.

eu, daca ema ar dormi de la 12 la 6 dimineatza as considera ca e toata noaptea. si daca ar manca inca o data in acets inteval, dar ca ziua, adik 10-15', iar as fi multumita. si dacaar dormi la loc chiar daca eu plec in pat. si daca, si daca....hhm, iar sunt in dispozitia de mama pretentiossa. lasa ca e bine si asa cum e, ca doar nu o sa stea treaza pana la 14 ani... sau,ma rog, sa stea, dar sa nu ma ceara si pe mine.

poze

povestea noastra

al meu are o trezire noaptea..pe la 3-4 si apoi se trezeste de tot pe la 6-7-8..depinde

pozele noastre

Mergi la inceput

hmmm..am venit eu si a fugit toata lumea...am un pic de ragaz ca bebe e in scremeala...cred ca vom incerca scutecele noi cat de curand

pozele noastre

Mergi la inceput